Mjesec-Sunce -90 st,kvadrat Sunce -Jupiter -90 st " Jupiter-Saturn-90 st " Saturn -Mjesec-90 st "
Andjo samo u slučaju ovih aspekata se javlja taj veliki kvadrat ili to nije pravilo? (ili se vidi na karti - slučajkoji je Montenegrina postavila npr.??)
:shock: e tako nesto i kod mene... pa postavljam isto pitanje :help:
Ne machakz,ti nemas veliki krst,ti samo imas T kvadrat,to su 2 ugla po 90 st,sa Jupiterom na vrhu to se zove T kvadrat,pisacemo o tome posebno.
Tvoj pravougaonik je lijepa figura,vidis da je u plavoj boji,plava boja smiruje(i aspekti koje ona predstavlja),tvoj pravougaonik se sastoji od sextila(60st)i trouglova (120 st)medju planetama,to su dobri,pozitivni aspekti. :[115]:
Je li i ova karta primer velikog krsta, i koliko je situacija zabrinjavajuca? :help:
Monte ,gledaj stepene planeta i orbise planeta.Obicno kazu da planete imaju orbis 7 stepeni,osim Mjeseca a on 15 st.
Ova osoba ima izrazen T kvadart(2 ugla po 90 stepeni ) u kardinalnim znacima,to se jasno vidi. E sad,Pluton je taj o kome ti razmisljas,da li zatvara veliki krst. Idemo u analizu,Pluton na 6 st Vage,Satrun 16 st Raka(orbis znaci 10 st)nebi trebalo da se uzme u obzir a ni kompjuter ga nije izbacio,to su ipak generacijske planete. Mislim da se ovdje izbjegao veliki krst. :chuckel:
pa to je to, postoji tzv. T kvadrat i veliki krst, tako se nazivaju. oba su bitna u natalnoj karti.
nije to to,T kvadrat ima 2 ugla po 90 st a veliki krst 4 ugla po 90 st(kraci su isti,pravi se figura kvadrat,to nisam rekla pa je doslo do zabune) :chuckel:
Mjesec-Sunce -90 st,kvadrat Sunce -Jupiter -90 st " Jupiter-Saturn-90 st " Saturn -Mjesec-90 st "
Andjo samo u slučaju ovih aspekata se javlja taj veliki kvadrat ili to nije pravilo? (ili se vidi na karti - slučajkoji je Montenegrina postavila npr.??)
Pitam se ovo, takodje, jer imam jedan vrlo zabrinjavajuci CRVENI kvadrat u karti 8-[ :shock:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.