Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:21:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Srbija  (Pročitano 26159 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Tema!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
To je isto kao da sada mi pominjemo kako je Hilandar Srbija

IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako god da mi spominjemo,neznam kakve su to snovi i iluzije od prije,Srbija je bila prije veca nego danas Hrvatska takodje...i sta je tu je nema zavirivanja u proslost ili se ovdje stvarno zeli uvijek izpocetka pricati o nekim iluzijama i praviti se povjesnicari....neshvatam te price i snove.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Da budem iskren ova karta nije realna. Obuhvata prostore na kojima su zivjeli i Hrvati i Muslimani i Srbi. Jeste da su Srbi bili vecina kada se sve sabere ali nisu bili jednako zastupljeni za cijeloj teritoriji. Sta je sa zpadnom bosnom i prostorom bivse herceg-bosne? Muslimana bi ovoj Srbiji bilo preko 2 miliona a to nije brojka za zanemariti. Reci da su Srbi vecina u cijeloj zemlji nije dovoljno. To bi bilo isto ko kad bi Njemacka "progutala" Austriju i rekla "ovo je sve nase, nas ima puno vise 80m: 10m i ovo je sad Njemacka"
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
dajte kakva prica ovelikoj srbiji, to nikad nije postojalo. postojala je oduvek i postojace ,samo srbija! (sad svi na ovom forumu podignite tri prsta) mislim da su to samo isfurali kao pokrice da se sva krivica u ratu svali na nas!
ali postoji jedna stvar koja jos nije zavrsena, a to je bih! ona ovako ne moze da funkcionise i to bi demokratskim putem trebalo srediti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Alcatel dobar neki ;)
dajte kakva prica ovelikoj srbiji, to nikad nije postojalo. postojala je oduvek i postojace ,samo srbija! (sad svi na ovom forumu podignite tri prsta) mislim da su to samo isfurali kao pokrice da se sva krivica u ratu svali na nas!
ali postoji jedna stvar koja jos nije zavrsena, a to je bih! ona ovako ne moze da funkcionise i to bi demokratskim putem trebalo srediti!

U Bih nema demokratije Smiley
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pazi Tiger takva Srbija je bila dosta dugo trajala sa otprilike slicnom i vecom povrsinom vise puta u istoriji i tu su Srbi ziveli pre dogadjaja koji krecu vec u XI veku a od XV veka postaju sve cesci odrodi Srba. Dobro danas gledano ta karta i deluje smesno ali jedan deo karte tj. te teritorije treba obrisati i malo korigovati kako bi se nasla prava mapa Srbije kakva bi trebala biti.

Da budem iskren ova karta nije realna. Obuhvata prostore na kojima su zivjeli i Hrvati i Muslimani i Srbi. Jeste da su Srbi bili vecina kada se sve sabere ali nisu bili jednako zastupljeni za cijeloj teritoriji. Sta je sa zpadnom bosnom i prostorom bivse herceg-bosne? Muslimana bi ovoj Srbiji bilo preko 2 miliona a to nije brojka za zanemariti. Reci da su Srbi vecina u cijeloj zemlji nije dovoljno. To bi bilo isto ko kad bi Njemacka "progutala" Austriju i rekla "ovo je sve nase, nas ima puno vise 80m: 10m i ovo je sad Njemacka"
A koji su muslimani to narod? I nacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Zeljko
Pa Muslimani sa velim M ili sada Bosnjaci. Zadnji put su se izjasnjavali ko Srbi i Hrvati jos dok nisu primili islam.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam ja to ali ne mora da znaci da bih bilo 2 miliona, a druga stvar i oni su Srbi (ili hrvati) tj. onaj primer koji si dao za nemce i austrijance nije uopste slican jer ono su dva naroda (ili barem nacije) koje se ne dele prema veroispovesti vec po svojoj narodnoj pripadnosti dok si ti naveo muslimane kao narod umesto da si rekao da ima 2 miliona bosnjaka, onda bih te potpuno razumeo jer nije isto musliman i bosnjak jer su muslimani i neki ljudi u Srbiji kao u Raskoj oblasti gde se nalazi prilican muslimana a takodje se izjasnjavaju i kao Srbi.
Pisem ih malim slovom jer nemam nikakvo postovanje a ni lepo misljenje o njima a muslimani se svakako ne pise velikim slovom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako zelis onda Zeljko da itko od njih tebe postuje...? Mislim boli me bas briga kako mislite o muslimanima ili Bosnjacima,nacije dolaze i odlaze a tako i danasnji Bosnjaci...sta vam je sada krivo,niste ni vi a ni mi od Adama i eve nastali..i mi smo odnekud potekli ili je to sada da smo i mi oduvijek od prvog rodjenog djeteta Hrvati ili Srbi mislim glupo je o tome pricati...oni su tu gdje jesu kao i vi Srbi i mi Hrvati...isto sto i makedonci,Crno Gorci,Albanci...nisu se oduvijek tako znali i tko zna odkuda oni poticu pa sta onda! Sada su tu i gotova prica...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:21:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.