Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:33:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika skupština Srba u Zagrebu  (Pročitano 15390 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Dolazim letos u Hrvatsku da vam se iskenjam u ono vase smrdljivo more,i to bukvalno.
Skandalozno je to sto smo toj izmisljenoj naciji dozvolili da nam uzmu nas Srpski Dubrovnik,Cavtat i ostala Srpska ostrva,oni da imaju 1550 a mi ni jedno.Kakva je to podela?
A ako mislite da postoji hrvat koji ne mrzi Srbe,grdno ste se prevarili.,svi oni od 1- 150 godina mrze Srbe,prvo sto hrvat nauci svoje dete kada se rodi je "Ubij Srbina" ,imajte to na umu.
djete drago to se radi u wc-u, ali to je više pitanje higijene i kulture koje imaš u sebi

sasaborg, bolje nemoj nas hvalit jer će mu se svjet srušiti....
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dolazim letos u Hrvatsku da vam se iskenjam u ono vase smrdljivo more,i to bukvalno.
Skandalozno je to sto smo toj izmisljenoj naciji dozvolili da nam uzmu nas Srpski Dubrovnik,Cavtat i ostala Srpska ostrva,oni da imaju 1550 a mi ni jedno.Kakva je to podela?
A ako mislite da postoji hrvat koji ne mrzi Srbe,grdno ste se prevarili.,svi oni od 1- 150 godina mrze Srbe,prvo sto hrvat nauci svoje dete kada se rodi je "Ubij Srbina" ,imajte to na umu.

Drago mi je da dolazis i uzivas u HR jadranu, dobro nam dosao... veliku nuzdu uradi gdje hoces tvoje pravo, a ako te uhvate ti im pricaj o srpskim otocima i gradovima...

Evo Pavle moram ti i ja priznati kada sam bio u Beogradu, isao ti ja do Zemuna, da setam pokraj onih splavova dodje ti ja do zgrade SRSa i natjera mene tako posto sam punio pio da to ispustim negdje, i tako posto nije bilo nigdje javnog WCa meni sinulo u glavu da malo pravim grafiti po zgradi SRSa...

Ziv bio ti meni...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Evo Pavle moram ti i ja priznati kada sam bio u Beogradu, isao ti ja do Zemuna, da setam pokraj onih splavova dodje ti ja do zgrade SRSa i natjera mene tako posto sam punio pio da to ispustim negdje, i tako posto nije bilo nigdje javnog WCa meni sinulo u glavu da malo pravim grafiti po zgradi SRSa...

Ziv bio ti meni...
Smile Smile Smile :Ptiger...ne seri.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob

Ziv bio ti meni...
Smile Smile Smile :Ptiger...ne seri.... Smile Smile Smile
Tako je bilo pa ti vidi sada...sta ja mogu...  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Значи - слободан проток робе, људи и фекалија... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Значи - слободан проток робе, људи и фекалија... Smile

Tako nekako... prvo sam pio srpsko pivo, pa onda sokove a onda to morao negdje i da ispustim... sasvim normalna stvar ... to sto je meni bila zgrada SRSa na vidiku ahhhhhhh, to je cista hemija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Odgovor Dodika na Mesicevo izlaganje...

01. 06. 2008. | 13:38
Dodik: Mesiću je bolje da šuti, Hrvatska je nastala na etničkom čišćenju
izvor: vecernji.hr      

Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik u nedjelju je odbacio tvrdnje hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića da je RS nastala na etničkom čišćenju i poručio kako mu je "bolje da o tome šuti" jer je Hrvatska nastala na najvećem etničkom čišćenju počinjenom nakon Drugog svjetskog rata, objavila je agencija SRNA i Radiotelevizija Republike Srpske.

Dodik je reagirao izjavu hrvatskog predsjednika koji je, komentirajući skupštinu Srpskoga narodnog vijeća, rekao kako od Beograda očekuje da Srbima u BiH jasno kaže da im je domovina Bosna i Hercegovina, glavni grad Sarajevo te da ondje trebaju kreirati svoju politiku. "Kad Beograd bude slao takve poruke, neće biti političkih iluzionista koji kažu, a to navodno tvrdi i Milorad Dodik, da je konstanta Republika Srpska, koje nije bilo do ovog rata i nastala je na etničkom čišćenju, a da Bosne i Hercegovine, koja je uvijek postojala" može biti, ali i ne mora, rekao je Mesić.

"Mesić predsjednik Hrvatske i ne bi trebao brinuti o vanjskoj politici Beograda prema Srbima u BiH niti se baviti Republikom Srpskom na način na koji se bavi", objavio je RTRS na svojoj internetskoj stranici .

Prema Dodikovim riječima, "Mesić će imati pravo drugima držati lekcije kada Hrvatska vrati sva prava svim Srbima koji su obespravljeni u Hrvatskoj i kada procesuira sve odgovorne za ratne zločine počinjene nad Srbima". "Do tada bolje mu (Mesiću) je da o tomu šuti", rekao je Dodik. Naglasio je kako Mesić izjavom da je RS nastala na etničkom čišćenje, "pokušava zamazati oči domaćoj i svjetskoj javnosti kojoj je dobro poznato da je Hrvatska nastala na najvećem etničkom čišćenju počinjenom nakon Drugog svjetskog rata".

Komentirajući Mesićevu izjavu da su promjene granica država "iluzija", Dodik je zaključio kako je to "moraliziranje nakon činjenice da je Hrvatska priznala Kosovo". (Hina)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mrgec jeb ga tebi je sve što ima prefiks hrvatsko u biti ustaško...
 Smile   Smile

nije bitno sta ja mislim o vama....bitno je kako se vi sami predstavljate....na primer,na tompsonovom koncertu....

da li je potrebno da ti kacim klipove sa you tube-a sa ustaskom mladosti koja urla u transu:ubi,ubi srbina???
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
mrgec jeb ga tebi je sve što ima prefiks hrvatsko u biti ustaško...
 Smile   Smile

nije bitno sta ja mislim o vama....bitno je kako se vi sami predstavljate....na primer,na tompsonovom koncertu....

da li je potrebno da ti kacim klipove sa you tube-a sa ustaskom mladosti koja urla u transu:ubi,ubi srbina???

I ja kazem prijatelju nije bitno kako vi misli te o nama ni mi o vama...bitni su turisti koji dolaze i kako oni vide drzave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hrvati su izmisljen narod,ali ih ne mrzim.Mrzim samo nepravdu.Vi hrvati(namerno malim slovima) ste svoju drzavu dobili zahvaljujuci 1000000 Srba pobijenih u Jasenovcu. I zahvaljujuci najvecem etnickom ciscenju posle 2. svetskog rata zlocinackoj Oluji,vi nemate istoriju nemate kulturu nemate nista.
Nadam se da ce se uskoro pokrenuti pitanje o Srpskom Dubrovniku,Cavtatu koje se nalaze pod teritorijom hrvatske
To pitanje je pokrenuo slovenacki polticar Zmago Jelincic ,a uskoro cemo ga pokrenuti i mi ,kako je moguce da se drzava podeli tako da hrvati dobiju 1550 ostrva,a mi nijedno?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:33:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.