Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46259 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nije 67,57
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Datum rodjenja:     14. Jan 2000.
Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Neću pare da potrošim na žurke
Autor: M. Radojković | 05.06.2007 - 09:29

Saša Ćurčić, pobednik prvog serijala „Velikog brata VIP“, koji je osvojio srca gledalaca, ali i 50.000 evra, slavljeničku žurku je organizovao u kući „Velikog brata“ kada su se kamere ugasile. Saša otkriva za „Blic“ šta mu znači pobeda, ko mu je najviše pomogao u kriznim situacijama, da li ga neka devojka čeka, zašto je plakao zbog Peđe D Boja...

Ćurčić dobio 158.270 glasova
Prema nezvaničnim rezultatima glasanja za pobednika, Saša Ćurčić je dobio 158.270 glasova, Maca je imao 28.650 glasova, trećeplasirani Danijel dobio je 18.393, a jedina žena u finalu - Olja Karleuša je od publike dobila 5.193 glasa. Dan pred veliko finale ispali su Ognjen sa 1.129 glasova i Goga sa 670 glasova.
- Ovo je jedan neopisiv osećaj. Iako sam bio u nekim ekstravagantnim situacijama tokom fudbalske karijere, sa ovim se osećajem ništa ne može porediti. Čovek mora da učestvuje u ovome da bi osetio i shvatio ove emocije. Nisam očekivao pobedu. Nisam želeo da dođem u centar pažnje, želeo sam da uđem u finale, ali, ovome se nisam nadao.
Šta vas je nateralo da ostanete u kući iako ste želeli da izađete?
- Veliki brat me je naterao da ostanem u kući. Jer, ukućani kada vide da imaš neki problem i da hoćeš da izađeš iz kuće, samo kažu: „Ma idi, bre, više“. Meni je Veliki brat otvorio oči, pokazao mi je pravi put. Ja sam drugima otvarao oči, ali sebi nisam.
Šta ste naučili od Velikog brata?
- Nisam ništa naučio, ali sam video sve svoje greške, svoje nedostatke. Sada te greške neću ponavljati, sada znam šta treba da promenim, sada znam kako dalje.
Kako ćete potrošiti 50.000 evra, za 12 sati?
- Pare će ostati u familiji. Mojoj sestri, njenoj deci, mojim roditeljima. Njima ću dati, a nema šanse da ih potrošim na žurke, to nikako.
Kako ste reagovali na odbacivanja ukućana?

Žurka u kući
Po završetku rialitija, oko jedan sat posle ponoći, VIP ukućani su zajedno sa ekipom „Emotiona“ u kući sa ugašenim kamerama, proslavili kraj serijala. U bazen su, što obučeni, što neobučeni, uskakali Đani, Peđa D Boj, Big Lale, Olja Karleuša, Maja Đorđević, a čak su se i voditeljke osmelile da se okupaju pod reflektorima. Đani, kome su društvo pravili i roditelji, na žurci je demonstrirao svoj ples, a pred kraj oko četiri ujutru, energično je igrao i sa mamom Radom.
- Uopšte ne znam zašto su se plašili mene i zašto su mislili da sam lud. Pa, ja sam u ovu priču ušao srcem. Od prvog sam dana srcem prišao svakome. Ali to je tako kod ljudi. Valjda nisu mogli da shvate i prihvate da je neko dobar i plemenit.
Da li ćete ostati prijatelj sa ukućanima?
- Kako da ne, pa ukućani su se učlanili u klub vernih prijatelja Saše Ćurčića. Još oni ne znaju kakav sam ja drug, oni nisu ni svesni toga.
Nominacije su vam teško pale?
- Kada sam bio prvi put nominovan, rekao sam sebi - čekaj malo, pa ne želim da izađem iz kuće tako rano. Daj da pokažem svoje kvalitete, za borbu, kreativnost. Daj da se pokažem kao individua, a ne kroz druge ljude. Teško mi je palo kada su me nominovali ukućani, ali želeo sam da se posle svega postide, da to prihvatim kao sportista i da sami kažu da su pogrešili.
Kako ste se osećali kada ste od publike čuli: „Saša, mi te volimo“?
- To je neverovatan osećaj. To sam prvi put čuo u finalu. Nisam mogao da verujem, zbunio sam se.
Koja vam se devojka iz kuće najviše svidela?
- Auuu. Pravo da vam kažem, u početku je krenulo sa Eminom pošto sam ja u prošlosti imao kontakte sa manekenkama, pa mi je to ostalo. Ali sam je video u potpuno drugom svetlu posle „VeBevizije“. Marta Keler je devojka koja mi se najviše svidela.
U kući ste pomenuli da ste zaljubljeni u izvesnu Adrijanu iz Borče? Ko je ona? Vaša devojka?
- To je devojka koja mi se mnogo sviđa. Svidela mi se kada smo u Borči prošli jedno pored drugog. Nekako smo se pogledali... Poslao sam joj neke signale preko zajedničkih prijatelja. U kući sam se prvi put otvorio prema njoj. Videćemo...
S kim ste u kući bili najbliži?
- Najbliži mi je bio Aleksandar. S njim sam mogao iskreno da pričam. Posle sam se zbližio s Peđom. S nama je bilo - od svađe do ljubavi. Mnogo mi je teško pao njegov izlazak. Tek smo počeli da se zbližavamo, a on izašao, zato sam plakao.
Kako ćete proslaviti pobedu?
- Sada idem u selo, s roditeljima. Nema žurke ovih dana. Mnogo sam alkohola popio, moram malo da se odmorim. Ja ne pijem dan za danom, već odredim sebi dan-dva za vikend. Ovde sam mnogo pio, tako da moram malo da se odmorim.

Oproštajna utakmica

Legenda iz Besnog Foka i pobednik prvog serijala „Velikog brata poznati“, Saša Ćurčić, u organizaciji „Emotiona“ odigraće oproštajnu utakmicu protiv Partizana. Tim sa kojim će Đani posle sedam godina pauze ponovo zaigrati na zelenom terenu biće sastavljen od fudbalskih zvezda poput Robija Sevidža, Dvajta Jorka, Stena Kolimora...
- Pre sedam godina sam ostavio fudbal na jedan neprofesionalan način. Ostaviš svoju ljubav a znaš da je to neprofesionalno. Znaš da grešiš. Onda se godinama i godinama budiš. Želiš da se vratiš svojoj ljubavi, a kako vreme teče - sve je teže i teže. Nisam očekivao da će posle sedam godina pauze doći do moje oproštajne utakmice. Iznenađen sam i ne mogu da opišem taj osećaj - ispričao je kroz suze za „Blic“ Saša i objasnio koliko mu znači to što će se sa svojim nekadašnjim saigračima odigrati utakmicu života.
- Oproštajna utakmica je moja satisfakcija. Pogotovo mojim roditeljima koji ne mogu da mi oproste što sam ostavio fudbal. Posebno mom ocu. Sa mnom će ponovo zaigrati Robi Sevidž, Dvajt Jork, Sten Kolimor, Dragan Ćirić - objašnjava Đani za koga se poslednjih dana u medijima pričalo da će karijeru nastaviti kao igrač kluba Bežanija. Ipak, Ćurčić je po izlasku iz kuće „Velikog brata“ otkrio da će se sada posvetiti treniranju mališana i da više neće profesionalno igrati fudbal.
- Karijeru ću nastaviti baveći se decom. Otvoriću srpsko-englesku fudbalsku školu i treniraću mališane. Nauči ću ih da budu pravi fudbaleri, da igraju srcem i da ne prave greške koje sam ja pravio. Izvešću ih na pravi put - kaže pobednik „Velikog brata“ koji je za trideset dana boravka u kući uspeo da svojom iskrenošću i emotivnošću osvoji srca publike.
Portparol kluba Partizan Dušan Žarković kaže da su pripreme za oproštajnu utakmicu u toku.
- Onog trenutka kada je Đani u kući pričao o svojoj oproštajnoj utakmici i kada je pravio svoj tim, doneta je odluka da se organizuje utakmica. Još uvek nismo razradili detalje. Do kraja nedelje oformiće se organizacioni tim koji će raditi na utakmici - ispričao je Dušan za „Blic“.

Finalista „Velikog brata“ Dragan Marinković Maca
I po kući se šetam gologuz
Kontroverzni šoumen Dragan Marinković Maca otkriva za „Blic“ da nije razočaran gubitkom jer je, kako kaže, on mozak „Velikog brata“.
Nije li bilo degutantno da se drapate pred svima?
- Pa šta. Fakat su me dobro izujedali, ovo mi se nije desilo od detinjstva. Pa morao sam da se češkam.
Da li ste razočarani što niste pobedili?
- Rekao sam da sto odsto verujem u svoju pobedu iz razloga što sam ja mozak „Velikog brata“. Kako mogu biti razočaran kada sam ja pravio dernek, odnosno rejting ove emisije.
Priča se da su vas se ukućani plašili?
- Mene! Što će se mene plašiti. Ja sam mala maca.
Da li ste manipulisali ukućanima?
- Mislim da nisam manipulator, samo ne želim da mi bude dosadno. Bojim se dosade. Treba opstati u j... sto kvadrata.
Napad na Eminu je sve iznenadio?
- Ja nikome nisam želeo zlo. Baš zato što sam stariji, treba da me posluša. Ja imam iskustvo, nisam džukela. Sve što sam pričao, rekao sam za njeno dobro.
Tokom boravka ste nosili male gaće i skoro nikada niste obukli majicu.
- Zadatak Velikog brata jeste da ljudi budu gosti u kući. Ja sam u svojoj kući gologuz i voleo bih da svi ljudi budi gologuzi. Zbog ukućana sam oblačio gaćice. Ja se izvinjavam, ali šta znači vrući šorts kod riba. Da li je to degutantno?
M.R.

Olja Karleuša, jedina dama među četvoro finalista
Zvaću Ćurčića na slavu
Nakon izlaska iz kuće „Velikog brata“, Olja Karleuša otkriva za „Blic“ da li će se uskoro udati za dečka Pecu i zašto se plašila Ćurčića.
Da li vas je iznenadio Pecin doček sa šampanjcem, ružama i poklonom? Svi su mislili da je u kutijici prsten.
- U kutijici je još pre dve godine bio prsten, a da li će se veza ozvaničiti, ne znam, tek sam izašla, ne znam gde mi je glava.
Najlepši trenutak u kući?
- Svaki kada smo bili složni.
Tužni trenuci?
- Nekoliko puta sam odlazila do toaleta da se saberem, a najtužnija sam bila kada sam se setila doma za decu sa posebnim potrebama i kada je Saša čitao svoj govor.
Vi ste se plašili Saše i proglasili ste ga ludim?
- Saša je osoba koju ne bih prihvatila niti upoznala u privatnom životu. Od mesec dana, šest dana mi je smetao, imala sam odbojnost. Kajem se zbog toga. Meni na slavu dolazi 15 ljudi, a mislim da će on biti šesnaesti.
Svi su mislili da vas u kući muva Peđa D Boj?
- Cenim njegove godine, on je godište moje majke. Malo sam preterala kada sam rekla da je njegovo „vađenje budale“ promenilo moje mišljenje sto odsto. Tada je bilo neprijatno, ali ne mislim ništa loše o njemu.
M.R.

Danijel Alibabić, finalista „Velikog brata“, otkriva
Sviđala mi se Emina
Finalista „Velikog brata“, pevač grupe „No name“ Danijel Alibabić ispričao je za „Blic“ da mu se Emina, sa kojom je često zajednički posećivao WC-e, mnogo svidela.
Tokom zadatka „ponovo u školi“, na papiriću koji ste dali Emini napisali ste: „Volim te“.
- Napisao sam „volim te“ misleći na svoju devojku, a ostalo je bilo upućeno Emini.
Na koju devojku, Lejlu ili Eminu?
- Pa, na Lejlu.
Šta vam je rekla Lejla?
- Rekla mi je: „Hoćeš sada da te bijem ili posle“. E, tek će biti ribanja.
Jeste li osećali nešto prema Emini?
- Osećao sam neke simpatije. Svidela mi se kada sam je pre mog ulaska video na velikom bimu. Ona je lepa, slatka devojka, kada smo sami, sve je super, ali mislim da je njen problem to što ne ume baš da se snađe u društvu.
Da li ste se poljubili sa Eminom?
- Činjenica je da smo se simpatisali. Ipak, Lejlu nisam prevario u smislu prave prevare.
Zašto ste zaplakali u bašti?
- Proradile su mi emocije zbog alkohola. Nedostajali su mi najbliži, i spoljni svet, pa sam zaplakao.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Poslednja žurka u kući
Autor: M.R. | 06.06.2007 - 09:56

Po završetku rialiti šoua, VIP stanari su u poznatoj kući u Košutnjaku, kada su se ugasile kamere, proslavili pobedu Saše Ćurčića.
U hladan bazen je sve sa Partizanovim dresom, uskočio pobednik Đani, a za njim je odmah uletela i Olja i time, kako Đani kaže, poručila da žurka može da počne. Iako je Ćurčić te večeri najviše slavio sa svojim roditeljima, povremeno ga je saletala jedna devojka iz režije koja je oduševljena što ga je napokon upoznala i non-stop je, grleći ga, uskakala u bazen. U bazenu su se našli i Big Lale, koga je neko, obučenog, zajedno s bivšom ukućankom Majom Đorđević gurnuo u bazen. „E, da mi je znati ko me je gurnuo, sav sam mokar“, vikao je glavni kuvar kuće, a za njim je u vodu uskočio i najstariji ukućanin Peđa D Boj, ovaj put ne gologuz. Da je bazen bio centar žurke, potvrdile su i voditeljke Irina Vukotić i Ana Mihajlovski, koje su, takođe, želele da proslave kraj, pa su zajednički uletele u vodu. Goga je među prvima otišla, i to u društvu sestre i drugarice i jedva da je razmenila nekoliko reči sa dečkom iz kuće, Ognjenom,. Golupčići iz kuće, Danijel i Emina, s vremena na vreme su razmenjivali poglede i dugo su, onako drugarski, pričali, a interesantno je da Danijelu društvo nije pravila devojka Lejla koja ga je dočekala. Do samog kraja, do pet ujutru ostali su Ćurčić, Danijel, Emina i Ognjen.

Događaji koji su obeležili šou
5. maj - 12 poznatih ukućana ušlo je u kuću
6. maj - glumica Danijela Vranješ se prva rasplakala u kući i nije prestala da plače do izlaska
8. maj - Prva svađa u kući između Goge i Emine zbog proba za „VeBeviziju“
9. maj - Svađa između Olje i Danijele
11. maj - Kamerman opsovao Ćurčića
15. maj - Goga i Ognjen se poljubili u kupatilu
16. maj - Iako su po izlasku iz kuće oboje negirali poljupce, te večeri se čulo da su se Emina i Danijel poljubili u WC-u
19. maj - Javne nominacije. Ukućani pokazali pravo lice
21. maj - Goga se posvađala s novinarom Aleksandrom, Maca je urlao na Eminu, a potom je pretio da će sve ukućane pobiti „ko zečeve“
23. maj - Nakon što su ga nominovali, Ćurčić je po drugi put hteo da izađe iz kuće.
27. maj - Pijani Peđa D Boj je „izvadio budalu“. Iste večeri ukućani su dobili ponudu da u kući ostanu dve nedelje duže i bore se za 150.000 evra, koju su ubrzo odbili
4. jun - Saša Ćurčić pobedio

Izvor Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
ja cu jos jednom reci

ovde ocigledno ne do ti Bog da nesto loshe kazes o Djaniju

ili da ti se isti ne svidja (tu nije ni bitno sada sto se pobeda neosporava niti bilo sta drugo)

odmah na kolac

A, sta te cudi... i posle 6 meseci, spominjanje prethodnog pobednika u bilo kom kontekstu sem  Smile , ekvivalentno je vesanju o kvaku u zatvorima ex-Yu...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 11:14:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
ja cu jos jednom reci

ovde ocigledno ne do ti Bog da nesto loshe kazes o Djaniju

ili da ti se isti ne svidja (tu nije ni bitno sada sto se pobeda neosporava niti bilo sta drugo)

odmah na kolac

A, sta te cudi... i posle 6 meseci, spominjanje prethodnog pobednika u bilo kom kontekstu sem Smile , ekvivalentno je vesanju o kvaku u zatvorima ex-Yu... Smile

Jao, ko se nasao da nesto kaki........  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Djani kralj trebalo bi kazniti svakog protiv njega i protiv Ivana! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
duhovito.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
duhovito.......
Nema sta... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Нећу заборавити одговор на Гогино Питање 'јеси ли ти из Београда ?', Сале је одговорио 'Не ја сам из Борче'.
Иначе Сале ће новац уложити у наш град и ради промоције наших интереса, а (бео)'градска' влада нека помаже својима, ко их је%е.

Ми поносни становници Борче смо допринели Салетовој победи и ево фотке екипе из Салетовог краја.
Иначе ја га никада нисам видео иако често пешачим, трчим и тренирам близу његовог краја, што је ваљда сасвим нормално у 'насељу' од сто хиљада ставновника.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Photo-0058.jpg
(84.86 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.