Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas favorit je:

Glasanje završeno: 31. Dec 2007, 22:42:57

Tanja Obradovic (21 godina, Loznica) - izbacena u 6. nedelji
1.2%  (14)
Zivan Janicijevic ~ Burek (26 godina, Leposavic) - izbacen u 4. nedelji\vracen u 12.
19.2%  (222)
Suzana Pavlovic (22 godine, Smederevo)
4.3%  (50)
Milos Vasiljevic (20 godina, Gornji Milanovac) - izbacen u 5. nedelji
0.5%  (6)
Dijana Micic (21 godina, Bijeljina) - izbacena u 13. nedelji
4%  (46)
Natasa Ilic (26 godina, Nis)
2.2%  (25)
Ranka Radankovic (22 godine, Curug) - izbacena u 1. nedelji
2.2%  (25)
Marina Ignjatovic (30 godina, Sabac) - izbacena u 11. nedelji
2.5%  (29)
Jelena Zezelj (19 godina, Beograd) - izbacena u 5. nedelji
10.8%  (125)
Danilo Tomic (29 godina, Uzice) - izbacen u 2.\vracen u 12.\izasao u 13. nedelji
1.2%  (14)
Milos Novakovic (29 godina, Podgorica) - napustio kucu u 8. nedelji
3.4%  (39)
Stevan Zecevic(24 godine, Novi Sad) - izbacen u 3. nedelji\vracen u 8. nedelji\izbacen u 10. nedelji
0.9%  (10)
Elmir Kuduzovic (26 godina, Tuzla)  - izbacen u 6. nedelji
2.3%  (27)
Slavisa Lakic (29 godina, Prijedor) - izbacen u 8. nedelji
3.2%  (37)
Lik koji je slomio rucicu od Jelen tocilice (nepoznato, TV stanice RS)
16.9%  (195)
Miroslav Djuricic Miki (30 godina, Kupinovo) - napustio kucu u 11. nedelji
10.7%  (124)
Aleksandar Kocic (26 godina , Vranje)
0.5%  (6)
Vesna Milovac  (27 1/2 godina, Novi Sad)
4.2%  (49)
Djordje Stojanovic (29 godina, Velika Plana)
4.7%  (54)
Zorica Lazic (24 godine, Suva Reka - Zemun) - izbacena u 9. nedelji
3.3%  (38)
Gojko Muzikravic (28 godina, Cacak) - izbacen u 7. nedelji
0.3%  (3)
Vesko Boskovic (42 godine, Niksic)
1%  (12)
Mirko Djuricic (56 godina, Kupinovo) - izbacen u 12. nedelji
0.6%  (7)
Ukupno glasova: 1157
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 926
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat:Sezona 2 ~ Glasajte za svog favorita  (Pročitano 360118 puta)
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony 
ma bilo je normalnih ali njima trebaju budale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Meni je najbolji rekbu bash zato sto ga svi mrze....ehehehehehe i da ga jos vishe mrze,narod ce sve vishe da ga gotivi,a zasto..zbog ljudi u kuci koji ga mrze...kad te mrzi olosh onda znaj da ti to nisi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
SUKOB TELEVIZIJE B92 I „EMOTIONA“
Posvađali se zbog „48 sati svadba“
Autor: P. Mihailović | 07.10.2007 - 00:09

Gledaoci Tv B92 i rialiti šoua "Veliki brat" u petak su gotovo celog dana ostali bez svoje omiljene emisije. "Veliki brat" se na B92 vratio tek u večernji satima, a razlog neemitovanja emisije je izveštavanje B92 o emisiji "Emotiona" "48 sati svadba" prikazanoj na RTS-u u kojoj jedan od učesnika priznaje da šamara devojku. Vlasnik "Emotiona" Goran Stamenković za "Blic" kaže da je sve to "politička borba da se smeni Tijanić" u kojoj se "Emotion" našao ni kriv ni dužan.

Danilo izbačen
Kuću „Velikog brata“ sinoć je napustio i drugi takmičar. Danilo Tomić, student sportskog menadžmenta u Novom Sadu. Nasuprot njemu, stajali su Dijana i Burek koji su po drugi put preživeli nominacije i ostali u kući Velikog brata.

- Problem je u njihovom nekorektnom izveštavanju. Nisam nikako očekivao da oni prećute sve, ali ljudi sa B92 su iskrivili istinu. Iza svega toga je nekakav politički obračun. Politika me ne interesuje. Ali, ne mogu da pređem preko toga kako su na B92 ispričali priču o "48 sati svadba". Kao prvu vest pustili su premontirane delove emisije bez naše dozvole, moju izjavu su takođe izmontirali tako da izgubi svaki smisao. Mislim da je sve iskorišćeno u političke svrhe da se smeni Tijanić, a želim da im objasnim da to ne mogu da rade preko naših leđa - pomalo ljutito priča Stamenković za "Blic" i dodaje: "Ja pravim zabavni program i hoću da poručim svima da me zaobiđu kada je reč o politici. Meni je najlakše da ćutim i šaljem skupe fakture za emisije koje pravimo, ali neću da ćutim, jer me politika apsolutno ne interesuje".
Stamenković objašnjava da bi isto bilo i u suprotnom slučaju.
- Isto bi bilo i da je neko napao Verana Matića preko mojih emisija. Isto bih odreagovao - kaže Stamenković i priznaje da je razočaran reakcijom B92 za koju kaže da je licemerna.
- Vrlo je licemerno sa njihove strane da me napadaju za emisiju koju mnogi od njih nisu ni pogledali, a kada je na njihovoj stanici u "Velikom bratu VIP" Peđa D'Boj izvadio "budalu" nisu reagovali. Ponavljam, politika me ne interesuje - zaključuje Stamenković.
Na naše pitanje da li to znači da se "Veliki brat" seli sa B92 na neku drugu stanicu, Stamenković odgovara odrično.
- Ništa sve ovo ne znači, ne donosite prebrzo zaključke. Sa B92 imamo jak ugovor koji nije lako raskinuti. Videćemo šta dalje, nije prijatno kada se dva dana nalazite u udarnim vestima i označe vas kao nekog zločinca. Kod god da je pogledao emisiju, video je kako se voditeljka dobro snašla i da sve nije baš tako kako je predstavljeno.
Čelni čovek TV B92 Veran Matić u petak kasno poslepodne nam je rekao da nema komentar na pitanje o sukobu B92 - "Emotion" i da je sve u redu. Nakon razgovora sa Goranom Stamenkovićem, juče smo ponovo pokušali da stupimo u kontakt sa Veranom Matićem, kako bi dobili njegovu reakciju na izjave Stamenković, ali do zaključenja ovog broja "Blica nedelje" Veran Matić nije bio dostupan za komentar, a kako nam je preneo portparol televizije, niko drugi ne može da komentariše ovaj slučaj.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1094
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Taj zeka je uzas,pitanje trenutka je kada ce se opaliti sa elmirom,rodila se neverovatna ljubav izmedju njih. Burek je car za sve njih.nemogu samo da shvatim kakav je covek taj zeka,on mrzi coveka koji mu nije uradio nista,samo zbog toga sto je ovaj favorit. Naj ljigavije stvorenje koje sam u zivotu vidio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Ja ne znam je li bolje u za gledanost da ostaju ljudi kao Danilo koji svakodnevno prave neka desavanja, prepirke, svadje... ili ovi kao Mishel koji su potpuno nezanimljivi, neprimetni i dosadni.

Ljudi ocito vole da gledaju akciju, dinamiku, splektarenja.. a sami glasaju protiv toga.  Smile

Veliki Brat bi mnogo bio zanimljiviji kada bi ispala ona iritantna dosadna umisljena riba - Dijana.. jer mislim, ipak  je to show.. i valjda treba teziti ka tome izvuci ono najskandaloznije iz njega, a ne... ostaviti Marinu, Dijanu, Mishela...  na kraju da gledamo kako prave palacinke....

Ne znam zasto vecina vas sve to posmatra perspektivnom ukucanina, te vas sve te uvrede licno pogadjaju pa zelite da se osvetite napadacu kao da ste u kuci... umesto da se zalegnete i sa podsmehom gledate na jedan show program cija je osnovna svhra da vas zabavi ili vam eventualno uzme pare.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 14:28:29 od Whisper8020 »
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
E modovi ubacite u listu za glasanje i lika sto je slomio jelen tocilicu, cisto iz zezanja. Garantujem da bi za dva dana imao najvise glasova. Smile Smile Smile
i ja glasam za njega
vidim da nas ima više koji ga podržavamo
napred jelenko  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony 
a sta treba da ostanu debili kao sto su zeka i danilo i da slusamo njihove gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
a sta treba da ostanu debili kao sto su zeka i danilo i da slusamo njihove gluposti
Ne razumes
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

spreman sam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako moze nesto da razume kad mu je burek ok lik, a ovi ostali koji se trude da ucestvuju u show-u su mu ljigavi
IP sačuvana
social share
baksuz 100%
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
SUKOB TELEVIZIJE B92 I „EMOTIONA“
Posvađali se zbog „48 sati svadba“
Autor: P. Mihailović | 07.10.2007 - 00:09

Gledaoci Tv B92 i rialiti šoua "Veliki brat" u petak su gotovo celog dana ostali bez svoje omiljene emisije. "Veliki brat" se na B92 vratio tek u večernji satima, a razlog neemitovanja emisije je izveštavanje B92 o emisiji "Emotiona" "48 sati svadba" prikazanoj na RTS-u u kojoj jedan od učesnika priznaje da šamara devojku. Vlasnik "Emotiona" Goran Stamenković za "Blic" kaže da je sve to "politička borba da se smeni Tijanić" u kojoj se "Emotion" našao ni kriv ni dužan.

Danilo izbačen
Kuću „Velikog brata“ sinoć je napustio i drugi takmičar. Danilo Tomić, student sportskog menadžmenta u Novom Sadu. Nasuprot njemu, stajali su Dijana i Burek koji su po drugi put preživeli nominacije i ostali u kući Velikog brata.

- Problem je u njihovom nekorektnom izveštavanju. Nisam nikako očekivao da oni prećute sve, ali ljudi sa B92 su iskrivili istinu. Iza svega toga je nekakav politički obračun. Politika me ne interesuje. Ali, ne mogu da pređem preko toga kako su na B92 ispričali priču o "48 sati svadba". Kao prvu vest pustili su premontirane delove emisije bez naše dozvole, moju izjavu su takođe izmontirali tako da izgubi svaki smisao. Mislim da je sve iskorišćeno u političke svrhe da se smeni Tijanić, a želim da im objasnim da to ne mogu da rade preko naših leđa - pomalo ljutito priča Stamenković za "Blic" i dodaje: "Ja pravim zabavni program i hoću da poručim svima da me zaobiđu kada je reč o politici. Meni je najlakše da ćutim i šaljem skupe fakture za emisije koje pravimo, ali neću da ćutim, jer me politika apsolutno ne interesuje".
Stamenković objašnjava da bi isto bilo i u suprotnom slučaju.
- Isto bi bilo i da je neko napao Verana Matića preko mojih emisija. Isto bih odreagovao - kaže Stamenković i priznaje da je razočaran reakcijom B92 za koju kaže da je licemerna.
- Vrlo je licemerno sa njihove strane da me napadaju za emisiju koju mnogi od njih nisu ni pogledali, a kada je na njihovoj stanici u "Velikom bratu VIP" Peđa D'Boj izvadio "budalu" nisu reagovali. Ponavljam, politika me ne interesuje - zaključuje Stamenković.
Na naše pitanje da li to znači da se "Veliki brat" seli sa B92 na neku drugu stanicu, Stamenković odgovara odrično.
- Ništa sve ovo ne znači, ne donosite prebrzo zaključke. Sa B92 imamo jak ugovor koji nije lako raskinuti. Videćemo šta dalje, nije prijatno kada se dva dana nalazite u udarnim vestima i označe vas kao nekog zločinca. Kod god da je pogledao emisiju, video je kako se voditeljka dobro snašla i da sve nije baš tako kako je predstavljeno.
Čelni čovek TV B92 Veran Matić u petak kasno poslepodne nam je rekao da nema komentar na pitanje o sukobu B92 - "Emotion" i da je sve u redu. Nakon razgovora sa Goranom Stamenkovićem, juče smo ponovo pokušali da stupimo u kontakt sa Veranom Matićem, kako bi dobili njegovu reakciju na izjave Stamenković, ali do zaključenja ovog broja "Blica nedelje" Veran Matić nije bio dostupan za komentar, a kako nam je preneo portparol televizije, niko drugi ne može da komentariše ovaj slučaj.

Izvor: Blic
Poznajem lično tog momka što je ošamario devojku, a i razlog. Da sa na njegovom mestu i ja bih uradila isto (iako sam protiv takvog načina ophođenja prema ženama), jer mu je ona opsovala oca koji je poginuo, a momak je bio jako vezan za njega.
Možda je trebao da iskulira malo, ali je to bio afekt, i čudno mi je to, pošto je dečko vaspitan i jako zaljubljen u nju (inače, moj bivši komšija).
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 926
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.