Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Većina građana Srbije za EU, a protiv NATO  (Pročitano 774 puta)
13. Dec 2007, 14:14:10
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
Većina građana Srbije za EU, a protiv NATO
Autor: FoNet | 13.12.2007 - 13:01

Građani Srbije iskazuju snažnu proevropsku orijentaciju, i njih 69 odsto je za to da država postane članica Evropske unije, ali su mnogo rezervisaniji prema NATO, jer je protiv ulaska u taj savez 55 odsto, pokazalo je danas predstavljeno istraživanje agencije „Medijum galup”

Svega 28,2 odsto građana je za potpune evroatlantske integracije, uključujući i EU, Partnerstvo za mir (PZM) i NATO, pokazalo je istraživanje, napravljeno za potrebe Atlantskog saveta Srbije na uzorku od 1.000 punoletnih građana, metodom „licem u lice”.
Dodatnih 20,1 odsto podržava članstvo u PZM i EU, ali se protivi članstvu u NATO, 31 odsto je i protiv NATO i PZM, ali za EU, a 10,8 odsto je protiv svih oblika evroatlantskih integracija.
Za to da Srbija postane članica EU izjasnilo se 69 odsto ispitanika, 16 odsto je protiv, dok 15 odsto nije dalo odgovor
Pristupanje PZM podržava 48 odsto ispitanih, 32 odsto je protiv, a 20 odsto nije odgovorilo.
Za ulazak Srbije u NATO je 28 odsto ispitanika, 55 odsto je protiv, a 17 odsto bilo je bez odgovora.
Direktor „Medijum galupa” Srbobran Branković rekao je da raspoloženje građana prema integrativnim procesima varira u zavisnosti od pritiska međunarodne zajednice na Srbiju i unutrašnjopolitičke stabilnosti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Zanimljiv post, utoliko pre, sto bi zaista voleo da znam...
Da li i ti sama verujes u to sto si procitala, odnosno, ostavila kao post... mislim na onih 69% ?!  Smile  Smile

Da me ne bi pogresno shvatila...
Nemam ja nista protiv EU, daleko od toga.
Mozda sam i ja jedan medju tih 69%
Ali pod kojim uslovima?!
Ako je EU, nadoknada za Kosovo i Metohiju... HE HVALA!
Zato je potrebno, ovakve i slicne ankete,  posmatrati, sa odredjenom dozom, rezerve!
Odgovor, a i sami rezultati ce sigurno biti drasticno razliciti, ukoliko se uz samo pitanje postavi i podpitanje "Da li ste za EU" tj " Da li ste za EU, iako ona prizna Kosovo, kao siptarsku drzavu"?!
Sami rezultati zavise i od agencije, koja radi istrazivanje.... njenih ciljeva ( i "donatora"  Smile )

« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 19:18:09 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
makse nisi razumeo, kaze se 69% gradjana, a ne stanovnika.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
        Nismo mi spremni za EU jos 30ak godina.Toliko bi najmanje bilo potrebno da se Srbija ekonomski ojaca ,da se konacno izvrsi povracaj otete imovine 1945god.,da se time pocne postovati privatna svojina i time pocne suzbijati sitni kao i drzavni lopovluk i otimacina,da bi mlade generacije videle i spoznale da se rad isplati ,a lopovluk kaznjava.Time bi se poceo uspostavljati jedini sistem vrednosti koji to jeste,od koga danas manje vise sve politicke stranke beze.Ali da bi taj beg od odgovornosti i pravednosti bio manje upadljiv oni narod zatrpavaju forsiranim pricama o EU ,o uslovima za pristup,o Karadzicu ,o Mladicu,o fasizmu i jos kojekakvim nebulozarijama.
        Ako tako usrani i neocisceni od greha onih pre nas udjemo u Evropsku uniju izgubicemo Kosovo ,izgubicemo pamet ,izgubicemo Srbiju.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 23:04:35 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
... a do tada ce da se raspadne... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
JA nisam ni za jedno.

Samo da znate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Siemens neki stari
69 % za eu,  dobre sale nikad dosta. Mislim da je na bureku vec bila anketa o tome i da je procenat bio znatno nizi.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 22:44:42 od simav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.