Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:58:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 27. Jun 2011, 23:47:39

Dzordz Rkman (39) ~ taksista , huligan
4.4%  (19)
Bojana Stojkovic (25) ~ odbojkasica, tabadzija
17.5%  (75)
Horvat Cagalj (33) ~ nejasno zanimanje\konkurs za zanimanje\bolja Lokica od Lokice Smile
4.4%  (19)
Marijana Cvrljak (27) ~ domacica, supruga mornara
6.8%  (29)
Nikola Nemecevic Nemes (22) ~ operski pevac
5.8%  (25)
Dusko Bogdanovic (55) ~ poljoprivrednik, veseljak
11.7%  (50)
Sara Vucelic Soraja (24) ~  student, model u Dubaiju
14.5%  (62)
Mila Stokic (21) ~ hostesa, malodobna majka (maloletna majka)
1.9%  (8)
Dragana Strahinjic (27) ~ kozmeticarka, tihi glasic
10.3%  (44)
Nikola Maurovic (21) ~ saban, zestok momak
2.6%  (11)
Slavica Djulejic (43) ~ taksista, (   .   ) (   .  )
4%  (17)
Nirmal Kukic (25) ~ diplomac necega
1.4%  (6)
Milan Grahovac (31) ~ borac za ljudska prava, mali pipl
1.9%  (8)
Ema Suker (20) ~ mali pipl zenskog roda, nepoznato zanimanje
0.5%  (2)
Drazen Bogdan (48) ~ uzgajivac, seljak po sopstvenom misljenju, vatrogasac
0.9%  (4)
Nikola Nasteski (20) ~ wannabe Klaudija Sifer, striptizer
4.7%  (20)
Tamara Djordjevic  (23) ~ apsolvent, wannabe zavodnica ozenjenih muskaraca
2.6%  (11)
Radisa Miljkovic (51) ~ seljak, profesionalni ucesnik VB
1.9%  (8)
Vladimir Tomovic (28) ~ dreser pasa, Crnogorac ;P
0.2%  (1)
Branislav Radonjic (25) ~ igrac, Horvatova ostra konkurencija, samo manje simpatican
0.5%  (2)
Antonija Jovanovic (25) ~ zivi za fajt, sankerica, promoter
1.9%  (8)
Ukupno glasova: 429
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat - Sezona 4  (Pročitano 711961 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Poslednja ponuda: Vendi - Pracnuo se sarancic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Samo Arvina Sabic - Crna mamba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ovo je bilo nisko  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Dobar hit,nemoj tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Do nizih regija. Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Тема. Smile

Svi smo mi Marijana, ali sa 104.700 evra manje

Šut' bolan, erotika - Verovatno su za plavušu iz Šibenika, pobednicu „Velikog brata" 2011, najviše glasale balkanske žene koje su u njoj videle hrabrost da uradi ono što one nikada nisu

Ovogodišnji, četvrti „Veliki brat" ostaće upamćen po mnogim stvarima, ali najviše po pobedniku. Marijana Čvrljak, domaćica iz Šibenika, majka dvogodišnjeg deteta, pamtiće ga po mnogim stvarima, a možda najmanje po tome što je prva žena koja je trijumfovala u ovom rijalitiju.

A prvog dana ovogodišnjeg serijala „Velikog brata", tokom emitovanja kratkih promotivnih klipova kojim su se predstavili učesnici rijalitija, Marijana Čvrljak je izjavila da ima muža pomorca i dvogodišnju ćerku i da joj je dosadno. Tako je to sa ženama pomoraca, pa otuda i stari hit „Jedna žena čeka brod", samo što su u to vreme supruge mornara možda bile čednije ili ih nije snimala televizija.

Tako je u tim prvim minutima rijaliti karijere Marijana Čvrljak nagovestila da ulazi u „Velikog brata" da joj ne bude dosadno. I to je i ispunila, a to razbijanje dosade pretvorilo se ubrzo u seks sa Beograđaninom Nikolom Nemeševićem. Njegov nadimak Nemeš je već posle prvog kresa poslužio za slogan na hrvatskim portalima „Je.. š do pobede". Ipak, do te pobede je došla Marijana, a ne patetični operski pevač koji pravi pesme prema kojima i Sergej Ćetković zvuči kao „Metalika".

Zar da pobedi kurva

I u tome je i deo poente ovogodišnjeg serijala. Iako je trijumf Marijane deo publike dočekao zvižducima, a i komentarima „Zar ta kurva da pobedi", ipak je ovo finale izazvalo najviše „Rihtera" u potresu balkanske patrijarhalnosti. Prvi put je iz zabranjenog seksa (švaleracije) žena izašla kao pobednica, a muškarac kao šonja, ili pič..ca, kako su ga već krstili neki portali. Na Balkanu je uvek važilo da je žena drolja, a muškarac šmeker.

Otuda je možda logično da je dobar procenat glasova koji je dobila Marijana odaslat sa mobilnih telefona žena koje su u njoj videle hrabrost da uradi ono što one nikada nisu, ili to sanjaju, ili rade možda krišom. A to je da sjebu sebi brak i budućnost zbog nekog tamo šmekera u koga su se zaljubile preko noći.

Dobro, ima i onih koji smatraju da je sve nameštaljka, ali i da je tako možda je i red da kintu uzme onaj ko je najviše privlačio publiku za ekran. Da oproste fanovi drugog finaliste, Duleta iz svrljiškog sela Galibabinac, publici je ipak zanimljivije da gleda seks nego Bogdanovićevo dvodnevno učenje jedne strofe Zdravka Čolića. Seks se priželjkivao otkako je rijaliti stigao u Srbiju, a kada se to desilo, shvatili smo da je lakše kada to rade Englezi.

Još od prvog privatavanja Marijane i Nemeša pojavljivali su se tekstovi u kojima je otkrivano da su Šibenčanka i njen muž svingeri i da je njen kres posledica toga, a ne što je Dalmatinku opalio svež vazduh iz Košutnjaka. Ali, svingeri obično razmenjuju žene i muževe u kućnoj radinosti, a ne pred milionskim gledalištem.

Srbi vole gubitnike

Pobeda Marijane Čvrljak je potpuno odstupila od pravila „Velikog brata" po kome kintu nosi onaj za koga publika misli da mu je najpotrebnija. Pobednik prve sezone je bio Ivan Ljuba, pijanista odlične memorije i manira, ali i bez kinte. Zbog toga je SMS plebiscit Ljubi omogućio stan u Beogradu. Sažaljenje se uvećavalo sa svakom sledećom sezonom, a naročito u „VIP Velikom bratu". Saša Ćurčić i Švaba bili su luzeri kojima je trebala jednokratna pomoć da bi opet stali na noge. Tako je „VIP Veliki brat" postao humanitarna akcija. Srbi veruju u Pepeljugu. Zato i vole španske serije, pa ih traže i u „Velikom bratu".

U poslednjoj sezoni „VIP Velikog brata" jedna žena je došla do finala. Anabela Bukva je bila idealni lik s kojim je mogla da se identifikuje armija ženskih gledalaca. Samohrana majka, koju je osim slave, razvoda, zatekao i opasan tumor dojke. Koliko samo ima Anabela u Srbiji i koliko žena u ovoj zemlji ima nekog svog Gagija koji ih je ostavio. Zbog toga je i ženska publika navijala za romansu ove devojke u „VB" sa manekenom Mladenom. U Srbiji samohrane majke s dvoje ili troje dece ne očekuju baš da im se može desiti bajka s princom na belom konju. Umesto na princa, ove žene obično naleću samo na „konje". Ali Marijana nije Anabela. Njen film je erotski, a ne meksička sapunica u kojoj i bogati plaču, pa se u poslednjoj epizodi ožene Pepeljugom iz karton naselja. Zbog toga domaćice koje vole ove serije preziru Marijanu jer se ona kreše već u prvoj epizodi, a ne kao Pepeljuga na medenom mesecu.

Marijana je pobedila kao posledica navijanja, a ne sažaljenja. Jer ko bi žalio ženu koja je toliko luda da zbog ljubavi sjebe porodicu. I džaba joj priznanje da je grešila i drage ljude povredila. Ali, ne zaboravimo , u zemlji u kojoj dvanaestogodišnje devojčice nose kratke majice i suknje i više liče na sponzoruše iz tabloida i splavova nego na Hanu Montanu teško da bi majke mogle da zamere nešto pobednici „Velikog brata". U zemlji u kojoj klinke od 11 godina lepe svoje slike u toplesu na Fejsbuk teško da bi njihove majke domaćice mogle nešto da zamere svojoj koleginici domaćici iz Šibenika.

Ako se morala ne drži u porodici, politici, sportu..., zbog čega bi to onda važilo za „Veliki brat". Pobeda Marijane Čvrljak je slika ove zemlje u ovom trenutku. Jer ništa ne uspeva tako dobro kao pravi život-rijaliti.

Ali ne bude uvek tako. U drugoj sezoni hrvatskog VB pobedio je Rom Hamdija, a druga je bila Srpkinja Daca. Ipak, to nije značilo da su Romi zapevali u gradskoj kavani na trgu Bana Jelačića, a ni da su svim Srbima u „susedstvu" vraćena stanarska prava. 

Izvor: Press
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 13:31:08 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Ema VB: Drago mi je da sam privukla Nemeša, ali on mene nije

Bivša ukućanka Ema Šuker izjavila je kako joj je drago što je u Velikom bratu pobedila žena i to iz Hrvatskem. Iako je njen favorit od početka do kraja bio Horvat, Ema je pružila Marijani Čvrljak punu podršku.

Takođe je prokomentarisala da su ga Nemeševe izjave i postupci u finalu iznenadili: "Nisam to očekivala od njega, ni najmanje, iako ne želim da ulazim u njihov odnos". Začudilo je i što osim Nemeša, Marijani na pobedi nije čestitao ni Horvat, iako su si bili dobri tokom boravka u kući.

U kući se Ema zbližila sa Lesterom, Nikolom, a najviše sa Horvatom: "Našli smo taj zajednički jezik i jednostavno nikad nismo došli u sukob. Zbližili smo se kao brat i sestra". Kroz smijeh kaže kako Horvatu čak ne zamjra ni za jedan poen kojeg joj je svojedobno dao. Ne zamera ništa ni drugim stanarima, iako jebilo manjih nesuglasica.

Nemeš je tako jednom prilikom optužio da je kradljivica, a Ema kaže kako to nije bila istina i kako su to izgladili. "Čudo" po pitanju njihova odnosa dogodilo se tokom nedeljnog zadatka u sklopu kog su morali da budu vezani jedno za drugo: "Baš smo se otvorili kao osobe jedno drugom. Pričao mi je o svom životu i ja njemu o svom".

Pred kraj šoua Nemeš je na "poligrafskom testiranju" u kući rekao kako ga je, osim Marijane, u kući privukla i Ema.

"Pitala sam ga sad u nedelju kad smo se videli u finalu da li je to istina i rekao mi je da da jeste i nasmejao se. Nisam tražila neko dodatno objašnjenje. Drago mi je zbog toga, to je kompliment. On mene nije privukao. Volim visoke muškarce, a on je jako visok, ali ne volim muškarce sa bradom", kaže Ema i kroz osmeh dodaje: "Trebao bi se obrije".

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Horvat VB: Nisam dvoličan zato što sam promenio mišljenje

Bivši učesnik Velikog brata Horvat Čagalj objasnio je zašto je u poslednjih pola sata promenio mišljenje i nije prišao da čestita Marijani Čvrljak na pobedi.

"Čim sam izašao, izbombardovali su me sa informacijama o tome kako je sve nameštaljka i da je ona glumica. Sad mi je žao, jer nisam siguran šta je istina. U kući sam reagovao prema tome kako sam se osećao. Ne znam da li su vama bilo šta izrežirali, ali ja sam možda imao priliku da upoznam pravu Marijanu. Zbog toga što sam u pola sata promenio mišljenje, ne smatram sebe dvoličnim", kaže Horvat.

Zabolelo ga je kad mu je Bojana rekla da je proračunat, jer mu je ona od početka bila jedan od favorita. Kaže kako su vrlo različite osobe, on voli ljude, a ona je hladna prema njima.

Duško VB očajan: Bolje da sam ja pobedio

Posle Marijanine pobede u prvom regionalnom Velikom bratu, o drugom superfinalisti niko ništa ne progovara. Bio je na samo korak do pobede, ali ipak je sreća te večeri bila naklonjena Marijani.

Neki govore da je Duško vodio sve do momenta dok Nemeš nije javno ostavio Marijanu i da joj je upravo sa time pomogao da pobedi. Duško je uvek iskreno govorio da želi da pobedi, a zbog tužne priče o svom životu koju je pričao zamerili su mu mnogi stanari.

"Bolje da sam ja pobedio. Navijao sam za sebe i bilo bi mi drago da sam ja pobedio, ali pošto nisam, neko drugi je morao, odnosno u ovom slučaju Marijana. Valjda će častiti zbog pobede", izjavio je Duško koji se vratio svojoj porodici i svojim kravicama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Komentar sa youtube-a

Ja sam upravo iz razgovora Marijane i njenih zaova shvatila da je sve namesteno! hej,pa koja bi sestra dala podrsku zeni koja je njenog brata varala pred milionima ljudi,plakala kako je upropastila porodicu a nocu -sve po scenariju.Ako su ona i njen muz pomorac svingeri kako je pisano u par navrata u mnogim novinama,onda je ovo bio dogovor izmedju njih, i produkcije-oni njoj pobedu ona njima sex,zaradili i produkcija i ona.Nemes je to cuo kakda je izasao i videlo se da je slomljen i ogorcen..
Lara7070 20 hours ago 31
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
A mozda su sve one lake zene i fijuci? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:58:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.