Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 635009 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
sta ono bi sinoc ispod jorgana? kam da je jovana cupala patku djordjetu  Smile

evo ga alfa u akciji  Smile

« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 10:23:02 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2

VB: Pametni Manuel, osvajač
Cetvrtak, 5. novembar 2009. 10:11    

Ukućanin koji je od početka rijalitija proglašavan za "lepog, ali glupog" Manuel, otkrio da je pametan, ali se pravi...

"Ja sam samo dobar glumac", otkrio je Manuel Karlu u poverljivom razgovoru kada mu je Violetin dečko rekao da je na početku šoua imao drugačije, tačnije loše mišljenje o njemu. "Ja u stvari nisam glup, ali glumim poput Džima Kerija koji ima tupave uloge".

Manuel je dodao da iako studira, fakultet nije merodavan da "kaže ko je pametan, a ko ne". "Na njivi se mogu naći pametniji ljudi nego u zgradi fakulteta", rekao je i dodao da mu smeta to što ljudi misle da je glup samo zato što je pročitao jednu knjigu.

Nakon teških, "akademskih" tema, Manuel je otkrio i još jednu sitnicu o sebi. Poznat je kao neko ko voli pažnju devojaka, i neko ko je rekao da bi mu pravu atmosferu u Kući Velikog Brata pravile devojke koje bi se otimale o njega.

"Nema neosvojivih žena, ima samo lošeg startovanja!".

(MONDO)

IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
sta ono bi sinoc ispod jorgana? kam da je jovana cupala patku djordjetu  Smile

evo ga alfa u akciji  Smile

Ја сам мислио да је то алфа  спрдња кад оно овај ментол је то стварно изјавио. Јебига карло сељачина си и малој већ увелико неко други ''брца прст у дупе''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Алфа Сељачина Smile
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Motorola GLEAM
Dečko je skroz ok, za razliku od Arse, koji je u stvari AlfaTurboFolk Džiber  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Violeta nakon izbacivanja iz „Velikog brata”
Praviću bebe sa Karlom
Autor: M. Radojković | Foto:D. Milenković | 04.11.2009. - 05:00
Praviću bebe sa Karlom

Sada ću najbolje videti da li je veza s Karlom iskrena. Ispitaću svoja osećanja u spoljnom svetu. Ako je između nas ono pravo, kada izađe - pravićemo bebe. Ako je naša ljubav dovoljno jaka, zaista želim da se udam za Karla, videćemo. Ali mislim da moje godine nisu problem, ja bih se udala i sa 19, pa dok traje, traje - počinje priču za „Blic” Violeta Raleva, šarmantna Makedonka koja je posle 47 dana ispala iz kuće „Velikog brata”.

Viki je izgubila u duelu od sestre bliznakinje Kiki, a iza sebe je u kući ostavila uplakane ukućane. Njen izlazak najteže je pao dečku Karlu, za koga će se, ako sve bude po planu, Viki i udati.
- U spoljnom svetu ću sigurno ostati verna Karlu. Čekaću ga da izađe. Pa, toliko sam se borila za njega. Neću ga prevariti - tvrdi Viki koja do ovog intervjua nije znala da je Karlo tokom njenog boravka u kući na dva dana posetio njen dom u Makedoniji, te da su ga njeni roditelji i vodili čak i u diskoteku.
- Je l’ to istina? Je l’ to stvarno istina? - nije mogla da veruje Viki.
- Ako je to istina, onda sam ja najsrećnija osoba na svetu. Pitala sam se kako će ga prihvatiti, posebno moj otac - zbog velike razlike u godinama. Ali ako je on bio kod mojih, onda ja mogu mirno da spavam. Onda je sve ovo zaista ozbiljno - radovala se Viki, koja se u kući nije libila da pokaže bliskost sa Karlom, te su se često mazili, dodirivali, sakrivali ispod jorgana, a poslednjih dana su čak tražili skriveno mesto gde bi mogli da vode ljubav.
- Možete samo da nagađate šta je bilo ispod jorgana - rekla je zagonetno Viki i objasnila da joj je bilo teško da se suzdrži:
- Bilo je teško odoleti, u trenucima smo zaboravljali na kamere. Iskreno, ja sam osoba koja mnogo voli seks. Nemam problem sa tim da li će mi neko nešto reći sada kada izađem. Šta i da mi neko nešto zameri? Pa, ljubav je to. Potreba za seksom je normalna stvar - kaže Viki koja je osetila da je nekim ukućanima smetala njena i Karlova bliskost, ali je to nije doticalo. Ipak, priznaje da je zbog Karla zapostavila sestru.
- I sama sam osetila da sam bila potrebna Kiki, ali da sam je zapostavila. Ali trebalo je vreme da me prođe euforija oko Karlovog povratka - iskrena je Violeta.
Inače, Karlo i Violeta su se na dan njenog izlaska žestoko posvađali. Prepirka je trajala satima, a Karlu je zapravo zasmetalo to što je Viki previše slobodna prema drugim muškarcima (sporan je bio njen odnos sa Arsom, kome je dozvolila da joj uvrće ruke). I Karlo i Viki su plakali zbog svađe, a na kraju su se pomirili.
- Ne bih mnogo da pričam o toj svađi, pomirili smo se. U svakom slučaju, ako me voli, taj neko će prihvatiti moju ličnost. Pre sam se menjala zbog muškaraca u mom životu. Sada se ne bih menjala ni zbog Karla - kaže Viki koja priznaje da postoje neke osobine koje joj se ne dopadaju kod njene jače polovine.
- Kod Karla mi se jedino ne sviđa što nekada burno reaguje, nekontrolisano pokazuje emocije. Sve ostalo je ok - priča simpatična ukućanka koja po izlasku ima velike planove.
- Čekam da izađe Karlo, da završim fakultet. Dogovarali smo se da Jovana, Kiki i ja živimo zajedno u Beogradu, a ako mojim roditeljima ne bude smetalo, najverovatnije će i Karlo živeti sa nama. To je za početak - ističe izbačena ukućanka kojoj su Kiki, Karlo, Radašin i Jovana favoriti za pobedu.
Ne pazim na higijenu
Ukućani su Violeti zamerili to što je često razbacivala prljave stvari po kući.
- Ja sam razmažena i naviknuta sam da razbacujem stvari po kući. Ne pazim na higijenu, i to je to - kaže Makedonka.

Blic
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Citat
Ne pazim na higijenu, i to je to

TO je prvi Manulać primetija!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
- Ja sam razmažena i naviknuta sam da razbacujem stvari po kući. Ne pazim na higijenu, i to je to - kaže Makedonka.

Значи усране гаће поред кревета нису биле случајност него ствар навике.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Dečko je skroz ok, za razliku od Arse, koji je u stvari AlfaTurboFolk Džiber  Smile
sta ti znas Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
HTC One

Tebi je Karlo ok? Nisi ironican? Braleeeeeeeeeeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.