Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603611 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Pouckovic

Druze vec si me opominjao za to.Znam ja da sam mogao da izmenim  post,ali ovaj drugi je potpuno druga tema i nadovezuje se na fotku  iz ALO-a.

@Suuzi

jel se tvoj zadni posto meni upucen ili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_2_2
ma ne... Karlu...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant

Danica je ispala isto vece kada je Karlo zajedno sa KIKi usao u tajnu sobu,tako da nije mogao da cuje njene izjave.I ja nisam siguran bio u to da li su billi u isto vreme zajedno napolju  ili ne, ali sam posle vratio film i siguran sam da je ovako kako sam napisao.
  Doduse,mislim da je bilo bolje da su Danica i Karlo bili bar 7 dana u isto vreme napolju,pa da su se smuvali ili sta vec,onda ne bi smo gledali ovu maskaradu koju ona i Karlo priredjuju Arsi! Smile

Svako gleda Vb jer mu je neko zanimljiv.Meni su Arsa i Danica zanimljivi,bolje receno bili zanimljivi.Nekome je zanimljiv Karlo,nekome Radasin.Ja postuje svacije misljenje.Sto se tice  toga da Danica nije bar malo zainteresovana za Arsu,hm,ne bi se ona ljubila sa njim 15 sekundi bez uzimanja vazduha Smile
  Ja se ne nikad ne bi ljubio sa nekom devojkom koja mi se na neki nacin ne dopada,a sta kazete vi ostali  forumasi?
Jel bi ste se vi ljubili sa nekim ko vas uopste ne privlaci?!

Diletant, tebi ne zameram na komentaru,ti si ovde uvek bio kontras i ostajes dosledan svom imidzu,tako da ja to postujem Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 15:53:59 od perica100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Dragica lezi i udara se po stomaku(golom) kaze hoce pirsing da stavi.  Smile A taman sam hteo da rucam u qrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@diletant

Danica je ispala isto vece kada je Karlo zajedno sa KIKi usao u tajnu sobu,tako da nije mogao da cuje njene izjave.I ja nisam siguran bio u to da li su billi u isto vreme zajedno napolju  ili ne, ali sam posle vratio film i siguran sam da je ovako kako sam napisao.
  Doduse,mislim da je bilo bolje da su Danica i Karlo bili bar 7 dana u isto vreme napolju,pa da su se smuvali ili sta vec,onda ne bi smo gledali ovu maskaradu koju ona i Karlo priredjuju Arsi! Smile
Ona i Karlo pripređuju Arsi,pa za šta ti smatraš Arsu,za budalu,niko njemu ništa ne priređuje,sve je sam sebi skuvao,ko mu je kriv što se lepi uz nju.A Karla zabole i za Danicu i za Arsu,i Arsa nema jedan razlog da bude ljubomoran na Karla,ali jebiga,jeste.Više je on iskonstruisao celu stvar u svojoj glavi nego što to realno jeste. Smile
 Karlo je u njihovoj priči više fiktivan,nego stvaran lik,on se nije ni muvao sa Danicom,niti je izrazio neke simpatije prema njoj,bukvalno Karlo nema veze sa njima,naravno Danica je izjavila da joj se Karlo sviđa,i to je sve.

edit-Niam ja kontraš,nego realno gledam,i ne udaram tebi kontru,nego pišeš postove od pola strane,ni zbog čega,hoćeš da nam predstaviš kako se lukava Danica i prepredeni Karlo udružili pa jebu Arsu,ali to nje istina. Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 16:04:52 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant

svako ima svoje misljenje.Ja postujem tvoje i ti postuj moje misljenje.Na kraju ce se videti ko je upravu.Ko bude pobedio i ko bude ranije ispao.Narod je najbolji sudija.
  Seti se Ivana Ljube iz prvog VB,sve dodje na svoje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
ma šta vam je oko pobednika pobediće Enis , nemojte se brinuti , sad više nisu dva blizanca i ne moraju ovi iz Živinica da glasaju za obojicu....Setite se OT i Adnana Babajića , za čije izglasavanje je opština Zenica i Tuzlanski kanton izdvojila 50000 eura.......ponoviće se to garantovano.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Malopre sam se cuo sa burazerom iz Uzica (pola rodbine mi zivi tamo).I on mi je kazao da licno poznaje Arsu,da je decko ok,da nije u toj prici sa pistoljima i da su se verovatno slikali iz fazona sa kajlama i pistoljem,tj, nema nikakve veze sa kriminalom.Moj brat je nesto malo stariji od Arse i decko je ok momak.IMA takav posao da srece dosta ljudi i siguran sam da ono sto govori o Arsi je potpuna istina.Ako ima neki   Uzicanin ovde na forumu neka potvrdi ili demantuje ove moje informacije.
  Jos da dodam da moj buraz poznaje i Miru tangu,i da je imao cast sa tom damom.Svaka cast burazeru Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 17:03:39 od perica100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@diletant

svako ima svoje misljenje.Ja postujem tvoje i ti postuj moje misljenje.Na kraju ce se videti ko je upravu.Ko bude pobedio i ko bude ranije ispao.Narod je najbolji sudija.
  Seti se Ivana Ljube iz prvog VB,sve dodje na svoje Smile
Kakve veze ima Ivan Ljuba sa njima,daj,bre. Smile Tog autustučnog pominju svi kao model pobednika,i sad,ko je kao bliži njegovom ponašanju ima više šanse za pobedu. Smile Smile Smile

I koje mišljenje naroda,koji sud naroda,pa ovaj narod je pokazao u više navrata kako pojma nema ko je pravi čovek a ko skot. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant

Druze nemoj toliko da cimas zbog ovoga.Procitaj moje predhodne postove pa ces videti da ja imam uravnotezen stav prema svima pa i prema Arsi.
  Arsa nije mnogo slican Ivanu LJubi,ali po meni on je jedini u kuci trenutno ko se pokazao kao najiskren,a to je po meni najbitnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.