Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu  (Pročitano 18168 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
A tu se radi o proseku.... Smile

Ih...pa sto odmah tako ne kazes.... Smile

Nego.....

Gigs osam godina varao ženu sa rođenom snahom!

Foto: AP
Tekst: Press
Gigs sa snahom Natašom spavao dan pošto mu je supruga Stejsi rodila dete

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs našao se u centru jednog od najvećeg skandala u istoriji britanskog sporta!

Tabloid "Njuz of d vorld" obelodanio je u nedelju da je velški fudbaler osam godina varao suprugu Stejsi sa Natašom Gigs, ženom njegovog tri godine mlađeg brata Rodrija!
Varao ženu i sa mis Velsa
Afera je Gigsa sačekala samo nekoliko nedelja pošto je sud skinuo zabranu da se piše o njegovoj vezi sa mis Velsa Imodžin Tomas. Naime, britanski zakoni poznaju instituciju "geging order", po kojoj poznate ličnosti mogu da traže da mediji ne objavljuju podatke iz njihovog privatnog života. Gigs je to pravilo upotrebio pošto su tabloidi saznali za njegovu vezu sa Imodžin, a priča je stigla i do parlamenta, gde je zabrana konačno skinuta.

Iako se i pre zvaničnog objavljivanja znalo da je upravo Gigs "tajanstveni fudbaler koji je imao vezu sa mis Velsa", priča je otkrivena znatno ranije na društvenoj mreži i u stranim medijima, za koje zabrana nije važila.

Naime, ovaj ostrvski nedeljnik otkrio je da su Rajan i Nataša nedavno proveli noć, a čim su krenuli malo više da istražuju, odmotalo se klupko nezapamćenog skandala, koji će definitivno uništiti lik i delo uzornog muža, oca i šampiona Gigsa, BBC-jeve ličnosti godine za 2009! Naime, kada je poznati list uhvatio u klopku Natašu, pokušavajući da od nje dobije priznanje da je provela noć sa deverom, ona je otkrila celu priču, spram koje je ona o Džonu Teriju i ženi njegovog najboljeg druga Vejna Bridža najobičniji herc romančić.

Nije joj rekao da je voli

Cela afera počela je davne 2003, kada je Rajan upoznao Natašu u noćnom klubu u Mančesteru, da bi već sledeće večeri imali seks. U međuvremenu, Gigs (37) je Natašu upoznao sa tri godine mlađim bratom Rodrijem, inače trenerom nižerazredne ekipe Salford. Iako su Rodri i Nataša ubrzo otpočeli vezu, Rajan je i dalje spavao sa njom, čak i posle njihove veridbe 2005, kada je bio kum svom bratu. Gigs je, ispostaviće se, imao seks sa Natašom i u dane kada mu je supruga Stejsi rodila ćerku Libi i sina Zaka, a sa njom je nastavio vezu čak i pošto se udala i dobila dete sa nesrećnim Rodrijem! Par se sastajao uglavnom po hotelskim sobama, praznim stanovima i kućama.

Nataša je objasnila da ni na koji način nije mogla da odoli zvezdi Mančestera, iako je bila svesna da radi pogrešnu stvar.
- Radilo se samo o seksu. Nikad mi nije rekao da me voli. Znala sam da je pogrešno to što radim, najgora moguća izdaja. Pokušala sam da sve okončam, ali moja veza sa Rajanom bila je kao zavisnost od droge. Šta god da je tražio nisam mogla da kažem ne - poverila se Nataša, i otkrila da je Gigs vrlo pažljivo birao za nju posebno donje rublje kada su se sastajali.
Runi, Teri, Kol...
* Gigsov klupski drug Vejn Runi našao se prošle jeseni u centru afere kada je otkriveno da je spavao sa prostitutkom u vreme kad je njegova supruga Kolin bila trudna. Nakon nedelju dana premišljanja Kolin je oprostila Vejnu, a on je obećao da se "tako nešto neće ponoviti"

* Kapiten Čelzija Džon Teri varao je suprugu sa Vanesom Peronsel, ženom najboljeg prijatelja Vejna Bridža, bivšeg levog beka engleske reprezentacije. Supruga je Teriju oprostila prevaru na odmoru u Dubaiju

* Levi bek Čelzija Ešli Kol varao je suprugu, poznatu pevačicu Šeril Kol, sa nekoliko devojaka u hotelima u kojima je pre mečeva boravio sa ekipom. Šeril je posle nekoliko nedelja premišljanja odlučila da Ešliju ipak ne oprosti aferu

Rodri: Ponižen sam

A nesrećni Rodri Gigs je po objavljivanju vesti dan proveo zaključan u porodičnoj kući pored Mančestera. U međuvremenu je podneo zahtev za razvod braka sa Natašom, ali nije želeo da odgovara na novinarska pitanja. Ipak, njegov dobar prijatelj otkrio je medijima da je Rajanov mlađi brat potpuno uništen nakon saznanja šta su mu supruga i brat radili.

- Rekao mi je da je uvek imao uspone i padove u odnosu sa Rajanom, ali da je ovo poniženje od kojeg se neće oporaviti - otkrio je Rodrijev prijatelj.

Roditelji braće Gigs šokirani su Rajanovim postupkom, a otac Deni Vilson, bivši ragbista, rekao je "da je podržao sina posle afere sa Imodžin Tomas, ali da je ovo nešto sasvim drugo". Najžešće je reagovala Gigsova tetka, koja ga je nazvala "prljavim psom".

Rajan Gigs nije davao nikakve komentare na najnoviju aferu, dok su u Mančester junajtedu rekli da je to "privatna stvar njihovog fudbalera".

Inače, priča je objavljena u trenutku dok je Gigs pokušavao da se pomiri sa suprugom Stejsi na odmoru u Španiji nakon što je obelodanjena njegova šestomesečna veza sa mis Velsa (vidi okvir). Sada taj pokušaj deluje kao nemoguća misija...

Izvor:Press
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 23:49:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Sve, sve... ali to Gigs da uradi Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Čuj "rođena snaha"..o Bogo... Smiley 1
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Snajka.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
A ima svakakvih debila mista im sveto nije  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
E... a dobra je ta snajka... nije da nije...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Znate sta...dobra je snajka...to su izjave ...za tamnicu.
Sta znaci to rodjena snajka je dobra? Hoce li sutra da postane cool izjava rodjena cerka mi je dobra?
Pa kad budala napadne svoje dete mi cemo reci :"A dobra je cerka"?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ma zezam se bre Smile

Ali daleko od toga da mu je snajka losa Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Jako ti je zezanje.
Napisi onda lepo :ja bi je jebo
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
али рођеном брату јебавати жену 8 година ... која психопатологија јбте  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.