Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: achi na 780g chipsetu eror cod 18 preko flopy-a  (Pročitano 971 puta)
05. Sep 2008, 22:17:15
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
zdravo,imam plocu ( ecs  a780gm-a), i imam problem sa instalacijom sata drivera (tj,  achi)  imam sata hdd 250gb wd, i sata dvd lg , skinuo sam na flopiju sata drivere, u biosu  nastimiao mode achi , krene instalacija xp , (f6, za instalaciju sata i raid drivera , skine ga sa flopija driver , formatiram hdd, i sve radi do kad treba da kopira na particiji  tu stane iste sec  i kaze da hvale  achi ini , achi cut .. itd .... uglavnom probao sam  i sa asus driverima za moj chipset skinu drivere  napravio flopy  i opet nece. ja sa mislio da je do ploce nesto nova jeste  ima garanciju ..... i skontam da probam sa vistom isti postupak  i sve je proslo bez problema  achi radi isto ga povukao sa  flopija  isti taj sto sam pokusavao  da instaliram na xp .i saznao da  je ploca ok  controler radi.
e sad ja imam xp  koji je  iskreno isproban istestiran  i radi 100% tako da ne mislite  da je do xp, jedino mislim da  ova moja ploca nije napravljena za xp uglavnom radi sada  na ide modu sto me iskreno nervira  mislim da sam negde bio nalteo na netu da su ljudi na vec instaliranom sistemu  dodavali achi  drivere  sata  pa ako neko zna  da pokusam jos i to posto sa flopijem nece ni da cuje  da ubacim sata drivere za xp . hvala nadam se da me razumete
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 11:33:08 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Daj brate uzmi i lepo iskucaj poruku...Niti te sta razumem..Niti su ti sva slova na broju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Jesi procitao ovo sto kazu o tvojoj ploci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
crowz znam ja to vec sam se bio informisao pre nego sto sam je uzeo ,dobra cena ploce je sa tim chpsetom  mislim ulozeno dobijeno nije neka marka milio s ali si mi ti dao  sada vidim da je i marka ok  super draogo mi je  ali vidis imam odmah problem sa njom  nedami da instaliram na xp sata  drivere prvi put mi se to desava inace sam  to dosta puta radio mnogo puta  na xp nedami da  instaliram  satu tj da radi u achi modu .
imali negde da skinem  colekciju sata drivera ja imam jednu ali mahom prolazi za intel  storige a meni sad treba  za atija ako se ne varam  780g chipste,  sb700   ako iko zna gde mogu da skinem to pa da prepakujem  preko nlitea  relativno je nov chpset  zato imam problema   znaci  colekcija sata drivera  koji sadrzi i ovaj moj chopset  780g, sb700,   uhhh patnje  a nervirame ovo sto radi u ide vise nego ista ,   hvala unapred   
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 12:26:43 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.