Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:49:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3  (Pročitano 50758 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
e jbg.  Smile

onda laku noc  Smile ......ali, hold that thought , pa se vidimo sutra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
You got my word!  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Izuzecu ovde @mrgeca....on je ipak dosledni hejter VB-a

stoooo? Smile Smile Smile

ne hejtujem ja velikog brata....ne mogu hejtovati nesto sto ne gledam...samo mi je bilo interesantno kako je bambina pocela sa englestinom pa se i ja malo ubacio Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Pa upravo zato  Smile
Ti se negde oko pocetka emitovanja VB pojavis na temi (ako me secanje sluzi - tako je bilo i prosli put) i iskenjas po VB, odnosno konceptu takvog soua  Smile (sto je sasvim OK...jbg. ne dopada ti se - postujem) i onda ne gledas, ne komentarises, ne pises psiholoske profile ucesnika emisije koja ti je dno-dna i koju nikako ne gledas, sto je inace siroko rasprostranjena pojava na forumu, koja je usko povezana sa pokusajem da se ljudi koji gledaju VB optuze da im je zivot dosadan, nezanimljiv i upadljivo glup, pa taj nedostatak lece gledanjem VB i zivljenjem tudjih zivota....moz' misliti  Smile   

Ali u tome si usamljen  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2009, 14:11:38 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja dugujem objašnjenje ovde nekom, zar ne?  Smile

E ovako... Kao prvo, sam koncept ovog show-a je odličan. Jer, to zaista može biti genijalan socio-psihološki eksperiment. Smiley Još davno sam rekla da bi bilo idealno kada učesnici ne bi znali da su posmatrani - to bi bila prava stvar, ali etika, moral, blablabla....  Smile Smile

Međutim, s obzirom da se u njega prijavljuju sve sami idioti, maltene bez izuzetka, te da ga mediji načine još većim cirkusom nego što je to potrebno, na kraju se sve svede na to da li je nekome ispala sisa dok se presvlačio. Da ne spominjem to što su učesnici non stop svesni da su posmatrani, pa svoje ponašanje šteluju, kako bi ispali onakvi kakvim žele da se predstave.

Ključni momenat je kad se jave prvi znaci krize, usled izolovanosti, stalne izloženosti kamerama, te kada njihove maske popadaju, i ostaju onako ogoljeni, jadni samima sebi. E, zbog tog momenta ja volim da gledam Velikog Brata, jer se tačno tada vidi ko su oni zaista, i koliko odudaraju od onoga kakvim žele da se predstave. Raskorak između Idealnog ja i Realnog ja, kao i tema mog dipolmskog, između ostalog.  Smile

Volim sve što je takve tematike:
http://www.imdb.com/title/tt0250258/

jer gledati kako se nečija taktika ruši pred njegovim očima, i zato jer nije valjala, i zato jer je ta osoba nesposobna da je izvede do kraja - za mene, i kao osobu, i kao budućeg psihologa - jako je zanimljivo, ali i edukativno.

Zato ja pljujem VB - jer su napravili od njega cirkus, i ujedno ga zato i gledam - možeš komotno da istražuješ nove horizonte ljudskog ponašanja, i to na TV-u, u pet termina dnevno.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Postoji jedna druga stvar zbog koje mi se ne dopada cela ta zezancija, i to bi trebalo imati često na umu dok gledate VB... lepo objašnjeno ovde. Da ne trošim tastaturu...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
@B@ambin@

Tvoje objasnjenje mi se svidja...tako da necu ni pojesti tastaturu niti se ispovracati po istoj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Ja sam procitao, verovali ili ne (verovatno ne  Smile ), tri knjige od pomenutog gospodina, pa i dalje gledam VB i ne vidim sto je to tolko strasno gledati  Smile (samo bez genijalnih objasnjena da to prate ljudi koji nemaju ili nisu zadovoljni svojim zivotom pa zive tudje zivote, jer cu se ispovracati nad tastaturom....a ova nova tastatura mi se bas svidja  Smile )....mora da nisam shvatio naravoucenije knjiga koje sam procitao  Smile

I takodje moram primetiti da se ponavlja slican scenario kao i prosle godine,...ovi sto najvise pljuju po sou ce najvise komentarisati i biti jako upuceni u isti (jos nije ni pocelo a vec se raspisali)  Smile
Slazem se, doduse ja sam procitao samo dve Orwelove knjige...   Smile
Show nije nimalo strasan, samo sto je organizacija dosta labava, cak se nista ni ne menja, mislim fora ja da svake sezone nesto bude drugacije, pravila, nacin nominacije ili sta vec...
A oni majstori, boli njih uvo, cak i enterijer ne menjaju...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citao sam da je vlasnik Emotiona rekao da ce sve promeniti i da ce biti nevidjeni zadaci i da ce biti dosta strogi i da ce mozda povecati nagradu, koja je 100000 evra.Sad kolko ce od izrecenog biti uradjeno ostaje da vidimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:49:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.