Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Na Rusiju gledamo kao na neku srpsku zemlju-sestru. Rusija gleda svoje interese, ako se oni poklapaju sa nasim, super je, ali ako se promijene...Austrougarska i zapadne sile su imale dogovor sa Rusijom pocetkom XX vijeka da zemlje istocno od Drine potpadaju pod rusku sferu uticaja. To znaci da Kosovo pripada toj sferi. Da Ruje nisu toliko oslabile mozda i bi bilo necega, ovako, pokusavaju da se vrate.....
Ne bih se slozio da su nas uvek zajebali. Samo za vreme onog pajaca Jeljcina!
problem nije u jeljcinu, vec u slobi i seselju koji su podrzavali pogresne... jos jedna greska nasih diplomata. podrzali su jeljcinove neprijatelje onda kada nije trebalo, i sjebali se.politika prema nama je bila razumno hladna. posle ni slihtanje nije pomoglo...tesko se to prasta.
oni su(sloba i sexi) omogucili da ostanemo bez saveznika, i za to nije niko drugi kriv sem njih i naroda koji su ih izglasali...ni evropa ni amerika ni Djindjic...vec vi i oni.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nokia E
Bojim se da mi nikada nismo ni imali neke saveznike, dok je Tile bio ziv sisao je i americku i rusku majku kasnije je Tile odleprsao a mi smo ostali sami na vetrometini, bojim se da sve sto nam se desilo kasnije samo posledica toga sto se mi nismo priklonili jednoj strani nego smo sedeli na dve stolice koje su se ramakle... Ubednjen sam da je sve moglo dgugacije da se zavrsi za sve nas (mislim na SFRJ) samo da smo imali nekog sa strane da nas kontrolise da ne pobesnimo!
Bojim se da mi nikada nismo ni imali neke saveznike, dok je Tile bio ziv sisao je i americku i rusku majku kasnije je Tile odleprsao a mi smo ostali sami na vetrometini, bojim se da sve sto nam se desilo kasnije samo posledica toga sto se mi nismo priklonili jednoj strani nego smo sedeli na dve stolice koje su se ramakle... Ubednjen sam da je sve moglo dgugacije da se zavrsi za sve nas (mislim na SFRJ) samo da smo imali nekog sa strane da nas kontrolise da ne pobesnimo!
To i jeste greska Slobe.Isao je da se bije sa svima bez ikakve podrske. Onda mu je posle cudno zasto smo dobili po nosu.Mada sada Rusi nisu kao onda i pitanje dal ce nas zajeb... kao onda
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine