Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Albanija, mit ili realna opasnost  (Pročitano 40912 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
pa tito je unutarnju politiku ostavio rankoviću a vanjsku kardelju a on otišao zajebavati se po svijetu
a znaš li da je beogradska i jugoslavenska Politika 1. veljače 1951. godine prenijela izjavu Aleksandra Rankovića da je “kroz naše zatvore prošlo je od 1945. do 1951. godine 3 milijuna 777 tisuća lica, a likvidirali smo 568.000 narodnih neprijatelja”. Među tih pola milijuna “narodnih neprijatelja” bilo je oko 200 tisuća Hrvatica i Hrvata.

eto koliko on nije imao utjecaja
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
да али оних осталих 300 000 народних непријатеља су били Срби који нису хтели да се повинују комунистичком режиму...
Ранкович је био сбрин али комуњара и то тешка...
што су га онда сменили...?
па баш зато што није хтео да допусти да се Србија распарча у парампарчад, што је и учињено касније...

него, скренусмо са теме
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Ajmo natrag na temu...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvinjavam se moderatoru samo kratak odgovor
@umorni-om
"oruzana pobuna" Mnogo si bezobrazan. Ja sam ziveo u Zagrebu i morao sam da odem zbog toga sto sam Srbin. I jos ste proterali sve iz Srpske Krajine. Samo jos treba da kazes da si imao iste probleme kao i ja u to vreme. Obraz djon.
Daleko od toga da su Srbi cvecke, ali meni sigurno nece pasti na pamet da negiram zlocine koje smo pocinili, za koje nravno postoje objektivne cinjenice, a etnicko ciscenje je veoma objektivna cinjenica.

Sto se tice teme
jedina sansa koju Srbi imaju je da krenu da prave bebe, i to u velikom broju. Po meni Srbija ima dva puta, ili ce nestati, ili ce postati neko i nesto, tj. kljucna zemlja na Balkanu, sto i prirodno treba da bude. Nema treceg puta. Kad kazem kljucna tu mislim na sve, u tehnoloskom, ekonomskom, vojnom, naucnom itd. Teret te borbe vise nije toliko na politicarima, koliko na nama, obicnim smrtnicima. Ova generacija politicara moze samo da udari temelje. Glavni teret ce pasti na generacije od 10 do 30 godina. Znaci sve ce zavisiti od toga koliko budemo dece (1-propast, dvoje-lagana propast,
3-nada), o toga da li cemo da zivimo od danas do sutra ili uraditi nesto za sebe i svoju okolinu, da li cemo se svadjati i popreko gledati sa komsijom ili sa tim komsijom udruziti i napraviti nesto, neki biznis npr. Treba samo da radimo, stvaramo, radjamo, radimo, stvaramo, radjamo, i kad dodje vreme pokazati nase potencijale u punom smislu, a imamo ih, to je cinjenica. Onako kladionicarski, kvote su 1.5 za neuspeh, a 3.5 za uspeh, jer su vecina pokazatelja protiv nas, ali ja se kladim na pobedu u gostima, opstanak je u pitanju. Velika Albanija = nema Srba i Srbije, ista ili manja Albanija = Srbija Zakon na Balkanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Imali iko podatke o ona dva vojna aviona sto su albanci imali tokom 80ih?  Smile   . Kakva velika Albanija, to su suplje price. Albanci nemaju tu vojnu snagu da bi uspjeli ostvariti ikakvu veliku Albaniju. Albanija je stala sa proizvodnjom vojnih aviona jos onaj put kad im je tvornica papira izgorila  Smile

Veliku Albaniju forsiraju siptari s kosova i to nikako oruzhanom silom vec novcem od trgovine drogom sirom sveta. tima parama lobiraju u americkom senatu, kongresu cemu vec. imaju svoje senatore i td. inache vojno siptari nikad nece biti jaki jer po prirodi nisu nikakvi ratnici i vojnici. velika albanija vishe nije daleki san vec realna opasnost, bash kao shto ni albanska mafija vishe nije mala vec je jedna od najjachih kriminalnih organizacija u svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
gle nikša ti bi mogao prvo sa razumjevanjem pročitati post prije nego što reagiraš na njega jer bi onda vidio da sam ja problema u zagrebu imao za vrijeme komunizma znači do 90.te
i da je meni i mojoj obitelji stvaranje samostalne države hrvatske skinulo određene probleme sa vrata
ne kažem da to nije drugim (srpskim obiteljima) donijelo određene probleme ali bi bili manji da se niste pobunili, pa ste otišli pa se sad možete slobodno vratiti ako vam je toliko stalo ali ja mislim da nije

a velika albanija je jedna velika glupost, nema ni neku povijesnu utemeljenost, nema više prekrajanja granica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
a velika albanija je jedna velika glupost, nema ni neku povijesnu utemeljenost, nema više prekrajanja granica
Da si osjetio na svojoj kozi, ne bi ovako razmisljeo...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
pa osjetio sam pokušaj stvaranja velike srbije pa i dalje mislim da je i to glupost kao i velika albanija a i kao bilo šta veliko na ovim prostorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Izvinjavam se moderatoru samo kratak odgovor
@umorni-om
"oruzana pobuna" Mnogo si bezobrazan. Ja sam ziveo u Zagrebu i morao sam da odem zbog toga sto sam Srbin. I jos ste proterali sve iz Srpske Krajine. Samo jos treba da kazes da si imao iste probleme kao i ja u to vreme. Obraz djon.
Daleko od toga da su Srbi cvecke, ali meni sigurno nece pasti na pamet da negiram zlocine koje smo pocinili, za koje nravno postoje objektivne cinjenice, a etnicko ciscenje je veoma objektivna cinjenica.

Sto se tice teme
jedina sansa koju Srbi imaju je da krenu da prave bebe, i to u velikom broju. Po meni Srbija ima dva puta, ili ce nestati, ili ce postati neko i nesto, tj. kljucna zemlja na Balkanu, sto i prirodno treba da bude. Nema treceg puta. Kad kazem kljucna tu mislim na sve, u tehnoloskom, ekonomskom, vojnom, naucnom itd. Teret te borbe vise nije toliko na politicarima, koliko na nama, obicnim smrtnicima. Ova generacija politicara moze samo da udari temelje. Glavni teret ce pasti na generacije od 10 do 30 godina. Znaci sve ce zavisiti od toga koliko budemo dece (1-propast, dvoje-lagana propast,
3-nada), o toga da li cemo da zivimo od danas do sutra ili uraditi nesto za sebe i svoju okolinu, da li cemo se svadjati i popreko gledati sa komsijom ili sa tim komsijom udruziti i napraviti nesto, neki biznis npr. Treba samo da radimo, stvaramo, radjamo, radimo, stvaramo, radjamo, i kad dodje vreme pokazati nase potencijale u punom smislu, a imamo ih, to je cinjenica. Onako kladionicarski, kvote su 1.5 za neuspeh, a 3.5 za uspeh, jer su vecina pokazatelja protiv nas, ali ja se kladim na pobedu u gostima, opstanak je u pitanju. Velika Albanija = nema Srba i Srbije, ista ili manja Albanija = Srbija Zakon na Balkanu

zanimljiv post  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo cita se niksa, a ne niksha. Drugo, kad bi hteo da se vratim ne bi mogao da se vratim u svoj stan od 56 kvadrata, u naselju Savica, Trnje (za druge koji citaju, inace to je kao u Beogradu kraj oko opstine Novi Beograd) i koji vredi oko 110000 evra, vec mi nude negde na periferiji i to od 45kvadrata i to da placam ful kredit na njega. Nije bitno sto je deo plate moje keve isao u stambeni fond hrvatske. Deklarativno se zalazete za nas povratak, a ispod zita sve cinite da se to ne desi. Zato ne lupaj gluposti, citaj ne seri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.