Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:15:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Srbija  (Pročitano 26134 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
To niko nije rekao, ne vidim razlog da to preuvelicavate...

Dobro Vlado,ali kako netko moze to podrzavati takve vizije....mislim isto Srbiji rade Albanci sada pa takodje niste sretni....nisam dobio pp! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
To sam reko u kontekstu teksta koji je i tema !
Zasto se bunite.
Jer vam se mozda ne svidja tema?
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Tacno... Jel znate kako je Tito vladao? Malo lijevo opa, pa malo desno pa opa... Malo para od SSSR-a, pa malo para od Zapada (Poznato NE! Staljinu, pa Goli Otok) Napravio je toliko duga, da je to bilo strasno. E sada ravnoteza je bila cudo, a Juga je bila jedan zulj koji je smetao zapadu, a SSSR je bio u raspadu. - Da mi nju lijepo razbijemo, kako bi lijepo mogli da za jeftine pare pokupujemo sve sto vrijedi...

Da se razumemo, Jugoslavija nije smetala nikome na zapadu,
SFRJ je razbijena iznutra, većinskom voljom njenih građana. Nisu na referendumima u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji glasali Nemci, Austrijanci, Amerikanci, Papa itd. NE. Glasali su jugosloveni,
svih vera i nacija. Zapad je samo priznao faktičko stanje na terenu.
Milošević je umro, vreme je da se mi Srbi ratosiljamo njegovih političkih stavova i demagogije.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob

Tacno... Jel znate kako je Tito vladao? Malo lijevo opa, pa malo desno pa opa... Malo para od SSSR-a, pa malo para od Zapada (Poznato NE! Staljinu, pa Goli Otok) Napravio je toliko duga, da je to bilo strasno. E sada ravnoteza je bila cudo, a Juga je bila jedan zulj koji je smetao zapadu, a SSSR je bio u raspadu. - Da mi nju lijepo razbijemo, kako bi lijepo mogli da za jeftine pare pokupujemo sve sto vrijedi...

Da se razumemo, Jugoslavija nije smetala nikome na zapadu,
SFRJ je razbijena iznutra, većinskom voljom njenih građana. Nisu na referendumima u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Makedoniji glasali Nemci, Austrijanci, Amerikanci, Papa itd. NE. Glasali su jugosloveni,
svih vera i nacija. Zapad je samo priznao faktičko stanje na terenu.
Milošević je umro, vreme je da se mi Srbi ratosiljamo njegovih političkih stavova i demagogije.

Zemunac svaka cast....na komentaru...mi smo krivi za raspad i ratove koji su se desili u nasim zemljama a ne neki njemci,rusi,ameri,vanzemaljci....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Da mi smo krivi za ratove i nasa ideologija, a sve je to potpomognuto od strane svjetskih sila, koje su i potpalile vatru...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Da mi smo krivi za ratove i nasa ideologija, a sve je to potpomognuto od strane svjetskih sila, koje su i potpalile vatru...

A po cemu su to oni podpalili vatre...to me interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Evo sjetih se recimo Madjarske koja je preko granice pocela da protura oruzje... Bio sam dijete kad se to desavalo, tako da se ne sjecam detalja. Procitao sam knjigu od Zbignjeva Bzezinskog koji je sasvim lijepo opisao interes SAD da se SFRJ raspadne. Za ostale zemlje mogu da zamislim... kakva je to zelja bila. Pa pogledaj samo kako su Nijemci docekali raspad Juge... objerucke  he he... Ipak su Hrvati (usudjujem se to da kazem) njihovo cvijece... no tema je Velika Srbija...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Bravo Vlado potsetime i Zbignjeva Brezinskog, savet za spoljne poslove SAD-a, Trilateralna komisija, Bildenberg grupa...i svi ostali su stvarali teren , kreirali laznu medisku sliku zapadu, stvarali pogodne uslove , podsecali narod na istoriju i sudbinu koja ih je zadesila tokom svetskih ratova, osvezavala price o cetnicima , ustasama i ostalima.
Sve je to bilo dovoljno da bi na kraju stvar prepustili nama.
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Jebiga...najgore je sto je uvijek netko drugi kriv...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Vlado jeste tako je.
Nemci su to cekali,sada zasto necu da lupetam mada se i to zna,a Hrvatska se njima oduzila odmah sa cuvenom "Danke Dojcland"
SFRJ je razbijena iznutra ali spolja su dobijali instrukcije.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:15:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.