Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas favorit je:

Glasanje završeno: 31. Dec 2007, 22:42:57

Tanja Obradovic (21 godina, Loznica) - izbacena u 6. nedelji
1.2%  (14)
Zivan Janicijevic ~ Burek (26 godina, Leposavic) - izbacen u 4. nedelji\vracen u 12.
19.2%  (222)
Suzana Pavlovic (22 godine, Smederevo)
4.3%  (50)
Milos Vasiljevic (20 godina, Gornji Milanovac) - izbacen u 5. nedelji
0.5%  (6)
Dijana Micic (21 godina, Bijeljina) - izbacena u 13. nedelji
4%  (46)
Natasa Ilic (26 godina, Nis)
2.2%  (25)
Ranka Radankovic (22 godine, Curug) - izbacena u 1. nedelji
2.2%  (25)
Marina Ignjatovic (30 godina, Sabac) - izbacena u 11. nedelji
2.5%  (29)
Jelena Zezelj (19 godina, Beograd) - izbacena u 5. nedelji
10.8%  (125)
Danilo Tomic (29 godina, Uzice) - izbacen u 2.\vracen u 12.\izasao u 13. nedelji
1.2%  (14)
Milos Novakovic (29 godina, Podgorica) - napustio kucu u 8. nedelji
3.4%  (39)
Stevan Zecevic(24 godine, Novi Sad) - izbacen u 3. nedelji\vracen u 8. nedelji\izbacen u 10. nedelji
0.9%  (10)
Elmir Kuduzovic (26 godina, Tuzla)  - izbacen u 6. nedelji
2.3%  (27)
Slavisa Lakic (29 godina, Prijedor) - izbacen u 8. nedelji
3.2%  (37)
Lik koji je slomio rucicu od Jelen tocilice (nepoznato, TV stanice RS)
16.9%  (195)
Miroslav Djuricic Miki (30 godina, Kupinovo) - napustio kucu u 11. nedelji
10.7%  (124)
Aleksandar Kocic (26 godina , Vranje)
0.5%  (6)
Vesna Milovac  (27 1/2 godina, Novi Sad)
4.2%  (49)
Djordje Stojanovic (29 godina, Velika Plana)
4.7%  (54)
Zorica Lazic (24 godine, Suva Reka - Zemun) - izbacena u 9. nedelji
3.3%  (38)
Gojko Muzikravic (28 godina, Cacak) - izbacen u 7. nedelji
0.3%  (3)
Vesko Boskovic (42 godine, Niksic)
1%  (12)
Mirko Djuricic (56 godina, Kupinovo) - izbacen u 12. nedelji
0.6%  (7)
Ukupno glasova: 1157
Idi dole
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 926
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat:Sezona 2 ~ Glasajte za svog favorita  (Pročitano 359653 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 321
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia n97
pitam drugaricu ko je usao u kucu i ona kaze 5 momaka...jedan novosadjanin preslatki...    Smile
znaci on je sladak jel i sto cemo sad? da zaboravimo na njegov pileci mozak , tijelo ko u svinje ...njegovo ponavljanje reci BRATE i tako to mi ide na zivce do bola .sta je umislio ona budala,ko primi njega uopste , glupi konobar (citaj muska ku`va) . on ima svoje drustvo oni dizu ribe ...koju onaj digne neka se ubije odma sjutra ta zavodnik... ali to pali kod zatupljenih ukucanki VB dize onu gadulju a bari onu plesacicu..a svaka prica kako ga ne bi pogledala...pih da ih je sramota

veprina: ,,ti znas i na cemu nebo stoji,,  burek - ,,na tvoj glavi ,,   Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k810i
ja stvarno neznam vise sta da mislim bureku je kao hladno a ide bez gornjeg dela valjda da pokaze izbrijane grudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posle ove reprize danas poceo sam da gotivim Bureka. Pa on kulira ove isfolirane likove a to njih nervira. Samo bih voleo da Burek malo iscima ovog fensi lika iz NS,piz_u koja glumi badzu,tj Zeku. Da mu slozi pricu na uvo da je ratovao protiv Siptara,da je ubio 17 ljudi,da dobro koristi noz pa bi svi videli da Zeka ne bi imao herca da mu rec kaze do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Veceras u 21 h izbacivanje i ubacivanje novih ukucana... Smile
Nadamo se da ce konacno uci neko normalan...
Brate,sto mislis da ce nekog da ubace Smile Smile :-kJa nigde nisam naisao na takvu informaciju Smile

U pravu je čovek!I ja sam pročitao na kajronu za vreme emitovanja VB da ubacuju nove(ili novog)ukućane. Smile
Tu se vidi kako je Emotion "ozbiljna" kuca... Smile
Koja isfolirana magarcina ... kako je iskompleksiran joj koja tuga... "faca" tipicni novosadski pesovan!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Evo i mene. Da mi je neko pricao, ne bih mu verovao. Kakva gomila psihopata, ljudi, ono je nadrealno.
Dakle, celo vece pred izbacivanje, svi podjebavaju Bureka i izivljavaju se! Danilo mu u vise navrata preti da ce ga prebiti, u fazonu, do Novaka si ziv, a posle ...
Naravno, cuvena "fora" m'rsh je nezaobilazna u vise navrata cele veceri, kao i razni pridevi i epiteti svojstveni takvim "facama" kao sto su Danilo, Zeka, Elmir i kompanija. vreme izbacivanja, prozivke sd nastavljaju i razna vredjanja! Ana cita nominovane! Burek! Skandiranje i navijanje! Danilo! Katastrofa.
Sve boje prelaze preko lica nasih faca!
Danilo izasao! PAKAO!
Tanja krece da vristi kako je ona sledece nedelje sledeca zbog ovog kretena (burek), kako ce da sigurno leti zbog njega. Zeka ne veruje, seta, skace, preti Bureku da ce mu jebati kevu, da u kuci vaze pravila, al napolju ne. Suza krsi ruke i govori ne verujem. Elmer skace na bureka, i govori mu da je stoka, folirant, evo, vidis da te narod voli, nemoj vise da se foliras da si zrtva! Burek zbunjeno gleda, pokusava da se brani, al stize jos pretnji i psovki. Cuvena recenica da ne veruju da Danilo ispada! Tanja kreten govori kakav bedak da budes preglasan od Bureka! Jelena se kao umesa, al skoce i na nju, da se ne mesa, da im je i nje dosta. Ostatak veceri, protice u pljuvanju bureka, pretnjama, Zeka i Elmer govore kakva je stoka, i kako samo sto ga nisu prebili, Zeki se smucila Jelena sto brani Bureka i kaze da mu se ne svidja nijedna ukucanka, i da sa nijednom ne bi bio, Suza ne veruje kakav to narod napolju glasa za Bureka a ne za Danila, da su oni cool zato sto su takvi, kakav je to svet, itd!
Verujte, ovako nesto odavno nisam video. Toliko se usrali kad su culi skandiranje Bureku,da je to preslo u bolest. Odma kazu da ce biti izbaceni zbog njega! Zlo!
P.S. Pitaj sestru Ranku, kakva je ludnica bila na gen probi, nek ti prica!
Mislim da je ovo najbolji komentar do sada...
Rasho scvaka cast... Smile Smile Smile
Moram jos neku da kazem o debelom degenu zeki Smile Smile :mrgreen:zeka(namerno malim slovima) je samo kad je ulazio delovao kao jedan normalan urban momak, koji se nažalost  vrlo brzo pokazao kao  veći seljak od onog koga smatra seljakom!!! Verovatno mu je IQ toliko nizak da nije svestan ni da ga ima , jedino za sta mu služi to malo sive mase je da se očešlja i iskrivi facu..Toliko je jadan da me je sramota što takva dijabola kaze za sebe da je iz zemlje Srbije. Da ima iole pameti (kao što je nema) ovo večeras treba da mu bude glavni pokazatelj  da je skrenuo u svom ubeđenju da jedna "frajerčina" može da bude uopšte izbačena  u "duelu" sa Burekom....Mislim da je do sad svojim ponasanjem definitivno prevazisao Marka i njegovo cuveno grejanje vode u bazenu i treba sto pre da leti napolje Smile Smile
Marko ce na kraju da ispadne doktor nauka u odnosu na zeca... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k810i
 kada bi samo culi ove devojke sta je Danilo rekao za njih a pogotovo Tanja promenili bi misljenje stvarno su kreteni sto napadaju jadnog Bureka tako bih volela da on pobedi pa nek crknu svi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony 
burek za premijera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jao, ljudi, molim vas samo da me neko obavesti kad debela, odvratna svinja Tanja (utripovana debela grdosija koja ne zaslužuje da živi) i onaj "šmeker" Zeka (mlitavi jebač maloumnih klinki, gluplji od same gluposti) izlete iz Kuće, pa da nastavim da gledam ovaj šou program, jer ako ih još jednom vidim na malom ekranu mog TV prijemnika, razlupaću ga skroz!!! Kako me nerviraju, užas!!!!  Smile

Ne verujem da me ovako mogu nervirati likovi koje ni ne znam! Kakvi su to degeni, I can't believe! Jbt, gde ih nađoše?! Kao da su imali nameru da skaču po živcima narodu koji to gleda. Možda se na kraju i samoubiju kad Burek nastavi da se pravi gluv na njihove uvrede i provokacije, koje su na nivou nižih organizama!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony 
ma i zeka ce odleti iz kuce ko pravi zec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6120c
Citat
Mislim da je do sad svojim ponasanjem definitivno prevazisao Marka i njegovo cuveno grejanje vode u bazenu i treba sto pre da leti napolje Smile Smile
Citat
Marko ce na kraju da ispadne doktor nauka u odnosu na zeca...

...ma marko je bio samo lepi kretencic koj nikom ne preti i pokuisava da se prikaze pametnijim nego sto jeste (uz komicne posledice). Ovaj zeka je psihopata jbt.Lik koj ne ume da resi konflikt recima nego preti.Kaze nekom da ga ne vidi i onda to ponavlja jos 15 puta (kome--ako ga ne vidi Smiley  ? ) .Nevidjeni narcis i egocentrik sa low IQ -- ubitacna kombinacija.Marko je u poredjenju sa ovim bio jos i simpatican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k810i
U pravu si Bambina mene kretenka Tanja nervira i onaj kreten Zeka misle  da su face neke.Tanja iskompleksirana a ovaj umisljeni jebac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 926
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.