Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46410 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
imas sve moguce klipove na youtube...ukuccaj vip maca i izacice ti klipovi o njemu na nekom vec imas i tu tablu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Vama su oni jos uvek bitni!?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Djani "ispalio" Crnogorce

Pobednik ovogodišnjeg serijala VIP Veliki Brat, Saša Djani Ćurčić "ispalio" je organizatore trećeg "Montenegro Fashion Week-a", jer se nije nije se pojavio na reviji marke "Legend", pišu podgoričke "Vijesti".

Nekadašnji fudbaler Partizana i nekoliko engleskih klubova je zbog učešća na nedelji mode nekoliko dana boravio u Crnoj Gori o trošku organizatora. Kako tvrde organizatori, Ćurčićev uslov da dodje na ovu manifestaciju bio je da bude plaćen smeštaj i hrana, njemu i njegovim drugovima.

Ipak, poslednjeg dana manifestacije, Djani se predomislio i od organizatora tražio još 1.000 evra za putne troškove, navode "Vijesti" i dodaju da organizatori nisu želeli da mu ispune taj zahtev, pa je Djani odustao od uloge manekena.

Iako su bili najavljeni na reviji "Legenda" nisu se pojavile još neke sportske ličnosti, medju kojima rukometaš Petar Kapisoda, košarkaš Saša Pavlović, kao i fudbaler Igor Burzanović, koji je na pripremama sa Crvenom zvezdom u Sloveniji (pa otuda nije ni jasno kako su mogli i njega da najave).

Fudbaler Rome i kapiten crnogorske reprezentacije Mirko Vučinić takodje je bio najavljen kao maneken, ali je on samo sedeo u publici.

Kao manekeni su pistom prošetali Danijel Alibabić iz grupe "No name" i učesnik Velikog Brata VIP, pobednik Budvanskog festivala Stefan Filipović, kik bokser Ivan Strugar i karatista Almir Cecunjanin.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k750i
 Smile
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
50 iljada mu smeshna kinta a onda se ciganise oko 1000 evra....nesto tu nije u redu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
OGNJEN IVANOVIĆ ZABORAVIO SVOJE "DEVOJKE" IZ KUĆE "VIP VELIKOG BRATA"

Iako su mnogi slutili da od njegovog odlaska nema ništa, po mišljenju mnogih, najatraktivniji učesnik nedavno završenog šoua "VIP Veliki brat" Ognjen Ivanović se pre dve nedelje preselio u Dubai i to zbog trogodišnjeg poslovnog angažman. Ovaj multitalentovani mladić odnedavno je na obuci za stjuarda.
"Da li verujete da mi se u pojedinim trenucima čini da nemam vremena ni da dišem!", iz dalekih Emirata požalio nam se Ognjen. "Svaki minut je isplaniran i nema zabušavanja. Najteže mi pada provera plivačkih sposobnosti, koja podrazumeva plivanje slobodnim stilom na 100 metara i to za manje od tri minuta. Očekuju me i razni lekarski pregledi, a zatim provera znanja engleskog, ali i ostalih stranih jezika. Kandidati koji prođu sve provere mogu da krenu na šestonedeljni kurs."
Komunikativan kao i uvek, Ogi se brzo sprijateljio sa polaznicima iz čitavog sveta, a sve lepote Dubaija mu pokazuje stjuardesa Ceca.
"Ceca ovde radi već dve godine, tako da sam čekao da se ona vrati sa puta pa da me provede kroz Dubai i pokaže mi grad, plaže i restorane."
Naravno ono što većinu zanima jeste to da li je Ogi ostao u vezi sa Danijelom Vranješ.
"Sa svima iz Kuće ostao sam u korektnim odnosima, ali se čujem samo sa članovima svoje porodice i prijateljima iz detinjstva. Super mi je ovde, ne nedostaje mi ništa. Ispunjava se moja velika želja, cilj, mada moram da priznam da su mi upravo Zeka i Ivan prošlog vikenda naterali suze na oči kada su me zvali u pola noći, iz kafane i na telefon pustili 'Ostao je bele zore trag, odlaziš a tako si mi drag', jednu od mojih omiljenih pesama", rekao nam je Ognjen.
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Kad Đani u Crnu Goru pođe...

Pobjednik VIP serijala realiti šoua "Veliki brat" Saša Ćurčić boravio je nedavno u Podgorici. Tom prilikom popularni Đani susreo se sa bivšim sustanarom Danijelom Alibabić. Susret je bio toliko srdačan da su se prisutni morali malo udaljiti ne bi li se dva drugara mogla pozdraviti. Naime, Đani je mladog “nonejmovca” zagrlio, podigao od zemlje i zavrteo kao da, u najmanju ruku, u naručju drži neko detence. Druženje su nastavili u separeu a pobjednik velikog brata, koji je u Podgoricu došao sam, naručio je najskuplji šampanjac, natočio čaše svima i nazdravio.

Nakon što je izjavio da ga JK smara SMS porukama i poziva na večeru, Saša Ćurčić u Budvi naleteo na Jecu

KARLEUŠA OTERALA ĐANIJA OD STOLA

Đani: ''Krivo mi je zbog nesporazuma sa Karleušom. Zaista je gotivim i i dalje mislim da je svetska 'riba'.''
Neposredno po napuštanju Kuće na Košutnjaku i po povratku u ''stvarni svet'' bivši fudbaler i pobednik prve sezone šoua ''VIP Veliki brat'' Saša Ćurčić uspeo je da se zameri Jeleni Karleuši. Iako se kune da to nisu njegove reči, kontroverzni Đani se jednom tabloidu ''poverio'' kako ga JK "bombarduje" SMS porukama, poziva na večeru i vrbuje za svoj novi spot. Navodne Ćurčićeve izjave potpuno se kose sa njegovim rečima koje je izrekao nastupivši na televiziji BBC pre nekoliko godina. Tada je sa Jeleninim novim albumom u ruci "na sva zvona" hvalio seksepilnu pevačicu nazivajući je svojom muzom i svetskom "ribom".
Jelena i Đani su se prošle nedelje slučajno sreli u Budvi gde je popularna pevačica boravila sa svojim dečkom Duškom Tošićem, a Saša bio na crnogorskoj "Nedelji mode". Tropskog popodneva za sto popularnog para na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića, koji je bio u društvu poznatog para, prišao je Ćurčić. Videvši da ga JK ne konstatuje, počeo je da privlači njenu pažnju. Nakon nekoliko fora koje mu nisu upalile, Đani je sa stola zgrabio Jelenin šešir i stavio ga sebi na glavu. Napokon, temperamentnoj lavici fitilj je sagoreo do kraja nakon čega mu se obratila ironičnim tonom: "Šta je frajeru, čujem da te smaram porukama, da te zovem na večeru?!" Kao iz topa, Saša je počeo da se pravda: "Lavice, smradovi su sve izmislili, nisam te uzeo u usta. Pa, ti znaš da te ja gotivim." Uzaludni su bili svi Đanijevi napori da se opere... Na kraju, kada je video da mu dojučerašnja muza neće tek tako preći preko brlje koju je napravio, Ćurčić je pokunjene glave napustio društvo neraspoloženo za druženje sa njim.
"Krivo mi je zbog nesporazuma sa Karleušom. Zaista je gotivim i i dalje mislim da je svetska 'riba'. Najobičnija je izmišljotina to što je objavljeno. Evo, javno pozivam Jecu da se vidimo na ručku, naravno da nam se pridruži i njen dečko Duško i da zakopamo ratne sekire i izgladimo sukob koji su zlobnici inicirali. Jeco, najjača si!", poručuje Ćurčić u izjavi za "Svet".

http://www.svet.co.yu/
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pada sve nize i nize... Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 13:58:42 od skyhook »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.