Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603494 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung Galaxy S III
Meni su svi ruzni kada popijem  Smile ... komplenta stvarnost... Cudovista prokleta!  Smile

@ Veliki brat

Niko srecniji od Arse, propricao je ponovo sa Karlom  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
koji ce show biti nakon laznog izbacivanja,izbacuju dragicu 100 posto ima da se nalaje pa da joj krv piju kad se vrati unutra Smile
moguće je da će je gledaoci izbaciti , ali mislim da u kući Dragicu više niko ni ne konstatuje i da svi znaju koliko lupa , i da je na toliko lošem glasu da ne može da bude na gorem , taman im psovala sve žive......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
VB: Ukućani postaju manekeni

Stižu kostimi, rasveta i profesionalni aparat, a onda će se društvo iz Kuće VB oprobati u manekenskom poslu!

Novi zadatak je profesionalno snimanje kalendara iz Kuće Velikog Brata.

Enis je ostalim ukućanima pročitao novi zadatak - moraće da se slikaju za kalendar. Naravno, zadatak obiluje detaljima koji "fotografima i manekenima" već zadaju glavobolje.

"Morate imati po pet slika, od kojih tri moraju da imaju celu figuru, a dve mogu da imaju i samo glavu, ali morate svi biti prikazani na slici", samo su neki od zahteva Velikog Brata.

Ukućanima je naređeno i da paze profesionalni fotoaparat kao oči u glavi, i da paze da slučajno ne obrišu slike.

Da bi atmosfera na snimanju bila prava, tu su i rekviziti, rasveta, ali i kostimi koje ukućani još uvek nisu dobili.

"Ne smem da zamislim na šta ćemo ličiti, verovatno će biti neki smešni kostimi", žalila se Danica.

Đorđe ne brine zbog zadatka, jer često pomaže "prijatelju sa skijanja" u fotografskom poslu, pa je podelio nekoliko informacija sa ostalima. Najveći šok ukućanima bila je cena fotografske opreme.

"Pravi čovek pare u tom poslu, nema tu problema, ali plati jedan objektiv 700 evra! Zamislite još, naravno, nije vam dovoljan jedan, morate da kupite četiri-pet", rekao je Đorđe.

Jovana takođe ima iskustva, ali sa druge strane aparata, pošto je svojevremeno pozirala.

"Fotograf me je naučio kako ne smem da se smejem, rekao mi je da stalno ispuštam krike i derem se, i to ne izgleda lepo", poverila se Đorđu, Dragici i Kristini. Dragica je jedva dočekala, pa joj je rekla da je tačno da se "čudno" smeje.

"Nije, smejem se od srca", začuđeno je odgovorila Jovana, koja se uvredila iako je bilo očigledno da je Dragica namerno pecka.

Uskoro stižu kostimi, a onda svetlo, kamera, akcija!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
da Jovana ima iskustva sa druge strane kamere , neka pojasni kako se slikala.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k750i
Meni su svi ruzni kada popijem  Smile ... komplenta stvarnost... Cudovista prokleta!  Smile
Potpisujem!
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Mislim,šta reći. Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mondohq[145].asf_000363954.jpg
(104.19 KB, 512x384)
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Nokia Lumia 630
Koj bolid jbte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Pre no što je zauzela pozu kako bi je Đole ovekovečio na fotografiji za kalendar, Jovana ispituje koje su sve pogodnosti ovog "photo session"-a. Manuel joj predlaže da se fotografiše u kupaćem kostimu, na šta ona odgovara da ne želi ni u ludilu da se slika obnažena ili oskudno odevena, barem ne besplatno.

Ostale ukućanke se samo smeškaju čekajući svoj red, dok Manuel stalno nešto dobacuje. Njegove opaske ipak služe onima koji stanu pred Đoletovo "oštro oko", jer i na osnovu njih nalaze načine kako da zauzmu što bolju pozu.

izvor: VB
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia Lumia 930
Шта им раде...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Djordje je glasao da ispadnu Arsa i Danica,kažem ja,on bi trebao da bude lažno izbačen,da progovori,govnar. Smile

A Arsi je zamerio nešto oko Tanjinog ulaska,jer je bacio neku flašu,nemam pojma,ali Karlu nije zamerio uvrede upućene Tanji,namazanko,voleo bi da ispadne Arsa,da se reši nekog jačeg protivnika,za Karla misli da će sam da ispadne jer je zadnji put imao najmanje glasova,pa je ovo prilika da ispadne Arsa,ali se zajebao. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 21:09:59 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.