Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:54:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vec resili u svojoj glavi  (Pročitano 1918 puta)
13. Apr 2007, 10:58:00
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da li se i vama cini, da vecina clanova koji postave neku temu u vezi nekog svog problema, kao da vec imaju u glavi sta ce da radi, ali traze potvrdu i od ostalih (medju njima sam bio i ja sa svojom temom). Kad ne dobije savet i odgovor koji je ocekivao i zeleo, clan se trudi da nagovori ostale kako bi ipak mozda trebao da postupi onako kako on zaista zeli. Kao da nije siguran da zeli da cuje ono sto mu je neko rekao. Isti sam bio i ja i sad me je malo sramota  SmileSmile

Mozda sam umislio, ali dosta dugo citam postove (ne pisem mnogo) i nekako mi se cini da je bas tako.

Sta mislite zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Cesto je tako kod ljubavnih problema ... ali ne boj se , dobra je to odskocna daska ... tvrda Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Cesto je tako kod ljubavnih problema ... ali ne boj se , dobra je to odskocna daska ... tvrda Smiley

Tvrda ako se okliznes.  Smile

Znaci nisam jedini koji je to primetio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Mislim da je tome 2 razloga:
1. mnooogo je teze oprostiti sebi ako ne uradish ono shto zelish, nego uradish ono shto ti neko kaze da uradish,a ispostavi se da je pogreshno...
2. manje je bitan od ovog prvog
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ali zasto onda ulaziti u raspravu? Jedino ako ti je poljuljano samopouzdanje ili si nesiguran. Na kraju ispadne da ti se vrati samopouzdanje, ali ipak uradis ono sto si prvobitno zamislio. Bar u vecini slucajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Ne znam kako je bilo kod drugih, al poshto ti je moja tema bila odskochna daska (  Smile ) za ovu temu, recicu ti kako je kod mene: poshto u glavi imam 2 potpuno suprotna nachina za reshenje situacije u kojoj sam, kada mi neko iznese svoje mishljenje-ja ga onda pitam zashto stav kontra od tog njegovog nije dobar? Jer mi je za reshenje meni bitne zivotne situacije, jako bitno dal savet koji mi neko daje ima podlogu u iskustvu ili je naprosto "tako treba" naklapanje..
Verovao ili ne, ja sam mnogo blizi da svoj problem reshim na nachin koji si mi ti predlozio, nego na nachin na koji si mislio da cu reshiti a za koji mi treba podrshka!!
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Jeste mi tvoja tema bila odskocna daska, ali nisi jedini koji je kontrirao. Velika vecina to radi. I ja sam. Mene samo interesuje vase misljenje zasto to ljudi rade. Razmisljam nekih pola sata, mozda malo vise, li nisam siguran da sam nasao pravi razlog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 postoji vishe nachina da se odere machka Smile ali kako izabrati najbolji ... onaj koji postavi pitanje obichno preferira jedno reshenje ,ali mu se u glavi motaju i druga (kao u skupshtini ,jedni su vecina ,drugi manjina) .kad postavi pitanje ,on onda tu debatu u glavi podeli sa drugim ljudima ,zeleci da nekako uchvrsti tu vecinu . medjutim ,chesto se desi suprotno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Smile Jeste mi tvoja tema bila odskocna daska, ali nisi jedini koji je kontrirao. Velika vecina to radi. I ja sam. Mene samo interesuje vase misljenje zasto to ljudi rade. Razmisljam nekih pola sata, mozda malo vise, li nisam siguran da sam nasao pravi razlog.

Pa koja je alternativa ?
  Da stvari nisu onakve kakve oni zele da budu  ... nada umire poslednja  ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N97
Jebi ga, net je plodno tlo za foliranje. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:54:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.