Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46426 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
Pa dobro jos je u pubertetu  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Moj brat ima 15 godina i u pubertetu je... on zna da koristi losion protiv bubuljica i Klimdagel, a nije maneken.... jbt...  Smile
Valjda u Bosni postoji neki dermatolog ili kozmeticar...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Dobro, dobro, ti si najpametnija, sve znas, u sve si upucena, svi smo ostali bednici u tvom prisustvu, ma sve je super....
Sto bi rekla Branka Katic
Super, ti si nas idol.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Djani dovodi Bekama i Džamirokvaja!

Tokom boravka u Kući Velikog Brata više puta je izjavio da je "Grobarčina" i da pored svojih roditelja na svetu najviše voli Fudbalski klub Partizan. U ispovedaonici Velikog Brata izjavio je da mu je najveća želja da se navijači Partizana pomire sa upravom i vrate na južnu tribinu stadiona u Humskoj.

Saša Djani Ćurčić, nekadašnji fudbaler Partizana, pobednik rijaliti šoua Veliki Brat VIP posetio je u petak svoj nekadašnji klub i klupske drugove sa kojima je nekada pisao istoriju crno-belih, a koji su sada na važnim funkcijama u Partizanu.

U društvu svojigh velikih prijatelja i nekadašnjih saigrača Dragana Ćirića i Nikole Damjanca, Djani se
zaputio pravo u kancelariju direktora, da čestita Ivanu Tomiću i Gordanu Petriću naimenovanja na funkcionerska mesta.

Stari drugari su ćaskali dva sata i evocirali uspomene na utakmice i dogovodštine sa i oko fudbalskih terena.

Posetu Partizanu Djani je iskoristio i da se dogovori oko najavljene oproštajne utakmice.

"Neke stvari u vezi sa organizacijom oproštajne utakmice preuzeću na sebe, a tu, pre svega, mislim na goste koje ću pozvati. Želim da bude najmanje fudbala, a mnogo više svega drugog. Nameravam da u Beograd dovedem Džemirokvaja, Robija Vilijamsa, Denisa Rodmana, Dejvida Bekama... Pevaće, naravno, i Mile Kitić! Voleo bih da spektakl bude što pre, ali ću neke detalje znati tek po povratku iz Engleske", kaže Ćurčić, koji odlazi na Ostrvo radi gostovanja u tamošnjoj emisiji posvećenu englskom Velikom Bratu.

Inače, Djani je od petka bogatiji za 50.000 evra, jer mu je isplaćena nagrada za pobedu u rijalti šou.Mnogo više od novca, Djaniju godi to što mu se život porpuno promenio.

"Sve se promenilo. Uleteo sam u histeriju. Moj život neće biti isti. Ja volim kamere, volim da sam u centru pažnje kada imam razloga. Mogu samo da se zahvalim mojim glasačima za sve što su učinili. Dali su mi novi život. Bez njih bih bio samo propali fudbaler i ko zna gde bih završio", kaže nekadašnji fudbaler Partizana.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
A, sta sam ja to rekla sto prevazilazi znanje iz opste kulture i licne higijene...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
Pa u tome je fora sto je ona vukla te bubuljice skoro svaki dan, ja sam to primetio sledeceg dana posle ulaska ali izgleda da ona jos nije cula za neko sredstvo za bubuljice ili je mozda zaboravila da ponese  Smile Smile Mozda oni u Bosni odu samo u Drinu i ono se sve iscisti  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 23:54:47 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ima ljudi kojima ne pomaze da se mazu bilo kakvim kremama ali i bez toga meni je ona ruzna. ima bas ruznu vilicu kao da joj je slomljena  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 604
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Dupe bezveze, sise nema i ruzna je... prava manekenka  Smile
IP sačuvana
social share
. Zato su i ubacili vise kretena i pokvarenih ljudi, i jednog normalnog inteligentnog coveka, koji ih sve pobedjuje snagom svog intelekta a ne ogovaranjem, miniranjem, spletkarenjem i podjebavanjem. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
Kurir 09.06.2007.

Bekam igra za Đanija.

Denis Rodman,Dejvid Bekam,Najdšel Kenedi,Naomi Kembel,Robi Vilijams,Dšamirokvaj i mnoge druge zvezde svetskog dzet seta će se okupiti na stadionu Partizana prilikom oproštajnog meča Saše Ćurčića.Datum ovog spektakla još nije utvrđen,jer najpoznatiji ukućanin"Velikog brata VIP"želi da se dogovori sa svim zvanicama o najboljem terminu.Međutim,prema njegovim rečima,sve će morati da bude pomereno ukoliko termin ne bude odgovarao Grobarima,koji će biti glavni gosti.
    "Grobari su najvažniji gosti i bez njih neće ni biti celog događaja.Ne mogu da kažem daće to biti oproštajni meč,jer će biti svega,a najmanje fudbala.Najviše bih voleo da ceo program isplaniram sam,kako bih svemu dao moj prepoznatljivi pečat"-kaže Saša Ćurčić.
    "Ceo događaj bi trebalo da počne klasičnom muzikom koju bi svirao Najdšel Kenedi,a sve će biti završeno pesmama Mileta Kitića.Na poluvremenu bi bio puštan rejv samo za moje Grobare.Od poznatih imena tu će biti Naomi Kembel,Denis Rodman,Dejvid Bekam,Džamirokvaj,Mark Bosnić i mnogi drugi"-dodaje Đani.
    Pored oproštajne utakmice,nekada jedan od najperspektivnijih fudbalera Jugoslavije ima još mnogo planova.
    "Uskoro ulazim u studio sa Peđom D Bojem kako bismo snimili novu himnu Partizana koju smo počeli još u kući "VB".Pored toga imam ponudu iz Engleske da snimim nekoliko filmova.Trebalo bi i da budem gost njihovog"VB".Oni su fascinirani jer sam ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najubedljiviji pobednik ovog šoua.Dobio sam 84 posto glasova,a svi ostali su podelili 16 odsto.To je apsolutni rekord,a ja sam tamo pokazao samo 20 posto sebe.Niko nije hteo da priča sa mnom,niko me nije slušao,pa sam samo pevao,kako bi me svi čuli."

Hvala mojim drugarima Ćiri i Savi

Ćurčić ističe da su mu Savo Milošević i Dragan Ćirić najbolji prijatelji,koji su uvek bili uz njega,ali da on nije bio uvek uz njih.
    "Njih dvojica su uvek bili uz mene i hvala im na tome.Međutim,ja nisam bio uvek uz njih.Kada sam ih napustio i počeo da se glupiram i mangupiram,stigao sam ovde gde jesam.Uveren sam da neću ponoviti istu grešku,jer sam sa obe noge na zemlji."-Rekao je Đani,naglasivši da mu je Ćira poklonio"Mercedes C190",A Savo ček na 50000 evra.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Bekam...nema teorije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.