Jbt - ovde u Borči recimo ih ima sve više , mada uglavnom su to Goranci , nisu loši ljudi , pošteni su ,ali kad vidim one njihove debele ženetine sa šalvarama
Jbt - ovde u Borči recimo ih ima sve više , mada uglavnom su to Goranci , nisu loši ljudi , pošteni su ,ali kad vidim one njihove debele ženetine sa šalvarama
A zasto ti one smetaju! Ne treba biti sovinista.
Goranci su dobri ljudi, a bogastvo kultura na jednom prostoru je pozitivna stvar!
Goranci su dobri ljudi, a bogastvo kultura na jednom prostoru je pozitivna stvar!
Slazem se. N treba biti ksenofob i bojati se stranaca, treba se paziti njihovih ideja. Nemojte biti sitne duse, budite Srbi.
Slazem se. N treba biti ksenofob i bojati se stranaca, treba se paziti njihovih ideja. Nemojte biti sitne duse, budite Srbi.
Al ste se uhvatili ,samo da bi nešto rekli . Kao prvo ja nisam šovinista , žrtva sam takve politike , i stideo bih se da budem takav, jer sam u ratu izgubio oba roditelja , o ratu i tim stvarima znam daleko više nego većina ovde prisutnih . Drugo , pisax , kada ovo gore znaš , sledeći put kada me nazoveš šovinistom , dogovorićemo se da mi to lično u oči kažeš , da ti na odgovarajući način repliciram . I da obavezmo donesi člansku kartu JUL-a da ti se potpišem u nju . Treće , moja opaska za Albance i Gorance bila je i malo ironična ,rekao sam da su dobri i pošteni ljudi , ali da i dalje žive u 19.veku i po šerijatskim zakonima to nema smisla . A ko je ksenofob to najbolje pokazuju brojni teme vezane za Kosovo i BIH .
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 20:33:21 od Markoski »
Velika Abanija-tesko, zato sto mi trazimo samo sto nam po prirodi pripada. Velika Srbija-svima je jasno kakve su bile posledice 90-ih, upravo zbog pokusaja ostavrivanja tog cilja, tako da je ta ideja dokazano, mnogo opasnija
Velika Abanija-tesko, zato sto mi trazimo samo sto nam po prirodi pripada. Velika Srbija-svima je jasno kakve su bile posledice 90-ih, upravo zbog pokusaja ostavrivanja tog cilja, tako da je ta ideja dokazano, mnogo opasnija
sta to nama "90-ih" nije pripadalo a sta smo trazili.......vi trazite zemlju od makedonije,crne gore,grcke,srbije.....a mis jedino sto smo htjeli je slavonija i RS.....po cemu je to bolja velika albanija od velike srbije??