Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603399 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ajoj, ne valja im fora sto toliko dugo nece da joj kazu da su je gledali. Istina da je navlace, ali proce ih bijes, kasnije nece ni biti ni zanimljivo i ohladice se. Recite joj, recite joj, recite joj, isamarajte je, isamarajte je, isamarajte je. Jel gleda neko livestream, sta se desava? Ja ne mogu da se nakacim na mondo.
imas na b92 live... ma nista od svadje, odma krenula da se uvlacu jovanu i manuelu, jedino sto je enis ignorise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
i jel palo samaranje, il se jos prave ludi? Smile
Pola njih misli da je to neki njen zadatak,nije im jasno kako se odmah vratila kući,a još nejasnije im je zašto su njih 5 stajali tamo kad su oni nominovali,još se Dragica pravi luda(mada izraz "pravi luda" primenjen na njoj zvuči apsurdno),pravi ne govori im šta je pričala za njih. hehehhehehhehe

A miša  Enisa iz bosne je pregazila,zajebava se sa njim a miš ćuti,megarac nedorasli,a drugi bosanac samo gleda ko je u zadnjih 5,pa što su oni stajali tamo kad su ukućani nominovali,ljiga,samo kalkuliše. Smile

Uvozna ekipa skroz pokvarena,bolesna i retardirana. Smile

Ma  svi su buraz retardirani... Al ozbiljno... Saberi jednog normalnog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung Galaxy S III
Nista lepsa situacija u pogledu ljudi nije ni van kuce...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 23:53:30 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Recite joj, recite joj, recite joj, isamarajte je, isamarajte je, isamarajte je.

'Ajde, Gangula, nabodi me! Nabodi me! Nabodi me.............  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
Sada je lopata radila. Za sledeci put razmislite sta ce biti. Necu nikog ponaosob opominjati. Drzite se teme, i bez medjusobnih prozivki.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
Greskom izbrisana i ova poruka:

@djyova      Poruka #12 danas u 00:58:22

Reakcije ukucana na izjave lazno izbacene Dragice. Ako neko nije pogledao...

« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 03:43:49 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
VB:Kad Dragica izađe iz Kuće i otvori usta...

Ukućani su rekli Karlo i Dragica, publika je rekla Dragica, ona je rekla sve i svašta, a Veliki Brat…"šalio sam se".

Lažne nominacije, lažno izbacivanje i šokantno istiniti odgovori izbačene ukućanke epilog su pretposlednje nedelje u Kući VB. Žrtva dvoličnog "gazde" bila je Crnogorka Dragica "bez dlake na jeziku", a njena žrtva, jedna od mnogih, Enis.

Veliki Brat je "zao i pokvaren", pa je osim iznenađenja - izbacivanje pa vraćanje pesnikinje Dragice, ukućanima priredio još jedno - da čuju šta Dragica ima da kaže o njima, ali i da ostanu bez ličnih stvari.

Crnogorki je po izlasku postavljena serija pitanja koja bi, ukoliko odgovori istinito, mogla da joj zagorča dalji boravak u Kući...a Dragica je odgovarala istinito...

Ko te je nominovao za izbacivanje? Bilo je prosto pitanje na koje je Dragica odgovorila potpuno neverovatno:

"Radiša me je nominovao jer ima seksualne pretenzije...Manuel je u početku od mene hteo rame za plakanje, a onda je verovatno želeo neki oral...Enis, jer ludački želi da bude sa mnom, Jovana jer ne može da podnese da ja budem u centru pažnje...".

Malo je reći da su ukućani slušali Dragicu razgoračenih očiju, pogotovo onda kada je rekla da je "dosta njih onanisalo" na nju...Osvrnula se i na njenog najboljeg prijatelja Karla. "Reklamira se i sve su njegove frizure ok...Nije iskren prema drugima, ali želim da pobedi".

Veče je počelo kolektivnim pakovanjem kofera. Iako su samo Karlo i Dragica dobili najviše glasova ukućana kojima su , bar ovog ponedeljka bili korak bliže slobodi, Veliki Brat je svim svojim stanarima rekao da popakuju "pinklice" i čekaju šta će se desiti...i desilo se - Dragica se raspričala ne znajući da je ostali slušaju. Kada je saznala da je izbacivanje lažno, samo je pozdravila mamu i teškim korakom se uputila nazad u Kuću. "Otkud ti?", ostali ukućani su rešili da se poigraju sa Crnogorkom. "Pa rekli su mi da se vratim...", crvenela je Dragica, a ostali su nastavljali sa pitanjima: "Jel bilo puno ljudi napolju...".

Šou, bar za Dragicu, tek počinje.

Dragica: "'Vatala' bih se sa Enisom"

Pretposlednje nedelje u Kući Velikog Brata stanari su imali priliku da obuku fudbalske dresove, da se posvađaju, ali i otkriju novu "ljubav" u Kući. Akteri svađe su bili Dragica i Radiša, akteri nove ljubavne priče...Dragica i Enis!

Dragica je nakon što je čula da je najneomiljenija stanarka u Kući, tačnije da ju je dobra većina stanara spremna da joj kaže "zatvori vrata kad budeš izlazila", počela tihi bojkot svojih kolega.

"Ješću sama, neću valjda sa vama što me ne volite", bio je jedan od načina da "uvredi" cimere, ali onaj koji je najviše nastradao je poljoprivrednik iz Ljuptena. "Nemoj moje ime više da si uzeo u usta", počela je Dragica raspravu sa Radišom koji je zbunjeno sedeo za trpezarijskim stolom i šaputao "Ko je nju spomenuo?!".

Svađa je nastavljena i u spavaćoj sobi, pa je Radiša posle desetak minuta "zvocanja" vrisnuo: "Ja sam te nominovao! Eto! Samo da znaš ja jedva čekam da izađeš", zbog čega je kasnije dobio "packu od Velikog Brata. "Samo ona može da me izvede iz takta, evo sav se tresem", otvorio je Radiša dušu u ispovedaonici.

Svađa je nastavljena i sutradan, a onda je Radiša stvarno "pukao": "Nijedno žensko nikad nisam opsovao, ali tebe hoću - zaje*i me više!", nakon čega se izleteo pred svima i otkrio da "nju ni psihijatar ne može da izleči", ali i da je zaljubljena u Enisa!

"Jeste, zaljubljena sam u njega, ali sam ja to njemu rekla u oči...", rekla je Dragica, a onda smo bili u prilici da saznamo i šta je sve to Dragica rekla Velikom Bratu u ispovedaonici i kakav je bio Enisov odgovor.

"Veliki Brate, meni se on sviđa, ali ja bih se samo 'izvatala' sa njim", otvorena je bila Dragica dok je Enis crveneo..."Dragice, ti nisi tip devojke sa kojom bih ja bio, u stvari ja tebe ne gledam tako...", mucao je momak iz Živinaca, ali ga je Dragica brzo sasekla u priči: "Ma ja bih se samo 'vatala' s tobom, ni ja ne bih bila sa tobom...", rekla je kroz smeh, ali se kasnije ipak osamila kada je saznala da između njih neće biti ni "vatanja". Doduše, sad kad mu je za kaznu uzela svu odeću...

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Kakav psiho  Smile

Moze ona da prica da je sve to gluma... ali ona u svojoj prici toliko ide iz krajnosti u krajnost, toliko da bi razni psiholozi i psihijatri zaradili doktorate na njoj...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ubedljivo mi je najgora ona Jovana, takav shljam se retko srece...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Znate sta? Ja mislim da je jedina osoba koja je realno zasluzila pare u VB Ivan iz prvog serijala. Od ovih ovde apsolutno niko ne zasluzuje da uzme pare, vec treba uzeti jednu motku pa svakome po zasluzi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.