Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46276 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Naleteo sam pre mesec i po dana,na Ćurčića u gradu,snima nešto,i slučajno sam imao pri sebi aparat,evo slike da vidite,neke su mutne,ali jbg.iz kola je slikano.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

S6301169.JPG
(364.83 KB, 2816x2112)
S6301171.JPG
(300.4 KB, 2816x2112)
S6301172.JPG
(327.62 KB, 2816x2112)
S6301173.JPG
(261.03 KB, 2816x2112)
S6301174.JPG
(229.39 KB, 2112x2816)
S6301175.JPG
(184.4 KB, 2816x2112)
S6301176.JPG
(345.72 KB, 2112x2816)
S6301178.JPG
(263.8 KB, 2816x2112)
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 23:31:31 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sta predstavlja ova nesrecna plavusha? Jel se sa njim vozi? I koja su ono kola uopste   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Video sam,ustvari umalo zgazio kolima, Djankarla pre neki dan  Smile
Zar on ne vozi bicikl???
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG 4X HD
ovaj put nije vozio,ali je imao i dalje  roze maramu zavezanu oko bicepsa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
ovaj put nije vozio,ali je imao i dalje  roze maramu zavezanu oko bicepsa  Smile
Neke stvari se nikad nemenjaju... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Đani Ćurčić uistetovirao usne Anđeline Džoli
Sreda, 15. avgust 2007. 13:59

Prilikom nedavnog boravka u Engleskoj pobednik "VIP Velikog brata“ Saša Ćurčić istetovirao je na vratu usne glumice Andjeline Džoli. Da namerava da svoje telo ukrasi ovom tetovažom, Djani je širem auditorijumu otkrio još za vreme boravka u kući "Velikog brata“.

U izjavi za "Press" Ćurčić je otkrio da nije zaljubljen u Andjelinu Džoli, već da je tetoviranjem usana, po mnogima, najpoželjnije žene na svetu želeo da "zahvali svim ženama zato što postoje“, ali i da nekim budućim ljubavima na ovaj način pošalje poruku.

"Ostvario sam želju od pre godinu dana. Odlučio sam da to budu usne Andjeline Džoli, jer su lepe i senzualne. Andja je najmanje bitna u celoj priči, jer sam ovom tetovažom hteo da zahvalim ženama na njihovom postojanju", objasnio je Djani.

"U ovim usnama su usne svih žena koje su prošle i koje će proći kroz moj život. Svim damama koje me poštuju i vole poručujem da ih beskrajno volim i da svaka ima posebno mesto na mom vratu i u mom srcu. Inače, mesto na vratu, na kojem sam se istetovirao, je moja erogena zona", rekao je Djani, koji inače, na svom telu ima 14 tetovaža, zasad.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Venčali se Irina i Sava VB
Sreda, 15. avgust 2007. 11:08

Sava Radović, bivši učesnik "Velikog brata“ i voditeljka Irina Vukotić nakon nekoliko meseci zabavljanja izgovorili su sudbonosno "da“ prošle srede u Frankfurtu.

Sava i Irina otputovali su početkom leta u Nemačku kako bi posetili Savinu majku, a izgleda da je to putovanje presudilo da Sava ispuni obećanje koje je dao "Blicu“ u marta ove godine, kada je otkrio da će oženiti šarmantnu voditeljku emisije "Veliki brat - veliki mozak“.

"Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Shvatili smo da se super uklapamo i ja sam rešio da se smirim i oženim", ispričao je tada za "Blic“ Sava i otkrio nam je da je njegova rodbina "kriva“ za sve.

"Moj teča Milorad mi je zapretio da ovu devojku ne smem da ispustim i tada sam rešio da ga poslušam i stanem na ludi kamen", priznao je Sava, a izgleda da je proces ubrzala njegova majka kojoj se sadašnja snaja mnogo svidela.

Venčanju, koje je proslavljeno svečanim ručkom u jednom kineskom restoranu u Frankfurtu, prisustvovali su kumovi, Savina majka i nekoliko bližih prijatelja, a posle ručka su svi otišli u turski bar. Mladenci će se uskoro vratiti u Beograd i potom će izabrati mesto za medeni mesec, a sledeće godine planiraju i veliku svadbu u Beogradu.

Sava i Irina su od januara ove godine, po završetku šoua "Veliki brat“ postali nerazdvojni, ali su tek za Dan zaljubljenih shvatili da izmedju njih postoji nešto više od prijateljstva. Iako nije želeo da se uozbilji i pokvari reputaciju švalera, Savu je Irina potpuno izbacila iz koloseka.

"Nakon smrti mog oca, Irina mi je bila jedina svetla tačka u životu i najveća podrška. Tada sam shvatio da to s njom, ipak, nije prolazno", priznao je nekadašnji učesnik "Velikog brata“.

Sava, koji trenira decu u Fudbalskom klubu "Šampion“ na Banovom brdu, kaže da želi i svoju decu: "Želim barem četvoro dece, a Irina hoće petoro. Neka se za ono jedno sama snadje", šali se Sava.

Sava i Irina nisu jedini koje je "Veliki brat“ spojio. Već dugo su u vezi Ena Popov i Marko Miljković, koji su trenutno zajednički angažovani i kao voditelji emisije "Zvezde Granda“.

(MONDO
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Venčali se Irina i Sava VB
ni tu se nezna ko je plići  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
nasla krpa zakrpu i obrnuto Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
LG L5 II
Djani sad i snimio reklamu za MTS vrh brate  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.398 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.