Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP počinje u martu?  (Pročitano 40769 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Vikler je dobar lik,sta mu fali,jos je smuvao i sve te picke,respect Smile Smile Smile
Sirovina teska...
A da ne pominjem sto je najveci folirant koga sam ikada video...

Bas tako...
Ne bi biciklu naslonio na njega! Smile

Ja  licno nemam nista protiv njega,glume stalno budele on i nigrutin i kad ih slusam smejem se ko nenormalan . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson k810i
Meni se Skaj Vikler svidja kao pevac a volela bih opet da vidim Bureka Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Vikler je dobar lik,sta mu fali,jos je smuvao i sve te picke,respect Smile Smile Smile
Sirovina teska...
A da ne pominjem sto je najveci folirant koga sam ikada video...

Bas tako...
Ne bi biciklu naslonio na njega! Smile

Ja  licno nemam nista protiv njega,glume stalno budele on i nigrutin i kad ih slusam smejem se ko nenormalan . . .
Pa jedno je glumiti budalu, a sasvim druga stvar je ponasati se kao sto se Vikler ponasa...  Smile
Recimo Ajs, iako se covek zeza i "glumi budalu" deluje sasvim je prijatno i pored svih gluposti koje prave, dok je ovaj kao iz dzungle...
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 22:49:42 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ma ja vise gotivim ajsa i timbeta,ovog nit mrzim nit ga volim,nemam neko posebno misljenje o njemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma ja vise gotivim ajsa i timbeta,ovog nit mrzim nit ga volim,nemam neko posebno misljenje o njemu
Ako, ako...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Da si video sam intervju koji su dali njih dvojica,kada su nastupali u nasem gradu . . . Ja sam se  2 dana smejao tome . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S10
Jel istina da će učestvovati i Miki iz Kupinova?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
ĐANI TRAŽI 140.000 EVRA DA UĐE U VB!

Saša Ćurčić: Imam svoju cenu na koju „Emoušn" nije pristao. Ne mogu ja kao tamo neki Burek da džabe pravim budalu od sebe!!!

Ukupno sam po izlasku iz kuće zaradio 300.000 evra i sve sam to potrošio... Ćurčić ništa ne radi džabe

Pobednik prvog VIP „Velikog brata" Saša Ćurčić Đani tražio je producentskoj kući „Emoušn" 140.000 evra za učešće u njihovom pompezno najavljenom rijalitiju „VIP Veliki brat - Ol stars".

Bivši fudbalski as potvrdio je za Press da je dobio ponudu da se ponovo nađe u kući u Košutnjaku, iz koje je pre dve godine izašao bogatiji za 50.000 evra, ali da ipak neće biti deo novog projekta jer organizatori nisu pristali na njegove uslove.

- Tražio sam 140.000 evra od „Emoušna" i oni nisu bili spremni da me isplate. Dakle, nisam ja njih odbio, nego oni mene - otkriva Đani, i objašnjava svoje razloge zbog kojih je doneo ovakvu odluku:

- Ja imam svoju cenu, jer sam i sam na tržištu. U ovom momentu toliko koštam i u martu bih pretrpeo finansijski gubitak od 140.000 evra da sam pristao da uđem u kuću „Velikog brata".

Zato sam im i tražio toliko novca. Ukupno sam po izlasku iz kuće zaradio oko 300.000 evra i sve sam to potrošio. Šta mi znači da uđem za siću?

Meni se nikako ne isplati da sa životom koji imam iza sebe uđem u kuću pod istim uslovima kao tamo neki Burek i da džabe pravim budalu od sebe - istakao je Đani, koji se upravo pobedom u „Velikom bratu" svojevremeno na velika vrata vratio u vrh popularnosti.

Sani, Gru, Cakana, Burek, Miki!

Prema poslednjim, nepotvrđenim informacijama, u kući u Košutnjaku naći će se veoma jaka ekipa. Od starih ukućana među takmičarima trebalo bi da se nađu Miki Đuričić, Živan Janićijević Burek, Jelena Žeželj, Milić Vukašinović, Slađana Pejić, Tanja Obradović, Daliborka Milanković, dok se od novih ukućana pominju Dalibor Andonov Gru, Sani Armani, Mia Borisavljević, Dača Tavolino, Cakana, a organizatori kao specijalno iznenađenje spremaju i ulazak jednog političko-estradnog para.

Čanak: Samo ludak može da poveruje da ću ući u taj šou!

Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, demantovao je za Press glasine da će se i on naći u ovom rijaliti-šou. Čanak tvrdi da je lud svako ko je pomislio da će on učestvovati u „Velikom bratu": - U te priče može da poveruje samo lud čovek. Ta ideja da ja uđem u „Velikog brata" je toliko glupa da nemam šta ni da kažem. Neću da komentarišem takve gluposti i da se spuštam na nivo tog šoua - rekao je Čanak za Press.

A. RADENOVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Bez obzira koliko mi je bio simpatican u VB, moram da priznam da je Curcic bio i ostao - seljacina...
Verovatno mi je zato i bio simpatican... ali... postoje razni nivoi seljackog ponasanja... ovo je vec ultra-giga-mega-extra seljacenje... Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2009, 09:03:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
ĐANI TRAŽI 140.000 EVRA DA UĐE U VB!

Saša Ćurčić: Imam svoju cenu na koju „Emoušn" nije pristao. Ne mogu ja kao tamo neki Burek da džabe pravim budalu od sebe!!!

Ukupno sam po izlasku iz kuće zaradio 300.000 evra i sve sam to potrošio... Ćurčić ništa ne radi džabe

Pobednik prvog VIP „Velikog brata" Saša Ćurčić Đani tražio je producentskoj kući „Emoušn" 140.000 evra za učešće u njihovom pompezno najavljenom rijalitiju „VIP Veliki brat - Ol stars".

Bivši fudbalski as potvrdio je za Press da je dobio ponudu da se ponovo nađe u kući u Košutnjaku, iz koje je pre dve godine izašao bogatiji za 50.000 evra, ali da ipak neće biti deo novog projekta jer organizatori nisu pristali na njegove uslove.

- Tražio sam 140.000 evra od „Emoušna" i oni nisu bili spremni da me isplate. Dakle, nisam ja njih odbio, nego oni mene - otkriva Đani, i objašnjava svoje razloge zbog kojih je doneo ovakvu odluku:

- Ja imam svoju cenu, jer sam i sam na tržištu. U ovom momentu toliko koštam i u martu bih pretrpeo finansijski gubitak od 140.000 evra da sam pristao da uđem u kuću „Velikog brata".

Zato sam im i tražio toliko novca. Ukupno sam po izlasku iz kuće zaradio oko 300.000 evra i sve sam to potrošio. Šta mi znači da uđem za siću?

Meni se nikako ne isplati da sa životom koji imam iza sebe uđem u kuću pod istim uslovima kao tamo neki Burek i da džabe pravim budalu od sebe - istakao je Đani, koji se upravo pobedom u „Velikom bratu" svojevremeno na velika vrata vratio u vrh popularnosti.

joj, kretena.......   Smile Smile Smile

a kad se samo setim pomame za njim kad je bio.....  budaletina.....

Sani, Gru, Cakana, Burek, Miki!

Prema poslednjim, nepotvrđenim informacijama, u kući u Košutnjaku naći će se veoma jaka ekipa. Od starih ukućana među takmičarima trebalo bi da se nađu Miki Đuričić, Živan Janićijević Burek, Jelena Žeželj, Milić Vukašinović, Slađana Pejić, Tanja Obradović, Daliborka Milanković, dok se od novih ukućana pominju Dalibor Andonov Gru, Sani Armani, Mia Borisavljević, Dača Tavolino, Cakana, a organizatori kao specijalno iznenađenje spremaju i ulazak jednog političko-estradnog para.

Tanja , Burek, Jelena, Sladja, Daliborka i Mia.....   Smile Smile Smile Smile Smile 

ovo ce biti interesantno......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.346 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.