Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:19:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Srbija  (Pročitano 26157 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Velika Srbija je fantazija i zelja nekih nacionalista ili manje obrazovanih ljudi. Ja priznajem da sam kao mali masta o velikoj, najmocnijoj, srpskoj drzavi na svijetu... Mislim da ce se svi pronaci u ovome. Danas kada sam dovoljno sazreo i kada sam na pocetku svog ucenja i obrazovanja, prepoznao sam stvari koje vrijede i koje su realne. Ideja o Velikoj Srbiji postoji, bas kao sto postoji i ideja o centralizovanoj BiH bez entiteta. Narod u Srpskoj masta i zeli otcjepljenje, jer su politicari iz Federacije strasno razjareni i pohlepni. Narod u RS se vrijedja na svakom koraku. Srbi se smatraju glavnim krivcima za rat i zlocine... Nabijaju im se na nos kojekakve gluposti. Na TV-u se svaki dan mogu vidjeti vrijedjanja i govori koji tjeraju Srbe u Srbiju... ma to je strasno... Toliko o Velikoj Srbiji... temi koja je postavljena samo da bi se ljudi obrazovali i vidjeli ad je nekad postojala ta ideja.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ja baš i ne mislim da bi se ovdje trebali obrazovati o toj ideji jer svatko ko dođe na ovaj forum vidim da je već dobro obrazovan o ovoj i sličnim temama

velika srbija je danas kao ideja (ako govorimo o ka-karlobag-virovitica) je smiješna jer bi u takvoj srbiji srbi bili manjina
a što se tiče pripajanja rs i to mi je malo bezveze jer ako ćemo za 10-tak godina svi u europu pa bit ćemo onda svi pripojeni svima
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Tekst je u potpunosti opravdan i na mestu.
Tu jasno pise da se u razlicitim istoriskim epohama je postojala teznja srpskog naroda ka ujedinjenju u jednu drzavu to je i cilj postojanja srpskog naroda kako je to jos i Sveti Simeon govorio.
To je najvise plasilo Austrougarsku u ono vreme a danas Austriju i Nemacku, zato su se pomenute zemlje preko svoje produzene ruke Hrvatske trudile i pokusavale da sprece mogucnosti jednog naroda da se ujedini.To se kroz istoriju u vise navrata i pokazalo.
Ovde su receni i neki komentari o tome kako je Velika Srbija kriva za ratove koji su se desili krajem 20 veka na balkanu.
Naravno da Velika Srbija ili ti ideja Veike Srbije nema veze sa time jer su za rat na balkanu iskljucivo krivi Amerika , Nemacka ,Austrija i Vatikan koji su rehabilitovali i osvezili ustaske simbole i ustase iz drugog svets. rata... i td.
Tada  se rukovodstvo Srbije u tadasnjoj SFRJ iskljucivo zalagalo za ocuvanje Jugoslavije.Veliku Srbiju je jedino spominjala Srpska radikalna stranka koja je nasledila politiku mnogobrojnih srpskih intelektualaca i politicara iz srpske istorije, sto u gore navedenom tekstu lepo i pise.
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Svašta.

Iako ti moram priznat je ti je post zanimljiv. Već odavno nisam vidio toliko gluposti sročenih u tako malo prostora.

Bravo.  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Sta ti se ne svidja...
...ustvari mi ne moras ni objasnavati iz tvog profila mi je sve jasno!
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Eto vidiš kako si pametan.   Smile

Ja recimo nisam niti gledao u tvoj profil - meni se ne sviđa samo tvoj post. Pun je gluposti, predrasuda i neistina.

Ti možeš bit sasvim uredan tip... a tvoja nacionalnost me zaista ne interesira.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Tekst je u potpunosti opravdan i na mestu.
Tu jasno pise da se u razlicitim istoriskim epohama je postojala teznja srpskog naroda ka ujedinjenju u jednu drzavu to je i cilj postojanja srpskog naroda kako je to jos i Sveti Simeon govorio.
To je najvise plasilo Austrougarsku u ono vreme a danas Austriju i Nemacku, zato su se pomenute zemlje preko svoje produzene ruke Hrvatske trudile i pokusavale da sprece mogucnosti jednog naroda da se ujedini.To se kroz istoriju u vise navrata i pokazalo.
Ovde su receni i neki komentari o tome kako je Velika Srbija kriva za ratove koji su se desili krajem 20 veka na balkanu.
Naravno da Velika Srbija ili ti ideja Veike Srbije nema veze sa time jer su za rat na balkanu iskljucivo krivi Amerika , Nemacka ,Austrija i Vatikan koji su rehabilitovali i osvezili ustaske simbole i ustase iz drugog svets. rata... i td.
Tada  se rukovodstvo Srbije u tadasnjoj SFRJ iskljucivo zalagalo za ocuvanje Jugoslavije.Veliku Srbiju je jedino spominjala Srpska radikalna stranka koja je nasledila politiku mnogobrojnih srpskih intelektualaca i politicara iz srpske istorije, sto u gore navedenom tekstu lepo i pise.
Misljenje je sasvim OK i slazem se sa njim u potpunosti...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Et tu, Vlado?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Et tu, Vlado?
Obrazlozi mi sa kojim dijelom teksta se ne slazes, da malo bolje prodiskutujemo o tome...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

Ovo... Ma kakav strah od Srbije... kakva produžena ruka...

Ovo... opet (po tko zna koji put) teorije o vatikanskoj uroti... priče o moćnom utjecaju Austrije - pazi, Austrija je kao neki važan faktor krajem 20. stoljeća... Moš' mislit!!

Odgovornost za ratove na Balkanu (točnje - u bivšoj Jugoslaviji) je višestruka, a dio odgovornosti (po meni - veliki dio) pada upravu na rehabilitaciju velikosrpske ideje i priče o linij Karlovac-Karlobag-Virovitica.. ako to nije ideja o Velikoj Srbiji, onda ne znam šta je...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:19:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.