Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velike grudi - ženski stereotip  (Pročitano 27513 puta)
05. Jun 2009, 09:26:16
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Slike lepotica bujnog poprsja kojima nas svakodnevno "bombarduju" reklame, filmovi i modni magazini, a za koje žene misle da ih "verovatno snimaju i smišljaju muškarci", postale su mučna svakodnevnica svim onim pripadnicama lepšeg pola prema kojima priroda nije bila blagonaklona.

Poslednje ispitivanje sprovedeno u Tajvanu govori da su žene krive što je to tako!

Uvreženo mišljenje da "niste lepe ukoliko niste savršene", tačnije, ukoliko se obim vaših grudi ne poklapa sa onim Pamele Anderson ili neke druge silikonske lepotice, stereotip je koji su "stvorile" žene i onda pripisale muškarcima.

Studija vlade okruga Taičung u Tajvanu pokazala je da se većina muškaraca zapravo uopšte "ne zamara" veličinom grudi, kao i da su žene zapravo te kojima to predstavlja veliki (mali) problem.

Zapravo, muškarcima je bitniji oblik grudi od njihove veličine. Postoji teorija da oblik grudi određuje karakter žene. Dakle, ne morate čitati horoskop - pogledajte joj u grudi i sve će vam biti jasno.

U sprovedenom istraživanju učestvovalo je 264 muškarca i 336 žena. Od tog broja čak 75 odsto muškaraca je reklo da im veličina grudi nije bitna, dok je 60 odsto žena reklo da ih muči veličina njihovih grudi. Dobijeni rezultati potvrdili su da čak i muškarci (njih 86 odsto), ne odobrava sve veći broj televizijskih reklama u kojima se pojavljuju "ne baš bistre tinejdžerke bujnih grudi".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
"Od tog broja čak 75 odsto muškaraca je reklo da im veličina grudi nije bitna"

koji lazovi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
i ja bih rekla da su 75% lazovi Smile ili su od "onih" muskaraca  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

hodam

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 920
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
bitno je da SU u granicama normale..

a bitno je da neke stvari budu bitnije Smile
IP sačuvana
social share
av av
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ma bre- oblik na prvo mesto, kad već pričamo o fizičkem delu žene, al sad ako može da bude veće može al nije presudno. U načelu velike grudi deluju napadno i nekog oduševi ali nekog ne. Kako kome...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

A neki muskarci bas ne vole zene sa velikim grudima,odbojne su im i vulgarne ...cudno bas  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Svojevremeno su zablude bile tolike da se mislilo da su veće grudi osetljivije i samim tim 'vlasnice' strasnije. Međutim to ispita ekipa naučnika i utvrdi da veličina nema nikakve veze sa tom vrstom osetljivosti i da male grudi mogu biti itekako osetljive.

Pričajte vi šta oćete ništa bez rakiju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sve zavisi kako ih ponosna vlasnica "nosi", da li ih, kako ih i na koji nacin istice (ukoliko su prirodne, naravno)
Sto se tice silikona, veci deo zenske populacije (koji se odlucio na tako nesto), ne vodi racuna o tome da budu uskladjene za ostatom tela, budu prevelike... jos ukoliko ih isticu preterano (a cine to), zaista deluje vulgarno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Sa tim siliknima su baš poludeli, pogotovu na zapadu. Skoro sam negde našo članak gde recimo su zajedno otišle majka i ćerka da im ture silikone u grudi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sta fali, malo se zblizavaju  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.