Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46583 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
A tebe neko tera da otvaras nesto sto ti se ne svidja?
Sve sto je zaista bilo preterano ili je obrisano ili je korisnik javno opomenut da to vise ne radi... Ono sto radi, bar za sada, nije dovoljan razlog da bude udaljen sa foruma.
Izvinite svi sto se trudimo da budemo civilizovani i omogucimo vam slobodnu diskusiju... nemojte to ceniti kao sto sad ne cenite, pa cemo odustati...
Nije ni sloboda za svakog.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Pobednik "VIP Velikog brata" Saša Ćurčić! Ipak, ove pare neću spiskati za dva dana! Jedna je udata, druga u ozbiljnoj vezi... Ma, siguran sam da je neka od njih bila ona prava. Dobijaću penziju oko 4.000 funti nedeljno

TROŠIO SAM 50.000 NEDELJNO!

Imam brdo roza gaćica / Jedno dete se pojavilo u Engleskoj, ali nije moje

- Priča se da imaš vanbračno dete?
Ma kakvi, taman posla! Voleo bih da imam, ali nažalost nemam dete. Pojavilo se jedno u Engleskoj, u Birmingemu, ali nije moje, nego dečka sa kojim je ta devojka bila pre mene.
JESAM, METROSEKSUALAC SAM!
- Podržavaš li metroseksualce među fudbalerima i jesi li i ti jedan od njih?
Kako da ne, pa metroseksualaca ima mnogo među njima. Priznajem - i ja sam takav, tuširam se po tri puta na dan, uživam u parfemima, dezodoransima, kremama... To mi je opsesija, jer volim da sam čist i mirišljav.
Pobednik prvog srpskog realiti šou-programa "VIP Veliki brat" je bivši fudbaler Saša - Đani Ćurčić. Njemu je pripala nagrada od 50.000 evra. Po proglašenju bio je veoma uzbuđen i srećan. "Najvažnije da su pored mene i moji roditelji, koje volim najviše na svetu i koji su me uvek podržavali, na čemu sam im beskarjno zahvalan! Ono što ste videli po izlasku iz kuće bile su prave i vrlo iskrene emocije", izjavio je Đani na početku našeg razgovora.
- Šta ćeš uraditi sa 50. 000 evra?
Ne znam... mnogo je to para... ali, neću ih potrošiti za dva dana - sigurno! Iskren da budem, ranije sam toliko trošio nedeljno, pa je ovo pravi izazov za mene.
- Da li se kaješ zbog svega što si uradio u životu?
Svaki dan se kajem! To je mnogo težak osećaj, što me dovodi do krajnjeg ishoda - suza, koje ja, jednostavno, ne mogu da kontrolišem. Ovo je moja druga šansa u životu... ko zna, možda i poslednja...
- Kada ćeš da se ženiš?
Ne znam, stvarno. Smatram da to treba da se desi spontano. Najviše bih voleo da se tako nekako upoznam sa pravom ženom, ženom svog života...
- Do sada nisi upoznao onu pravu ili si je pustio da ode?
Mislim da sam upoznao nekoliko pravih, ali ne znam da li je sada pametno pričati o tome... jer, jedna je udata, druga u ozbiljnoj vezi... Ma, siguran sam da je neka od njih bila ona prava.
- Da li je to bilo ovde ili u inostranstvu?
Ovde, naravno, pa naše devojke su najlepše!
- Hoćeš li nekud otputovati po završetku "Velikog brata"?
Ići ću sa roditeljima u selo Đurevac, kod Kruševca, gde oni žive. Odmoriću se nekoliko dana, a onda idem u London. Dobio sam englesku sportsku penziju, pa treba da sredim neku papirologiju. Ja sam njihov državljanin i godinama sam plaćao milionski porez, pa sam, eto, dobio i njihovu penziju.
- Reč je, verovatno, o lepoj sumi?
Jeste, fenomenalna kinta je u pitanju, moći ću da živim vrlo lepo. Dobijaću oko 4.000 funti nedeljno, što je i tamo mnogo novca, a kamoli ovde u Srbiji. Ne znam koliko ste upoznati, ali u kući imam i fudbalsku akademiju za decu. Već su izašli posteri, a bićete pozvani prvog septembra kada bude otvaranje. Tu ću nadoknaditi svu svoju gorčinu!
- Mnogi misle da su priče o tvom druženju sa Denisom Rodmanom i ludim žurkama čista izmišljotina?
Nikad se nisam opterećivao tim glupostima. Nisam se sa tim facama družio zbog naših ljudi, niti da bih imao šta da pričam, nego jednostavno, sretali smo, jer sam živeo u inostranstvu, voleo sam takav način života.
- Da li je istina da si se izvesno vreme drogirao?
Ne! Imam averziju prema tim stvarima i nikad nisam želeo ni da ih probam.
- I ko su ti najbolji prijatelji iz svetskog džetseta?
Džamirokvaji, Robi Vilijams, Denis Rodman... Sve sam ih upoznao na Zapadu, fenomenalni su likovi! Da neko pogrešno ne shvati, nisam trčao za tim ljudima, sretali smo se po gradu, na raznim žurkama... Imam harizmu i umem sa ljudima, tako da mi nije bilo teško da stičem nova prijateljstva.
- Danas su fudbaleri mnogo poznatiji nego u tvoje vreme?
Sviđa mi se, mnogo toga se promenilo, sada su emancipovaniji. Uvek sam težio ka tome da pratim svetske trendove. Fudbaleri nisu više jednostrani i ne razmišljaju samo o lopti, nego čitaju knjige, imaju veliki broj interesovanja...
- Koliko imaš pari roza gaćica, stekao se utisak da si u kući stalno nosio iste?
Imam ih mnogo. Meni su gaćice i parfemi najvažnija stvar u životu.
- Zašto baš roza boje?
Volim te nežne boje.
- Da li ih i žene vole?
Nadam se.
- Šta misliš o gej populaciji?
Nemam ništa protiv toga, imam i prijatelja među njima. Svojevremeno sam držao modnu agenciju "Selekt" u Engleskoj, a svi znaju kakav je to svet. To je bio jedan od lepših perioda u mom životu, jer sam uvek bio okružen lepim ženama.
- Kad si ušao u kuću, bacio si oko na Eminu?
Jesam, veoma mi se dopala. Volim manekenke, a ona je jedna od njih. Veliki broj mojih drugarica, a i nekoliko bivših devojaka su manekenke, tako da dobro poznajem taj svet. Emini sam prišao, jer sam želeo da pričam sa njom, a ne da bismo bili zajedno. Međutim, desio se onaj čuveni incident na "Vebeviziji" i od tog trenutka počeo sam da je gledam drugim očima. Nije mi se više sviđala.
- Ipak si bio ljubomoran na Danijela?
Nisam bio ljubomoran, bilo mi je drago zbog njih.
- Mnogi su komentarisali da pevaš bolje od Goge i Olje?
Volim da pevam. Moji prijatelji to najbolje znaju, jer pevam za njih i sebe. Obožavam da u kafani uzimem mikrofon u ruke i zapevam.
- Da li je tvoja neostvarena želja da postaneš pevač?
Uvek sam želeo da budem glumac!
- Pričalo se i da su ti pevačice slaba tačka, u kući im se nisi udvarao?
Ne, jer među nama nije bilo hemije. Volim neobičnu lepotu kod devojaka, zato mi se i dopala Emina, koja je ženstvena, ima hod i gracioznost. Već mogu da zamislim kako izgleda kad je našminkaju i njenu sliku stave na naslovnu stranu. Evo, baš malopre me je pitala: "Zašto me ne voliš?" Nije shvatila - ja je volim, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje. Ona je mene odbacila, ne ja nju.
- Pričalo se da je Goga tvoja bivša devojka?
Ne mogu da verujem! Devojku sam jednom prilikom upoznao u Jakovu i to je bilo sve.
- Ne stidiš se da priznaš da su neke devojke bile sa tobom samo zbog para?
Zašto bih? Uvek sam imao osećaj za to, ali nije mi smetalo kada bih shvatio da ih interesuje prvenstveno materijalno, jer tu nisam mogao ništa da promenim. One se zagledaju i dođu zbog para, ali posle nedelju dana počnu da me gledaju drugim očima. Kad vide kakav sam - zaljube se!

Izvor: www.svet.co.yu
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
NTERVJU DANIJEL ALIBABIĆ! DA NIJE BILO KAMERA, KO ZNA ŠTA BI SE SVE DOGODILO. OGNJEN JE, POPUT MENE, ZABORAVLJAO DA JE PRED KAMERAMA, ZA SAŠU ZNAM DA JE BIO ISKREN. NIJE MI BILO LAKO, NEDOSTAJALI SU MI PORODICA I PRIJATELJI, PA SAM PUSTIO SUZU

BILO BI SEKSA SA EMINOM!

Jedan od finalista šoua "VIP Velikog brata" Danijel Alibabić priznaje da se nadao pobjedi, ali nije razočaran što je nagrada otišla u ruke Saše ćurčića. Tridesetodnevni boravak u najpopularnijoj Kući na Balkanu za njega je bilo novo, dragocjeno iskustvo koje mu je pomoglo da se u spoljni svijet vrati zreliji. Mnogi su mislili da će devetnaestogodišnjeg "nonejmovca" po izlasku iz Kuće ostaviti djevojka Lejla Hot zbog bliskosti sa bosanskom manekenkom Eminom.
"Bio sam siguran da će me djevojka sačekati, ali sam bio ubijeđen da se neće popeti na scenu. Ipak, došla je na binu i zagrlila me. Htio sam da sačuvam njenu intimu, jer je ona djevojka koja tek sada počinje da gradi pjevačku karijeru. Ne želim da je neko u medijima pominje zbog veze sa mnom, nego zbog nje same", kaže Alibabić.
- Šta ti je šapnula kada je prišla da te zagrli?
Pitala je: "Hoćeš li sada da te bijem ili kasnije?!"
- Zbog čega da te bije? Zbog Emine?
Ne znam, to ćete morati nju da pitate.
- Kako ćeš joj objasniti bliskost sa Eminom?
Tačno je da sam osjećao simpatije prema Emini. Ona lijepo izgleda i dobra je cura. Kada sam ušao u Kuću, svidjela mi se na prvi pogled, ali sam bio siguran da se nećemo upustiti u emotivnu vezu.
- Da li si prema njoj gajio samo simpatije, ili i nešto više od toga?
Samo simpatije, što osjećam i sada. Simpatična je djevojka, ali ima manu - loše se snalazi u društvu. To mi je najviše smetalo kod nje.
- Šta ste Emina i ti radili u kupatilu?
Igrali smo žmurke.
- Ne djeluješ uvjerljivo!
A, jednom prilikom smo prali moje majice u kupatilu.
- Emina je izjavila da je povraćala i da si joj za to vrijeme držao glavu u kupatilu. Priče vam se ne podudaraju, što znači da ne govorite istinu.
Ona je rekla da je povraćala? Uh, i to se desilo.
- Iskreno, šta je istina u svemu tome?
Istina je negdje u sredini.
- Šta bi se između vas dvoje desilo da se nijeste upoznali pred kamerama?
Ne mogu da garantujem da se u tom slučaju između mene i Emine ništa ne bi desilo, ali sam siguran da bi i u tom slučaju ostao sa Lejlom.
- Emina bi ti bila djevojka samo za jednu noć?
Vjerovatno bismo izašli a možda bismo i noć proveli zajedno. Na prevaru ne gledam kao većina ljudi. Ne smatram da je prevara provesti noć sa curom. Prevara je ako imam djevojku, a zaljubljen sam u još jednu.
- Da nije bilo kamera, da li bi bilo seksa između tebe i Emine?
Da budem iskren, zašto da ne?!
- Kako bi Lejla reagovala na to?
Ne bi morala da zna za to! A kada bi saznala, ne znam kako bi reagovala.
- A kako bi ti reagovao kada bi te Lejla prevarila?
Ako ima dobar razlog i objašnjenje zbog čega je to uradila, oprostio bih joj prevaru.
- Zbog čega si u jednom momentu zaplakao?
Imam samo 19 godina i nije mi bilo jednostavno kada sam došao među ljude koje ne poznajem. Neki od njih mi prijaju, neki ne. U jednom momentu mi se sve skupilo, nedostajali su mi porodica i prijatelji, pa sam pustio suzu. Mogao sam da odem u kupatilo da se isplačem, ali nemam komplekse.
- Ko je od ukućana bio najiskreniji, a ko se najviše folirao?
Svi su na neki način bili iskreni, ali niko do kraja. Ogi i ja smo u nekim trenucima zaboravljali da smo pred kamerama. Ne kažem da je on bio najiskreniji. On je inteligentan i zna zašto je ušao u Kuću. Saša je bio iskren.

DEEN VRCKA VIŠE OD BILO KOJE ŽENE!
- Kada ti je bilo najteže?
Na samom početku. Trebalo mi je vremena da upoznam ostale ukućane i da se zbližimo. Bilo mi je teško i da "skinem" Deenovu koreografiju jer on vrcka više od bilo koje žene.
ŠLIC SAM MAHINALNO ZAKOPčAO
- Zašto si zakopčavao šlic kada si izlazio iz kupatila?
Vidio sam to i sam na snimku, ali vjerujte mi da se toga ne sjećam. Vjerovatno sam to mahinalno uradio. Nije bilo nikoga i htio sam da zakopčam šlic zaboravljajući da to snima kamera.

Izvor: www.svet.co.yu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Divno, kakva halabuka cim se takne u Djanija!
Moja pasija za VB-om, dragi SF, nije nista manja ni veca kao tvoja ili Aneina za ovim forumom. Jel i to patologija mozda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
INTERVJU: Dragan Marinković Maca! Sa jednom ukućankom ne bih htio seks, mada su mi se otvoreno nudile, ali da su bile orgije, učestvovao bih

PRISTAO BIH NA ORGIJE U KUĆI!

Ne depiliram se, nisam toliki mazohista. Nemam ni kožno oboljenje, a češao sam se zbog buba
Šetao sam u gaćama zbog ostalih ukućana a ne zbog kamera. Inače, spavam gologuz
Iako je Draganu Marinkoviću Maci izraz lica odavao da mu nije bilo svejedno u trenutku kada mu je u fotofinišu “VIP Velikog Brata” nagradu od 50.000 eura ispred nosa uzeo bivši fudbaler Saša Ćurčić, naš popularni glumac, reditelj i voditelj ne priznaje da mu je bilo teško. Maca je prema mišljenju nekih bio najveći spletkaroš u Kući, dok je za druge on najinteresantniji ukućanin i najveći zabavljač. U svakom slučaju, nikoga nije ostavio ravnodušnim.
- Gledajući "Velikog Brata" svi su se pitali zašto se Maca neprestani češka!?
Kada sam imao 8 godina otišao sam sa tatom na ljetovanje u Tučepe. Tamo su me napale bube. Bio sam gori nego sada. Sav izujedan, djelovao sam kao bradavičasta svinja i otac je morao da me vrati kući već poslije dva dana. I sada, u kući Velikog Brata sam imao probleme sa raznim bubama, pa sam morao da se češem.
- Kako ostali ukućani nisu imali takav problem? Čim si ušao u Kuću Big Laletu si rekao da se češkaš jer si se izdepilirao...
Rekao sam to i sve ukućanke su me u tom trenutku pogledale. One su stalno gledale u moju stražnjicu ili frontalni dio. U razgovoru sa Laletom sam se našalio jer se ne depiliram. Nisam toliki mazohista. Brijem se dole i smatram da je to stvar lične higijene.
- Po izlasku iz Kuće Big Lale je izjavio da bi ti morao da odeš na ljekarski pregled jer je ubijeđen da imaš neko gljivično oboljenje.
Možda sam se samo dobro zezao i skretao pažnju na sebe. Bio sam kod ljekara i rekli su mi da nemam nikakvo gljivično oboljenje! Kada sam dao krv, pitao sam da li su gotovi nalazi misleći na holesterol, šećer i ostalo, a oni su mi rekli da će se rezultati znati tek za tri dana zbog testa na SIDU. Sada bar imam papir da nemam SIDU. Da sam znao, ne bih dao krv. Ne treba mi tri dana neizvjesnosti i razmišljanja.
- Od početka se nisi slagao sa Big Laletom!?
Ni sa kim nisam imao problem. Kod Laleta mi je jedino smetalo to što je neprestano imao u vidu da je pred kamerama, pa se zbog toga folirao.
- Koliko si glumio, a koliko je bilo iskrenih reakcija?
Nisam glumio, nego sam bio Dragan Marinković zvani Maca. Zbog ostalih ukućana, a ne zbog kamera sam šetao u gaćama. Inače, spavam gologuz, a u Kući sam samo jednu noć prespavao go. Presvlačio sam se u sobi, a ne ispod prekrivača i u toaletu kao ostali jer mi je to neviđen nonses.
- Mnogi su tvoje ponašanje okarakterisali kao prosto...
Treba znati opsovati, kao što je umio pokojni Zoran Radmilović da kaže: „Je- em ti majku seljačku!“. Ne mislim da sam bio vulgarniji od onoga što se dešava u stvarnom životu. Ako 5% ljudi na Balkanu ne psuje i umjesto izraza ku- ac koristi riječ falus, onda mi je žao tih malobrojnih.
- U Kući su se desile i neke nove ljubavi. Da li je moguće da tebe nije privlačila nijedna ukućanka?
Imao sam ponuda od nekih ukućanki, ali sam to izbjegavao.
- Na koje ukućanke misliš?
Ne bih sada da upirem prstom u one koje sam izbjegavao jer su se nudile u fazi alkoholizma. Mogu da apstiniram mjecec dana, kao i svaki normalan čovjek.
- Da ti je neka ukućanka djelovala privlačno, da li bi sebi dozvolio seks pred kamerama?
Ne bih sebi dozvolio tu vrstu luksuza. Sa jednom ukućankom - ne. Da su bile orgije, učestvovao bih. U toj podjeli uloga ja sam Kaligula.
- Da li to znači da si već imao takvo seksualno iskustvo?
Nikada nećete saznati.
EMINA JE DRAGA, ALI RAZMAŽENA
- Rekao si da nisi imao problem sa ostalim ukućanima, a Eminu si gađao.
Čime sam je gađao? Jednom prilikom sam zamolio Eminu i Danijela da operu suđe, a njih dvoje su pjevali i nisu se javljali. Potom je ona počela da blebeće. Rekao sam joj da ću ja oprati posuđe i kutlaču sam bacio u lonac. Nisam imao namjeru da gađam Eminu. Tada je nastala prva konfliktna situacija između nas dvoje. Emina je draga osoba, ali mislim da nije ona kriva što je takva kakva je, nego su krivi njeni roditelji zbog toga što su je razmazili. Ona živi pod staklenim zvonom. Tjerao sam je na žurkama da popije đus-votku da bi se opustila, da ne bude, što bi rekao Čehov "tunjava pokisla kokoška, nego budi vatra, barut, raketa".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Moja pasija za VB-om, dragi SF, nije nista manja ni veca kao tvoja ili Aneina za ovim forumom. Jel i to patologija mozda?
Kada VB bude licno tvoj, ili licno tvog najboljeg prijatelja, onda cemo moci da razmisljamo, da te stvari uporedimo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Mozda nesvesno, ali si upravo indirektno pljunuo na sve prave ljubitelje ovog tvog foruma, jer si mene, koji na ovaj forum "dolazi i sa kompa i sa fona, ne jede i ne spava" i ucestvuje slobodno u diskusijama i izrazava svoje misljenje, (a mislim da je i veliki broj ostalih clanova privrzen Bureku na slican nacin) nazvao patoloskom licnoscu.

Nadam se da neces odluciti da me banujes zbog izrazavanja svog misljenja po ovom pitanju.
Ukoliko ipak to uradis, well, tvoj je forum i imas to pravo.

Pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mozda nesvesno, ali si upravo indirektno pljunuo na sve prave ljubitelje ovog tvog foruma, jer si mene, koji na ovaj forum "dolazi i sa kompa i sa fona, ne jede i ne spava" i ucestvuje slobodno u diskusijama i izrazava svoje misljenje, (a mislim da je i veliki broj ostalih clanova privrzen Bureku na slican nacin) nazvao patoloskom licnoscu.
Ako neko sedi 24h dnevno ovde i ne dozvoljava da mu bilo sta promakne, da, to jeste cista patologija... Ne racunam one koji su ovde sa nekom funkcijom, pa predano rade svoj posao, mada medju njima nema takvih slucajeva... Ako bi neko ulozio ovoliko vremena koliko ja ulazem, u nesto sto nije njegovo, ili osobe koju mnogo ceni, voli, postuje, eventualno nesto sto bi mu uz dovoljno zalaganja moglo doneti neku buducnosti i sl... da.. taj bi trebao da se zabrine za svoje zdravlje.
Isto kao i ljudi koji gledaju VB... meni licno je to bezveze.. ali ako je nekom zabavno to je ok... ako neko to prati kada i koliko ima vremena... isto tako.. ali ako se neko zucno bori protiv svih koji se sa njim ne slazu, koristi onakve reci za ljude o kojima ne zna apsolutno nista, prati svaki sekund sta se desava u kuci.. da to jeste patologija..

Poredi velicine koje su uporedive...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
A tebe neko tera da otvaras nesto sto ti se ne svidja?

Znaci treba da ne otvaram temu koja mi je zanimljiva zbog toga sto vi ne zelite da brisete uvrede koje doticni gospodin pise na racun ostalih clanova foruma, a da ne pricamo o ukucanima VB-a.
Ne znam da li si pratio ove teme al sve se svede na to da je osoba koja se ne slaze sa njegovim misljenjem bolesna, a takvih je 90% jer doticni iznosi takve gluposti da je stvarno tesko sloziti se s njim.
Ok, ako hocete da ovo i dalje bude njegovo igraliste na kojem ce da se izivljava nad ostalima koji se pojave nema problema, nije meni tesko da ne pisem i ne otvaram temu...
edit: slovo
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
I sto se onda raspravljate sa njim ako on iznosi gluposti?
I on ima pravo na misljenje... a ako pretera neko ga upozori ili obrise... ne znam sta ocekujete, da lomimo ruke i silujemo po kucama?!
Kako on napada, tako isto drugi brane ... dakle, generalno vecina lupa gluposti samo su jedni za jednu, drugi za drugu stranu, a on je najglasniji...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.