Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:52:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP počinje u martu?  (Pročitano 40377 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC CHA CHA
Ako stvarno budu isti likovi.......... Uzas! I nije mi jasno odkud Pink Tv u svemu tome?
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Resili ljudi da pokupe sav shund srpske televizije, pa to ti je.

hahaha, zamislite Sheveningen Big Brother Show  Smile ...

12.53, svi ukucani su u dnevnoj sobi, jedino su Milan Milutinovic i Vojislav Seselj i dalje napolju, iako je - 12o...

Sheshelj: "Miki, kavem ti ja da nam je jedinstuvena pvilika da vecevas jastukom zadavimo Chekua!"
Milutinovic: "Ma ne bih se ja upustao u takav rizik, znas da me narod ne voli... Izbacice me bre! A i ti nisi bas morao da me nominujes..."
Sheshelj: "Nije vam nishta tvebavo ono sa DSom..."
« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 20:30:37 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S8
Ја не могу да верујем да неко ово може да гледа...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K800i
hahaha, zamislite Sheveningen Big Brother Show  Smile ...

12.53, svi ukucani su u dnevnoj sobi, jedino su Milan Milutinovic i Vojislav Seselj i dalje napolju, iako je - 12o...

Sheshelj: "Miki, kavem ti ja da nam je jedinstuvena pvilika da vecevas jastukom zadavimo Chekua!"
Milutinovic: "Ma ne bih se ja upustao u takav rizik, znas da me narod ne voli... Izbacice me bre! A i ti nisi bas morao da me nominujes..."
Sheshelj: "Nije vam nishta tvebavo ono sa DSom..."
Upravo smo napravili koncept za emisiju koju bi gledalo minumum 20 miliona ljudi!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Resili ljudi da pokupe sav shund srpske televizije, pa to ti je.
Exactly.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Od marta na TV Pink
„VIP Veliki brat“ vode stari voditelji
Autor: M. R. | Foto:E. C. | 10.02.2009. - 05:00

Nova sezona najpopularnijeg rialiti serijala koji će pod imenom „Veliki brat All Stars” okupiti najzanimljivije učesnike dosadašnjih serijala, krenuće u martu na Televiziji „Pink”. Emisije koje će se baviti dešavanjima u kući vodiće uigrani tim Ana Mihajlovski i Milan Kalinić, te Marijana Mićić, a očekuje se i povratak Irine Radović.

- Ovoga puta idemo sa emisijama „Izbacivanje”, „Mala sestra”, „Veliki mozak”, a postoji šansa da u koncept šoua ubacimo i emisiju „Najgori od sve dece” - priča Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion” koja realizuje šou, i objašnjava da ima dilemu kada je u pitanju emisija „Najgori od sve dece”.

- Za sada su sigurni voditelji Marijana, Ana, Irina i Milan. Dragan Marinković Maca je veliki „problem” zato što je on jedan od učesnika „Velikog brata” koji je ostavio najjači utisak - ne krije Stamenković.
Poznate zvezde će se za nešto više od mesec dana ponovo useliti u kuću u Košutnjaku koja će se, kao i uvek, enterijerom razlikovati od prethodnih. Pravila za VIP učesnike će manje-više biti ista, a pored starih junaka očekuju se i neka nova imena.
- Od starih takmičara već imamo pristanak za sve koje smo poželeli i tu neće biti problema. Tu ćemo imati jaku ekipu. Sa novima uvek malo teže ide, ali kako sada stvari stoje, imaćemo zaista velika iznenađenja, osobe za koje ljudi misle da nema šanse da uđu u kuću - kaže tajanstveno Stamenković koji sa promenom televizije („Veliki brat” se sa Televizije B92 seli na „Pink”) očekuje i promenu rejtinga.
- Očekujem da će sada biti još veća gledanost.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma sve je to super samo Pink nema HD digital prijemnik ili tako nesto pa necemo moci u HD da gledamo VB.A sve ostale televizije imaju to,mislim nacionalne televizije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sto sam trovala svoje dragocene sive celije tim smecem - trovala; vise ne gledam bolesnike na TV-u kako se blamiraju za saku eura.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Veliki Brat: Kandidata i više nego što treba!

Veliki Brat VIP realiti šou program počinje sa emitovanjem na televiziji "Pink" 9. marta ove godine, a u njemu će se naći stari učesnici iz prethodnih serijala.

Novo izdanje pod nazivom VIP All Stars trajaće mesec dana, a povodom nagađanja pojednih listova da će stari/novi učesnici za svoj angažman dobijati i po 2.000 evra nedeljno, PR producentske kuće Emotion za MONDO oštro demantuje takve tvrdnje.

"Pročitala sam članke u kojima se govori o sumama i mogu samo da kažem da nemam komentar na takva pisanja".

Što se tiče učesnika koji će biti stanari poznate kuće na Košutnjaku, Marinela je rekla da su "svi kandidati na broju".

"Tačnije, imamo kandidata i više nego što je potrebno. Ovih dana očekujemo da sastavimo konačnu listu ukućana, a to ćemo činiti naravno po tome ko bi, po našem mišljenju bio idealan tim: Želimo da našim gledaocima pružimo dobru zabavu", rekla je Marinela za MONDO.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Ericsson jeste
ko je sve u kući?jtelevizor gledam jednom mesečno možda,ali ako uđe bad copy naravno da ću gledati Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 12:52:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.373 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.