Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:52:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas favorit?
Borko Sarić - izbacen u 4. nedelji
5%  (30)
Mirjana Đurović
8.2%  (49)
Milić Vukašinović - izbacen u 4.nedelji
22.9%  (136)
Katarina Ostojić - izbacena u 4. nedelji
4.2%  (25)
Slobodan Bićanin - izbacen u 3. nedelji
1.7%  (10)
Slađana Pejić - izbacena u 4. nedelji
8.1%  (48)
Zorica Marković - izbacena u 2. nedelji
0.5%  (3)
Petar Perović - izbacen u 4. nedelji
2.4%  (14)
Maša Stanisavljević - izbacena u 1. nedelji
3%  (18)
Andrija Ojdanić - izbacen u 4. nedelji
6.1%  (36)
Anastasija Buđić - ubacena u 2. nedelji\izbacena u 4. nedelji
1%  (6)
Ajs Nigrutin
31.8%  (189)
Skaj Vikler - izbacen u 4. nedelji
5.2%  (31)
Ukupno glasova: 595
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat VIP Sezona 2  (Pročitano 138279 puta)
Zvezda u usponu

Palermo stajl bebe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1282
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Napred Chavo!
Jedino sto ce da pogresi je sto ce da podeli kes sa Viklerom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nego za koga da glasam mozda za silikonsku saragu!?! il ovog kretena Milica?! Ajsa najvise gotivim od svih njih,al izgleda da Milic osvaja... Al voleo bi da Ajs,mada videcemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
sta ce uopste ova Mimi u VIP VB-u? ja sam mislila da je to samo za poznate............... a ajsa svi pljuju kao i skaja,samo zato jer je najmanje isfoliran,i sto se ponasa u kuci isto onako kao i do sada............... da bi bio omiljen on treba da bude isfoliran 300%???! ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj..................... a oni sto kazu za njega da je primitivac nisu nista bolji od njega...........  Smile Smile Smile
oni kojima je tesko da priznaju da je patetik koji nema drugarica....
Pa zna se kakava muskarac ima drugarice...  Smile
Gledao sam izbacivanje Skaje, i ostao sam zesce zblanut kolika je sky mala gnjidica. Vec sam pisao da je gnjida, i dok josh nije pokazao svoje pravo lice, sto se moze videti ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,319249.msg5103318.html#msg5103318 .Decko je muvao tu nesretnu kaju kakva god ona bila. On je nju startovao. Bez obzira, nekada devojka moze biti najveca kurava, ali da iskreno zavoli tipa, i da je spremna da pogine za njega. Nije sve crno belo. Medjutim, ova gnjida je tepao, hvalio, muvao, grlio, ljubio, i na kraju rekao: kolko dupe ima, tuki ce mi izgledati mali!? Najobicniji kompleksah. A tu pricu oko malog tukija je podrzao i ice, kao bate i meni je mali, umesto da mu je rekao: pederu, muvo si je, lizao se, a sad kenjash. Mislim i on mi je u ocima ispao klosharcina, iako sam navijao za njega. Zbog takvog "bicharskog" stava prema devojkama, dabogda ga ceo zivot drkali kloshari najobicniji. Najgore mi je od svega, sto sam i ja u urbanom fazonu, i sto sad narod a pogotovo devojke "urbano" posmotraju kroz ovu dvojcu glodara. Posrali su se po svima koji su ih gotivili. A ko i dalje, posle svega, podrzava njihov "bicharski" klosh stav, i tripuje da je to "urbani duh" a ima vishe od 16god, taj je stvarno za posmatranje... U njima dvojci nema ni u od urbanog Beogradskog duha. Kloshari...
Urbani Beogradski duh...  Smile Smile Smile Smile
Kakva sala,pa na to i moze da se loze samo klinci,ali kada je Ajs tacno rekao da je "urbani duh"?
Covek cak i ne pominje Beograd,mozda Kotezski urbani duh...  Smile
I odakle ti ideja da je Sky startovao Kaju???
« Poslednja izmena: 30. Mar 2008, 20:35:31 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
nego za koga da glasam mozda za silikonsku saragu!?! il ovog kretena Milica?! Ajsa najvise gotivim od svih njih,al izgleda da Milic osvaja... Al voleo bi da Ajs,mada videcemo...

Sto se mene tice, jel cu da umrem ako ne glasam? Ako silikonska karikatura pobedi - horor. Ako Ice pobedi - Horor, ako Milic pobedi - horor... Ja sam ovog VB pratio donekle zbog toga sto sam mislio da ce BC predstaviti urbani duh u najboljem svetlu. Medjutim ispali su takve iskompleksirane klosharcine, da sam ostao sheban... Josh su shabani zbog njih ispali ok likovi... Uzas... Tako da me bas zabole ko ce da pobedi...

Urbani Beogradski duh...  Smile Smile Smile Smile
Kakva sala,pa na to i moze da se loze samo klinci,ali kada je Ajs tacno rekao da je "urbani duh"?

Ocigledno si iz unutrashnjosti. Rap muzika nije nastala u urbanim sredinama nego u Stepojevcu. A Kotez nije deo Beograda nego Surdulice. I kad se kaze urbani duh, a pri tome oba clana zive u BG-u, normalno je da se misli da reprezentuju urbani duh Kostolca a ne Beograda. E sad sto shabani generalno mrze rec urbano i BG, sto su i njihovi predstavnici pokazali u VB kolektivnoj paranoji, sta da se radi...

Bash zbog toga su me ova dvojca dodatno razocarala... Ispali su najveci shabani od svih...
« Poslednja izmena: 30. Mar 2008, 21:00:33 od Necu_da_budem_Svabo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Napred Chavo!
Jedino sto ce da pogresi je sto ce da podeli kes sa Viklerom.

Sto? Em sto su najbolji drugovi (racunajuci i Dzutima) i em s kim bi se druzio u kuci da nije bilo njega?
Mislim da bi bilo extra glupo da je samo Ajs usao. Ovako je bilo skroz do jaja...
Sad su svi sa burek foruma odjednom postali neki hipermoralisti...  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ma nek deli pare sa kim oce sta nas zabole za to  Smile

a kad pocinje izbacivanje?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Milic je definitivno pogresio sto je bas sad prestao da pije,kako ce sad da proslavi ako pobedi,smorice se sa kafom i pljugama...mada sa 5 konja moze i ponovo na lecenje,pa mozda se malo opusti uz viskozu veceras,go Mico go,he,he....      
« Poslednja izmena: 30. Mar 2008, 20:51:33 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Nokia n70
sta ce uopste ova Mimi u VIP VB-u? ja sam mislila da je to samo za poznate............... a ajsa svi pljuju kao i skaja,samo zato jer je najmanje isfoliran,i sto se ponasa u kuci isto onako kao i do sada............... da bi bio omiljen on treba da bude isfoliran 300%???! ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj..................... a oni sto kazu za njega da je primitivac nisu nista bolji od njega...........  Smile Smile Smile
oni kojima je tesko da priznaju da je patetik koji nema drugarica....
Pa zna se kakava muskarac ima drugarice...  Smile
Gledao sam izbacivanje Skaje, i ostao sam zesce zblanut kolika je sky mala gnjidica. Vec sam pisao da je gnjida, i dok josh nije pokazao svoje pravo lice, sto se moze videti ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,319249.msg5103318.html#msg5103318 .Decko je muvao tu nesretnu kaju kakva god ona bila. On je nju startovao. Bez obzira, nekada devojka moze biti najveca kurava, ali da iskreno zavoli tipa, i da je spremna da pogine za njega. Nije sve crno belo. Medjutim, ova gnjida je tepao, hvalio, muvao, grlio, ljubio, i na kraju rekao: kolko dupe ima, tuki ce mi izgledati mali!? Najobicniji kompleksah. A tu pricu oko malog tukija je podrzao i ice, kao bate i meni je mali, umesto da mu je rekao: pederu, muvo si je, lizao se, a sad kenjash. Mislim i on mi je u ocima ispao klosharcina, iako sam navijao za njega. Zbog takvog "bicharskog" stava prema devojkama, dabogda ga ceo zivot drkali kloshari najobicniji. Najgore mi je od svega, sto sam i ja u urbanom fazonu, i sto sad narod a pogotovo devojke "urbano" posmotraju kroz ovu dvojcu glodara. Posrali su se po svima koji su ih gotivili. A ko i dalje, posle svega, podrzava njihov "bicharski" klosh stav, i tripuje da je to "urbani duh" a ima vishe od 16god, taj je stvarno za posmatranje... U njima dvojci nema ni u od urbanog Beogradskog duha. Kloshari...
Urbani Beogradski duh...  Smile Smile Smile Smile
Covek cak i ne pominje Beograd,mozda Kotezski urbani duh...  Smile
I odakle ti ideja da je Sky startovao Kaju???

HAHAH pa pravi muskarac.....znas to je fazon kao ne mogu znas da budem drug gledacu ti u  sta vec on gleda,,,
svi mi gledamo pa sta.....
jbt sta se lozite na ajsa jer je prodao neku pricu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ko ima stabilnu vezu sa ok devojkom, mislite da bi blenuo u kajine silikone ko manijak? A ako si zagorela klosharcina normalno je da ti se dize i na mrtvog cetnika. Mislite malo i u tom smeru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC One V
Ja bih voleo da osvoji Ajs jer je od pocetka bio moj favorit!!!  Da nisu razdvojili Ajsa i Skaya pobedili bi 100% ovako ima da se krlja sa Milicem!!!   Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:52:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.