Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Albanija, mit ili realna opasnost  (Pročitano 40965 puta)
Ucesnik diskusija

Metalika moj dobar drugar

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 69
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N70 ME
Valjda vidis da je ne moguce razgovarati s njima...
A medjunarodna zajednica je na njihovoj strani.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Trenutno je tako, ni sa krajisnicima hrvati nisu mogli da razgovaraju dok su imali ledja, ali kada je cobe odlucio da im vise ne drzi ledja, morali su da pocnu da razgovaraju i da se uklope u hrvatsku drzavu. Poenta je da nase diplomate sada treba uz pomoc rusa koji ocigledno pokazuju interes za situaciju ubedimo zapad da im nece proci prica o nezavisnosti. Za sada su u tome najistrajniji ameri, dok vecina zemalja zap. evrope ih prati po inerciji, ali i zbog jakog uticaja albanskog novca ulozenog u korupciju iliti "lobiranje". Medjutim neke zemlje, kao sto je Spanija se neckaju jer vide sta ih ceka ukoliko podrze ovaj model, isti ce moci da se primeni i kodnjih u slucaju Baskije. Mislim da smo u prilici da iskoristimo neslogu i neodlucnost zapada i podrsku rusije i kine i da definitivno izbacimo iz igre nezavisnost kao opciju. Tada ce ameri da izmaknu ledja siptarima i tada ce i oni vrsiti diplomatski pritisak na njih da prihvate ono sto im se nudi pre nego sto i to bude povuceno sa stola, uz pretnju da im nece pomoci ukoliko krene novi rat. Tada bi i oni poceli da pricaju sa nama. Samo je pitanje koliko cemo jaku imati podrsku od strane rusije do kraja, ako oni ne popuste, a nasi politicari ne smeju da popuste (to bi bilo politicko samoubistvo i toga su svi svesni), onda ne mozemo da izgubimo Kosovo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Metalika moj dobar drugar

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 69
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N70 ME
ni sa krajisnicima hrvati nisu mogli da razgovaraju

Pa su ih "ocistili" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
tuzno je sto smo mi pod zastitom Rusije koja u svemu tome vidi korist,jer generalno gledajuci,u bivsim CCCP drzavama koje su se odvojile na mnogim mestima je vecinsko stanovnostvo Ruske nacionalnosti,tako da ako nama ode Kosovo<ne daj Boze>oni preuzimaju svoje delove,tako se Ruska Federacija siri i postaje veca opasnost za Ameriku,sto i nije tako lose,ali po tom scenariu,mi smo bez Kosova...
Smatram da bi trebalo izbaciti strane sile,koje su blagonaklonjene siptarima,sa Kosova,dovesti nase trupe i spreciti sirenje i stvaranje velike albanije,jer koliko god oni tvrdili da je to stvar proslosti u svakom taboru OVK,ili slicnih siptarskih terorista su nadjene mape velike albanije,a u tom slucaju,ne smesi nam se vesela buducnost.
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Деда још није умро..... а када ће..... не знам ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
...десетак тенкова, двадесетак хаубица и хиљаду - двије добровољаца, па да се прошетамо Косовом пољем...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
ako budemo do tada imali nekoliko nuklerarnih bojevih glava sa interkontinentalnim raketama onda ce biti dovoljno par policajaca...
do tada se moramo osloniti na diplomatiju pa kakva god ona bila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ni sa krajisnicima hrvati nisu mogli da razgovaraju

Pa su ih "ocistili" Smile
Jeste, ali tek nakon sto je sloba dao mig tj. zeleno svetlo, i uz podrsku sa zapada koji je to smatrao najboljim resenjem, presecanjem gordijevog cvora. Posle toga je Istocna Slavonija pristala glatko na mirnu reintegraciju, jer im je iz Beograda receno da nemaju nameru da ih brane. Mi bi smo morali da ubedimo zapad da na slican nacin postupi u slucaju Kosova, mislim na ovaj deo sa Istocnom Slavonijom, mada bi dugorocnije i brze bilo ono sa Olujom Wink . Ali ostanimo u nekim realnim razmisljanjima, to nam ipak ne bi dozvolili, mada, pretnja takvim scenarijom bi kosovske albance efikasnije i brze ubedila da saradjuju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
mislim da tu ubedjivanja vise nema.kao sto ni nas niko ne moze da ubedi da damo Kosovo,tako niko i nista ne moze da spreci njih od planova stvaranja velike albanije..a zasto ne ucimo na sopstvenim greskama?
zamisli sada napraviti PRAVU OVK,koja bi oslobadjala Kosovo,teroristicke kampove i ilegalu..formiramo jedinice kao sto su '90-ih bile Knindze,Vukovi sa Drine,Arkanovi Tigrovi..pa da nas Bog vidi..sistematski genocid na prostoru Kosmeta i severne Makedonije,par ovaca zavrsi u Hagu,mi pod sankcijama<bez kojih nam je,iskreno dosadno Smile>i posle par godina sve bude ok,samo sto nam drzava bude homogenizovana od tog sljama..
po meni to je idealno resenje,a Rusi bi nam pomogli pri opremanju jedinica,kao i uvek kada se radi protiv volje zapada............
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49&#039;14&quot;N 20°27&#039;44&quot;E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
treba albancima jebat mater prije nego oni nama
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav.Naravno da ce uspeti da dobiju delove Srbije,Crne Gore i Makedonije,to je odavno vec reseno,ali cim budu pipnuli Grcku,GOTOVI SU!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.