Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 08:24:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Većina decu vaspitava batinama  (Pročitano 21931 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Car..to je ludak, koga krije porodica Smile

Protiv sam batina, kazni, omalovazhvanja i kad god to vidim, reagujem.

Deca su za mene Svetinja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ako je zivot poklon onda ga cuvaj samo za sebe

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2192
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D900
Svakao Anea izolacija kaznjavanje ponizavanje, prekor, i ruzne reci koje se upute detetu imaju isti pa  cak i gori efekat na njegovu psihu.  Ima jedna knjiga koju sam rado procitala zove se I vase dete je licnost i prepoucila bih je svim roditeljima da je dobro pruce.
Za mene su deca  boziji dar i jedine osobe kojima se pruza dozivotna besebicna ljubav.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 22:48:37 od ana2008 »
IP sačuvana
social share
A tako sam ga volela

Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
imam prilike da svakodnevno u parkicu vidim kako roditelji i verbalno i fizicki kaznjavaju decu. ne samo oni, vec i babe, dede... izgleda da ima mnogo cari kaznjavati slabijeg od sebe i potpuno zavisnog, pritom.  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam bila zaista dobro dete, poslusna, fina, odlican djak...sve najbolje, roditelji me nisu tukli ali sam ih se jednostavno bojala, nikad me nisu vredjali, podcenjivali, omalovazavali, zaista sve najlepse...
I tako idealno dete na kraju pocne da pravi gluposti, i sa 15 god. dobijem prve batine a tako je bilo do 18.
Jednostavno nisu znali sta da rade sa mnom, toliko razgovora toliko prica, ali ja sam nastavljala po starom..
Na kraju, plaseci se sledecih batina kada sam ponovo napravila glupost, u zurbi sam otisla od kuce...
Posle par dana sam se vratila uz obecanje roditelja da me nece vise taknuti ali...kad se sve zavrsilo ja sam ipak dobila batine i to najgore na svetu..strasne, to je bilo prebijanje.Posle toga, moj otac je shvatio da je to moj zivot, da sam punoletna i da on nista ne moze da promeni, a posle par godina i ja sam prestala sa tim glupostima, samo zbog sebe a ne zbog batina.
Sve u svemu, sutra kada imam decu i da se tako ponasaju kao ja, ja stvarno ne znam sta cu raditi.Oni su trazili pomoc i od strucnjaka, ali bezuspesno...Ne znam, zaista ne znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
sofija, pa jesu li te batine koje si dobijala tebi i/ili njima pomogle? necemu posluzile? imale efekta, vaspitnog ili bilo kakvog?

inace,
cula sam zenu (majku) u parku kako svojoj dvogodisnjoj cerkici govori kako je nemoguca, za popravni dom, za lazu... pa onda smotana, glupa...  Smile
ljudi, pa to je dvogodisnje dete  Smile
dobija i  batine... ne neke strasne, ali redovno, pred svima u parku (kako li je kod kuce Smile )
po zasluzi, naravno  Smile samo sto njena majka odredjuje kad ih je devojcica zasluzila, i izgleda da je to svako malo  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne batine nikom nisu pomogle, jedino sto me je bilo uzasno strah od novih, ali i dalje sam postupala na isti nacin...Mislim da su me tukli samo da bi njima bilo lakse, da se oslobode besa, koji sam ja , tako uspesno izazivala u njima.
Ja sam zaista bila problematicna, i ne znam ni danas kakvo bi resenje ponudila nekom po tom pitanju, ali ocigledno je da i batine nisu adekvatno resenje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Machak i ja sam to promatrala, ona zena u tramvaju sto sam napisala, ona sto je zatvorila dijete u WC, i jos hrpa takvih primjera...su svakodnevnica Smile
I zaista se pitam je li neki roditelji uopce znaju sta znace kad djeci govore stvari poput onih sto si ti napisala. Mene bi to dotuklo, i onda zamisli kako je dvo- ili trogodisnjem djetetu kad cuje to od osobe koja mu je u toj dobi centar svijeta
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 23:52:16 od nela_1601 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
sofija, pa jesu li te batine koje si dobijala tebi i/ili njima pomogle? necemu posluzile? imale efekta, vaspitnog ili bilo kakvog?
Batine koje sam ja dobijao imale su vaspitnog efekta,nauchio sam da poshtujem silu i isto tako da je primenjujem,mislim da je to bitna lekcija,bolje je da to dete nauchi od roditelja koji ipak imaju meru nego od nekog drugog ko je mozda nece imati.Poenta je da na vreme nauchish da ne mozesh da se kurchish bez posledica i isto tako te to nauchi da odreagujesh na nechije tudje ponashanje.
Sve to zvuchi malo sirovo i neandertalski ali u svetu kakvom smo mi odrasli to je fact of life.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Batine koje sam ja dobijao imale su vaspitnog efekta,nauchio sam da poshtujem silu i isto tako da je primenjujem,mislim da je to bitna lekcija,bolje je da to dete nauchi od roditelja koji ipak imaju meru nego od nekog drugog ko je mozda nece imati.Poenta je da na vreme nauchish da ne mozesh da se kurchish bez posledica i isto tako te to nauchi da odreagujesh na nechije tudje ponashanje.
Sve to zvuchi malo sirovo i neandertalski ali u svetu kakvom smo mi odrasli to je fact of life.

Svaka ti se pozlatila arle  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Udariti dete ne treba da bude opcija.Od zabrana igranja igrica na kompu(...),do zabrane izlaska u grad i sl..
  Jednom sam gledao Opru i emisiju o majkama koje su tukle decu pa su išle na anger managment ili tako nešto i jedna je rekla kako je ošamarila sina prvi put u šestoj godini i da je on pogledao onako razočarano i rekao joj:"Mama,pa ti si me udarila..(tu je zaplakala)..
  To je ostavilo veliki utisak na mene..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 08:24:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.