Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:15:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Srbija  (Pročitano 26179 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Citat

ti ljudi se vraćaju i vratit će se veliki dio , ako budu poštovali državu u kojoj žive nikakav problem, a ako budu stvarali novu tzv.RSK ili nešto slično opet će bit pakovanje, šta tu tebi nije jasno ......  Smile

Tako je u svakoj civilizovanoj sredini
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Citat

ti ljudi se vraćaju i vratit će se veliki dio , ako budu poštovali državu u kojoj žive nikakav problem, a ako budu stvarali novu tzv.RSK ili nešto slično opet će bit pakovanje, šta tu tebi nije jasno ......  Smile

Tako je u svakoj civilizovanoj sredini
potpisujem
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ljudi kosovo je strshno apstraktan pojam za evropu!boli njih uvo shto smo mi ginuli za tu svetinju!samo bih volio da vidim kako bi se osjecao jedan francuz da mu neko takne posranu korziku koju su dobili na kartama:) ili amerima  aljasku. shto je najgore oni su sve to dobili za dz! veliki je Bog shto gleda na nas tako da ce sve prema zaslugama biti podjeljeno. shto se tiche konkretno kosova tu se mi srbi pitamo 0.001%.nista nego da se udruzimo sa al kaidom pa makar cemo vidjet toga svijeta.fino vidimo piccadily i roknemo jedno 500 turista pa skoknemo do lester skvera i tamo prnemo posle obilnog rucka.i tako smrad noshen la manshom izazove cunami koji ce opustoshiti east coast sa sve jebenim new york city-jem.ZIVJELI!

izvinjavam se ako sam narushio pravilnik al mi je crnjak bilo chitat. ne shirim mrznju nego sam samo ispunjen gnjievom koji bi valjalo kanalisati.nije slobo kriv mi smo govna!

[Edit by Coolrunner: Nemojte slati vise komentara za redom. Koristite opciju Izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte Pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 02:21:56 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Toliko o civilizovanoj sredini...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Off obrisan!!!

Ponekad mi stvarno niste jasni, da li treba na svakoj strani teme, kao prvu poruku pisati sustinu teme???

Ako imate neku veliku potrebu i zelju da nesto raspravite sto nije teme, pa imate pp pa se raspravljajte koliko god hocete. Ovako se stice utisak da se prepucavate da bi ostali videli ko je u pravu, ko je pametniji, ko ima veci... Ponovo: za sve sto nije tema a zelite da razjasnite, postoji data vam mogucnost poznatija pod nazivom pp.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma čekaj to je zagrijavanje...Kosovo je gotova stvar. to ste već izgubili...gotova je to stvar...a sada će i lagano Vojvodina...

jebiga...beogradski pašaluk i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma čekaj to je zagrijavanje...Kosovo je gotova stvar. to ste već izgubili...gotova je to stvar...a sada će i lagano Vojvodina...

Aaa Vojvodina samo kada isteraju 1.500.000 Srba. Bravo xxxSmile Smile
Zivim u Vojvodini tj. Srbiji i nisam jos video niti cuo da neko hoce ovde da se odvoji pa cak i madjari kojih ima najvise tj. 200000 (neki tj. mnogi od njih su Srpskog porekla). Inace prethodnih devedesetih godina i sve do danas a narocito otkad je madjarska usla u EU veca populacija madjara napusta Vojvodinu i odlazi u madjarsku za boljim zivotom.
Pa sad ti vidi... Bolje obrati paznju na Istru... ili pak na Dalmaciju...

[Edit by Coolrunner: Svaka poruka koja sadrzi elemente vredjanja bice cenzurisana. Vredjanje je zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. ]
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 22:11:04 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220

Pusti covek se raduje tudjoj nesreci...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Neki mi ovde nisu jasni.Ne razumem da tolika mrznja izlazi iz nekoga.
Jedno je postavljati istoriske cinjenice,a drugo je jeavno vredjati tj zeleti nekome zlo.
Znam da nas ima svakakvih ali po nekada se tacno iznenadim.
Sto se tice Vojvodine ili bilo kog dela neke zemlje bez problema se moze desiti da se taj deo otudji tj oduzme nekoj zemlji ako svetski mocniti to zele,ali moje misljenje je da su ta vremena daleko iz nas i da od toga nema nista a na kraju krajeva ovde tj u Vojvodini su Srbi apsolutna vecina i taman da se desi neki referendum tog tipa od odvajanja nema nista.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
pa cekaj malo,nesporim ja da kosovo ne treba dobiti nezavisnost.ipak je to srpska teritorija od pamtivjeka.naravno i autonomna pokrajina vojvodina,al uvijek navodite neko pripajanje tako zvane republike srpske(ovo republike nema to znacenje) srbiji!zasto se uvijek igra na tu neku kartu srbi na svom?1to mi nije jasno!hoce li se srpski narod vise opametiti da ratovima nece nista dobiti?!slazem se da kosovo treba ostati u sastavu srbije,neduzni ljudi dole ispastaju od albanskih extremista,al se neslazem sa tezom o ocjepnjenu rs iz bih i pripajanju srbiji!vrijeme velike srbije je davno proslo,krvi se bespotrebe prosulo i nije se desilo nista!
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:15:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.