Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Велика Британија бира, "за" и "против" ЕУ  (Pročitano 66175 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
...Problem je sledeći,mi kao društvo bolujemo od nekakvog bipolarnog poremećaja,jer svaki treći Srbin glasa Vučića,a svaki treći Srbin mrzi EU i slavi Engleze koji je napuštaju,znači ti glasaš za EU,a navijaš da je neko drugi rasturi,ne znam sa čim bih to uporedio.U parlamentu,kad je bilo glasanje za parlament,imaš 500 hiljada glasova radikala i Dveri i imaš 3 miliona pro EU glasova,pazi 3 miliona,e sad ja vas pitam ili mi imamo kolektivno gluvonemo stanovništvo pa nam je oprošteno onda jebi ga,ili je nešto mnogo verovatnije da vas boli q za EU da glasate iz nekih svojih ličnih interesa,a ovamo se predstavljate kao neko ludilo borci.

Jer ne treba vama Britanija,svi olovke u ruke i kad dodju izbori svi za Šešelja i Dveri,nema EU odmah idemo u EAU,u ODKB,šta sve ne,a ne ovako kao u onom vicu kad je Piroćanac se molio bogu,daj bože da dobijem na lotou,daj bože da dobijem na lotou,a bog mu kaže-uplati tiket!
Nema tu nikakvog bipolarnog poremecaja burazere. Ovaj narod je ulazak u EU doziveo kao moranje da se ne bi ponovo bilo pod sankcijama i bombama.  Znaci vise manje prosecan Srbin sve ovo dozivljava kao prisilu. Zato se glasa za EU, a moli Boga da se ona raspadne pre nego sto nas prime. Posto sami ne mozemo da odbijemo "pozivnicu", onda je najzgodnije da EU rasture ovi veliki graci.
Da to je bio početak te 2000,ali ne odlučuje niko 2016 da podrži EU stranku u strahu od bombardovanja.To bi bilo nerealno malo.Izadju i glasaju,cela Evropa skreće udesno jedino Srbija je ekstremno desno na internetu,a u izbornom danu je izgleda mnogo bitnije zaposliti partijski sina,snajku,šurnjaju od borbe za zlom EU Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Pa nije nerealno, eno ti Vucic kad je pljuvo Dveri i DSS bas je iso tom retorikom da nije blesav da batali EU put i ugrozi opstanak nacije, parafraziram. Drugo, 1999 je vrlo jebeno delovala na psihu naroda. Tukli smo se mi cesto protiv jacih od sebe, al toliko nemocni nikad nismo bili u poredjenju sa silom koja nas je napala. To brate nije moglo da ne ostavi posledice po kolektivnu svest naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung Galaxy S2
Lupa decko ne zna gde bije  Smile
Kad vidim kakve spodobe, misle da su popile svu pamet ovog sveta, muka mi je  Smile

Samo budala misli da moze zemlja da bude ekonomski jaka, a da je sa druge strane mala, sitna i nebitna Smiley
Znam bla bla, da se neko ne javi..postoje i izuzeci i sl.
Ali drzave koje su ekonomski jake su uglavnom sile koje na globalnom nivou jebu jedno pola sveta i na konto toga razlicitim mehanizmima ostvaruju svoje interese Smiley

Na celoj planeti Zemlji na prste mogu da se izbroje drzave u kojima se zivi onako kako mali Perica zamislja  Smile

Tako je pogodio si.

Neprijatelj nacionalisticke Srbije i interesa iste je na drugom kontinetu. To je USA. Izuzetno jak i opasan protivnik.

Pa nije nerealno, eno ti Vucic kad je pljuvo Dveri i DSS bas je iso tom retorikom da nije blesav da batali EU put i ugrozi opstanak nacije,...

Da bi nacija prezivela trebalo bi da ima ekonomiju, tj. nesto da jede i obuce.

A posto je Vucic video na sta lici KEP Srbije, promenio je pricu. Srbiji vise treba pristup EU trzistima (bogato i uredjeno trziste) nego Srbija EU.

I to je on shvatio.

Nema leba za 3 dinara...

Cena leba se formira: cena sirovine + cena rada + amortizacije + porezi + marze
a ne direktivama politicara populiste.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2016, 13:12:32 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Lupa decko ne zna gde bije  Smile
Kad vidim kakve spodobe, misle da su popile svu pamet ovog sveta, muka mi je  Smile

Samo budala misli da moze zemlja da bude ekonomski jaka, a da je sa druge strane mala, sitna i nebitna Smiley
Znam bla bla, da se neko ne javi..postoje i izuzeci i sl.
Ali drzave koje su ekonomski jake su uglavnom sile koje na globalnom nivou jebu jedno pola sveta i na konto toga razlicitim mehanizmima ostvaruju svoje interese Smiley

Na celoj planeti Zemlji na prste mogu da se izbroje drzave u kojima se zivi onako kako mali Perica zamislja  Smile

Tako je pogodio si.

Neprijatelj nacionalisticke Srbije i interesa iste je na drugom kontinetu. To je USA. Izuzetno jak i opasan protivnik.
Izrael je dalje od SAD, nego sto je to Srbija, pa su im glavni saveznici, toliko o tom faktoru "udaljenosti".
Mozes li objansiti ulogu americkog ambasadora u izbornom procesu drzave Srbije? Da li, po reciprocitetu, i srpski ambasador u SAD ima ista ovlascenja?
Mozes li objasniti "amerikanizaciju" (debilizaciju) kultura, nacija, stanovnistva sirom sveta?

Citat
Da bi nacija prezivela trebalo bi da ima ekonomiju, tj. nesto da jede i obuce.
Ekonomija je posledica politike, a Srbija nema svoju politiku, kao uostalom ni citava EU.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2016, 13:18:00 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50141
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Sadik Kan traži veću autonomiju za London

Foto Tanjug, AP
LONDON - Gradonačelnik Londona Sadik Kan zatražio je danas više autonomije za London kako bi se grad prilagodio novoj realnosti izlaska Britanije iz EU.

U obraćanju biznis liderima, Kan je rekao da je Londonu potrebno više autonomije da bi se ekonomija zaštitila od neizvesnosti koja se očekuje.

Kan je rekao da ne traži da London dobije "veći komad britanskog kolača" već samo da stanovnici Londona "imaju više kontrole nad komadom kolača koji je već njihov".

Kan traži prenošenje fiskalne odgovornosti uključujući ovlašćenja za povećanje poreza kao i više kontrole u raznim oblastima, uključujući urbanizam, stanovanje, zdravstvo, policiju, poslovanje,krivično gonjenje...

Iako London uživa izvesnu nezavisnost, gradski oci nemaju ista ovlašćenja kao na primer u drugim velikim gradovima kakav je Njujork.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
LG Nexus 5
Da nas prime u EU srbija bi se ispraznila

U tom slucaju sam za Europsku Uniju svim srcem. Zamisli Srbiju bez parazita poput siptara, pedera, neradnika, hipstera, cigana, hrvata i sandzaklija?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103

pizda mu materina lopovska,kupio sam njegov tiganj na nagovor ukucana koji je reklamirao kao vrhunski kvalitetan sjebo se posle godinu i nesto,jebeni djejmi tiganj oliver
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Crowz, rekao Sam ispraznila
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.