Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 11. Mar 2010, 11:48:04

Andrija Ojdanic (63) - Era, pevac, svaler
3.4%  (9)
Tamara Simic (25) - model
1.9%  (5)
Alden Hadzikaric (41) - glumac
1.1%  (3)
Anabela ex-Djogani (35) - pevacica, ex-FunkyG
7.3%  (19)
Bora Drljaca (69) - pevac, navodno za*ebant
3.4%  (9)
Ana Bebic (24) - pevacica, bivsa ucesnica OT
8.8%  (23)
Ervin Katona (33) - Strongman, sportista
18.8%  (49)
Divna Karleusa (52) - majka Jelene Karleuse, radio voditelj
0.8%  (2)
Bojan Jovanovski (24) - travestit, zabavljac
4.6%  (12)
Sanja Brnovic (22) - model
0.8%  (2)
Mladen Radulovic (27) - bivsi decko Seke Aleksic, navodno maneken
2.3%  (6)
Lepa Lukic (70) - pevacica, Kalamiti Dzejn
4.6%  (12)
Milan Maric Svaba (29) - klinac iz "Rana"
37.9%  (99)
Ena Popov (23) - bivsa ucesnica VB
4.2%  (11)
Ukupno glasova: 261
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 2010 VIP ~ Glasajte za favorite  (Pročitano 262423 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
(opis filma: i onda je on usto a tu su bili znas oni krstovi, neke pijavice znas ono, i onda oni njega donose tu, znas, pa onda ovi idu tamo, pa unuka onog jednog, znas, ima nesto kao ona je kao povezana tu nesto sa njim, pa se on budi znas i ujeda nekog, pa postaje zarazen, znas...)....
Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Maneken prepricava Anabeli film, cini mi se da nije znao naziv filma, ali prema opisu (veoma losem, jer decko je najblaze receno nepismen) sam zakljucila da je u pitanju Dracula 2000. On taj film naziva sjajnim ostvarenjem u domenu "Filmovi o grofu Drakuli", dok su ostali filmovi te tematike, jednom recju splacine. Ne gledam cesto, pa nisam uspela da stvorim sliku o ukucanima. Ipak, na osnovu ovog kratkog, ali mucnog izlaganja, zakljucujem da je decko jednom recju, glup. Anabela ga pomno slusa, sva zadivljena inteligencijom i recitoscu mladog manekena (opis filma: i onda je on usto a tu su bili znas oni krstovi, neke pijavice znas ono, i onda oni njega donose tu, znas, pa onda ovi idu tamo, pa unuka onog jednog, znas, ima nesto kao ona je kao povezana tu nesto sa njim, pa se on budi znas i ujeda nekog, pa postaje zarazen, znas...).... I eto, to je uzor danasnjoj omladini. Glup decko i priglupa plesacica-pevacicai sta li je vec. Era+ Bora, sujetni estradni umetnici, ppacenici... Za ostale ne vredi ni trositi reci.
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
 Smile Nisam gledao Mladenovo izlaganje, ali ako dečko ne zna da se izrazi (ili je možda uzbuđen Smile) to ne znači da je glup Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Najlošiji vb do sada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Folker Era Ojdanić obelodanio je svim ukućanima “Velikog brata” da su se Anabela i Mladen “kundačili” ispod jorgana. Simpatije pevačice i manekena od početka rijaliti šoua su pod lupom javnosti, ali i ukućana.

Tako Era nije oka sklopio kada su bogati i siromašni provodili dane zajedno, već je svu pažnju ustremio na dešavanja između Anabele i Mladena.

Ujutru je pobedonosno objavio da se nešto dešavalo između atraktivnog para i da se jorgan stalno pomerao gore-dole.

“Sram da te bude”, prekorila ga je Lepa Lukić. “Ona nije nikakva šiparica, da tako nešto radi, već majka dve devojčice, koje verovatno gledaju ovo. Ona nikada ne bi dozvolila sebi tako nešto”.

Na to je Era odmahnuo rukom i rekao “Stvarnost je stvarnost, a jorgan je čudo”.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Smile Nisam gledao Mladenovo izlaganje, ali ako dečko ne zna da se izrazi (ili je možda uzbuđen Smile) to ne znači da je glup Smile

Ајде пажљиво прочитај ОВО, па онда коментариши...
Памет му не смета Smiley 1
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Život je, ili u ovom slučaju Veliki Brat, prema nekima majka a prema drugima maćeha. Jer, kao i u stvarnom životu, tako i u Kući Velikog Brata, veliki je jaz između bogatih i siromašnih.

Siromašni su čak postali sluge kojima je zadatak između ostalog da zabavljaju gospodare.

Za zabavu "gospode grofova" - Anabele i Mladena i njihovih ćerki Ene i Tamare i dalekih rođaka Ervina i Aldena, zaduženi su sledeći "likovi" - Dostana, glavna sluškinja (Lepa Lukić), batler i sluga Dragutin i Krsta (Era i Milan), Pepeljuga (Bora Drljača), sobarica Paraskeva (Boki) "koja" je, čim je počeo zadatak, pocepala kostim kako bi imala šlic, i kuvarica Ruža (Divna).

U utorak uveče priredili su lep kulturno-zabavni program sa kolažom pesama maltene "Od Vardara do Triglava", a glavni batler Era Ojdanić napravio je jedan gaf zbog kojeg je ponizno molio za oproštaj grofa i groficu.

Eri je zasmetalo što je Anabela, odnosno grofica došla na zabavu u čarapama, pa joj je rekao: "Grofice, ne smem da vam priđem, noge vam tuknu!".

Grofica je odmah reagovala: "Ne, meni noge ne tuknu".

Bogataši, odnosno gospodari bili su celo veče nezadovoljni uslugom. Najpre im je smetao ukus uštipaka, a onda su poludeli kada su videli Eru kako pljuje u krpu da bi njome obrisao sto.

Ipak, sluge su pesmom i recitacijama odobrovoljili gospodare.

Kada su se vratili u svoje skromne odaje, sluge su komentarisale ponašanje pojedinih gospodara, a pre svega grofice Anabele.

"Nije u redu da dolazi na 18. rođendan deteta u čarapama. Osetio sam neki smrad, nisam mogao da priđem", rekao je Era, a Bora Drljača se po običaju složio: "Jes, jes". Naravno, Era nije zaobišao ni Anabelinu romansu sa grofom Mladenom: "Romeo i Julija da se guze pod jorganom, a ja da ih služim! Ma vraticemo mi groficu Juliju...".

Dok su se ostale sluge spremale za spavanje, Era je uskliknuo: "Ne smem da se presvlačim još, guziće me me ovi (gospodari) noćas sto posto!".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Šta sam propustio? Taj post sam i komentarisao!
Vi ovde, vrsni intelektualci, kometarišete ljude koji su većinom prosečne inteligencije. Uostalom, zašto je bitno ko je koliko pametan? Ja imam nadprosečan IQ pa se ne hvalim time, niti me ljudi smatraju bitnijim zbog toga. Nije da branim Mladena, ne volim njegovu aroganciju i nabeđenost, ali komentar da je "glup i da daje (loš) primer omladini" nije na mestu.
A i nikada mi nije bilo jasno, kako bilo ko, može da sudi o bilo kome, tako što ga gleda dva sata dnevno na TV-u (ovo nije pitanje)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Misliš, imaš natprosečan IQ.   Smile
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k750i
Ovo je forum, tema VB VIP 2010, tu smo da komentarisemo!  Smile
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.