Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika šiptarska ponovo jaše - obaraju Makedonsku vladu  (Pročitano 20460 puta)
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma nek odluče kako hoće, rekoh da ih razumem potpuno..naravno da se trude da održe mir kod sebe. samo mislim da neće uspeti i da su oni sledeći..

ali šta treba onda srbija da radi kad dođe red da se prizna šiptarska makedonija ili neka 'ćamerija' u grčkoj?

evo još nešto o aleksandru: http://www.youtube.com/watch?v=WVfnjiOmYx0  Smile
jbt, počeli i niski glavati žvalavi šiptari da svojataju visokog plavokosog aleksandra.. Smile
mada ne liči baš ni na grke.. Smile možda je bio srbin, onaj plavi pre turaka?  Smile ..ajd da i mi počnemo.. Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Ako danas Makedonija prizna nasilnu secesiju KiM, sutra ce je imati kod svoje kuce, i na duze staze nema tu ni mudre politike ni cuvanja mira osim mozda trenutno. Uvek se mora imati principijelan stav ako se misli na buducnost. Dnevna politika vodi u propast i to je zabijanje glave u pesak, odnos moci u svetu se uvek menja i ne znaci da ce za deset godina biti isti kao danas... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ako danas Makedonija prizna nasilnu secesiju KiM, sutra ce je imati kod svoje kuce, i na duze staze nema tu ni mudre politike ni cuvanja mira osim mozda trenutno. Uvek se mora imati principijelan stav ako se misli na buducnost. Dnevna politika vodi u propast i to je zabijanje glave u pesak, odnos moci u svetu se uvek menja i ne znaci da ce za deset godina biti isti kao danas... Smile

Браво. Дневна политика само одлаже решавање проблема, а не решава га.

Везано за Краљевића Марка, он и јесте Македонац. Прво је својој браћи Србима забио нож у леђа тако што је ''касно'' на Косово стиг'о ( а уствари послао своје јединице да се боре на турској страни), а после плаћао гусларе да певају о његовој храбрости, у покушају да се ''опере''. Прави Србин, мислим Македонац! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ау, колико гневних Срба на овом форуму.     Изгледа да кад је срање код куће велико онда утешно делује да и код комшија има нека фрка.    

А ово кад се јави неки "историчар" па почне храбро да штанца теорије ко је ко а ко није, па му је успут и youtube главни доказ писменог задатка, онда је забава загарантована.      :D

Ај само на кратко око неких ствари-када су Бугари окупирали Македонију онда је њихова администрација свима мењала имена да звуче бугарски.     Исто тако за време српске окупације т.  ј.  краљевине су свима додавани суфикси -ић на презименима све у циљу ширења братства и јединства :D Мог деду су тако прекрстили али на њихову жалост тиме није постао Србин па ни Бугарин .     Нормално када смо ослободили земљу људи су вратили своја права презимена.     Неки другари су чак и имали сачувано та документа са прекрштавањем за време краљевине.    
Аха,још нешто: баш су ми симпатични ови који још говоре о “братским“ народима.   Е она комунистичка пропаганда је стварно код неких нашла погодно тло за развој па је свака година њима изгледа 1948.   Хеј, људи могу да буду добри или лоши,да се поштују или пљују,воле или мрзе, а не народи.   Дај мало размишљајте као индивидуе па ће свима бити боље.  

И на крају о самој теми-влада не пада већ је ово маркетинг и хватање позиција за предвремене изборе. А на жалост многих македонци остају македонци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia E52
Полако пријатељу, ви сте следећи на шиптарском списку...само полако...видећемо коју ћете песму ускоро да певате?
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ау, колико гневних Срба на овом форуму.     Изгледа да кад је срање код куће велико онда утешно делује да и код комшија има нека фрка.     

А ово кад се јави неки "историчар" па почне храбро да штанца теорије ко је ко а ко није, па му је успут и youtube главни доказ писменог задатка, онда је забава загарантована.      Smile

Ај само на кратко око неких ствари-када су Бугари окупирали Македонију онда је њихова администрација свима мењала имена да звуче бугарски.     Исто тако за време српске окупације т.  ј.  краљевине су свима додавани суфикси -ић на презименима све у циљу ширења братства и јединства Smile Мог деду су тако прекрстили али на њихову жалост тиме није постао Србин па ни Бугарин .     Нормално када смо ослободили земљу људи су вратили своја права презимена.     Неки другари су чак и имали сачувано та документа са прекрштавањем за време краљевине.     
Аха,још нешто: баш су ми симпатични ови који још говоре о “братским“ народима.   Е она комунистичка пропаганда је стварно код неких нашла погодно тло за развој па је свака година њима изгледа 1948.   Хеј, људи могу да буду добри или лоши,да се поштују или пљују,воле или мрзе, а не народи.   Дај мало размишљајте као индивидуе па ће свима бити боље.   

И на крају о самој теми-влада не пада већ је ово маркетинг и хватање позиција за предвремене изборе. А на жалост многих македонци остају македонци.

Пар ствари ми је нејасно овде.

Прво, кажеш када су Бугари окупирали Македонију, мењали су вам презимена да би личила на Бугарска, а после кажеш да су то исто радили и Срби у К. Југославији. Е сад, мене занима шта се дешавало од 1912' до 1915'? Такође, занима ме шта сте ви то радили пре 1912' и ослобођења или окупације, назови то како ти је воља? Да ли су се ту бориле српске комите, касније познате као четници, против бугарских комита? Да ли се ту још неко борио? Е да, како сте се презивали пре него што су Срби почели да вам мењају презимена?

И последње питање. Обзиром да сте Словени (ваљда?) када сте се доселилина Балкан и који сте народ (племе) били? Где се помињу Македонци у целој средњевековној историји? Мислим, када се први пут помињете као Македонци?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pominju se mojne zajebavat,naci cu ti i ja kartu pa cu postaviti,a ti makedonac si pogresio i sajt i mesto,idi tamo na neki svioj forum,besmisleno je da se raspravljas ovde,veruj mi nikog makedonija ovde ne zanima,osim mozda ovih dokonih smaraca koji izgleda sve znaju..........mislim stvarno bezveze raspravljati se o drugoj drzavi izmedju sebe.........ovo jos nisam video Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pominju se mojne zajebavat,naci cu ti i ja kartu pa cu postaviti,a ti makedonac si pogresio i sajt i mesto,idi tamo na neki svioj forum,besmisleno je da se raspravljas ovde,veruj mi nikog makedonija ovde ne zanima,osim mozda ovih dokonih smaraca koji izgleda sve znaju..........mislim stvarno bezveze raspravljati se o drugoj drzavi izmedju sebe.........ovo jos nisam video Smile

Ај постави, баш ме занима. Значи период од 7 века па на даље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ma hajde prijatelju nije valjda da si ti otpevao svoju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma hajde prijatelju nije valjda da si ti otpevao svoju?

Пријатељу, пођи од претпоставке да не знам ништа и укратко ми одговори на питања која сам поставио.

1. Када сте дошли на Балкан ако сте Словени уопште?
2. Које сте словенско племе, народ или како год, били када сте дошли на Балкан?
3. Да ли сте имали средњевековну државу, како се звала, од када до када је постојала итд?
4. Када се први пут спомињете као Македонци?
5. Да ли сте имали устанке против Турака, колико и када?
6. Да ли су се на територији данашње Македоније између себе бориле српске и бугарске комите?
7. Која сте презимена имали пре српске ''окупације''?

Ако можеш укратко било би лепо. И чисто да се зна, не спорим да је национална свест променљива и да из једне нације може настати више нација. То је потпуно нормално и већ се дешавало и још увек се дешава.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 02:12:45 od nenadjebivi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.