Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:35:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB - Veliki Brat  (Pročitano 924993 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
kobila do kobile.... Smile
Šta bre kobila do kobile,kad muško počne da daje ovakve odgovore jedino što mi na pamet pada jeste da je taj gejčina. Smile Smile Smile

Komentari po temi su kao da devojčice od 15 godina komentarišu,pa se kao zaperepašćuju kad ovoj ispadne sisa,a polomiste qrac drkajući na nju. Smile

Dile, jedno je gledanje sisa i dupeta (i ostalog  Smile ), ali guranje tampona duboko u sebe, ispred patuljka  Smile je za mene malo previše... ili najblaže rečeno - neukusno...  Smile
Pa sve stavljaju tampone,kakve veze ima,a ispred patuljka,možda ti misliš da je on još mali za gole ribe. Smile

Ćuti,mogla je da se onako pijana zajebe pa da patuljka turi umesto tampona. Smile

He,he, ovaj patuljak je neicrpan izvor zajebancije. Smile
I još nešto za ove što se zgražavaju,čisto da znate i ribe kenjaju,tako da se ne iznenadite ako nekada posle dobre ribe uđete u klonju. Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 14:36:21 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3

Dile,
JEl ti ovaj tepa, ili pise skracenice   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo

Dile,
JEl ti ovaj tepa, ili pise skracenice   Smile
Pa znam čoveka duže sa foruma,isto kao i tebe,jebiga to ti je kao da si ti stavio nick Aleksandar a neko ti kaže Sale,to ti nekako dođe isto,samo što sam ja odabrao kretenski nick,pa i skraćenica zvuči kretenski. Smile

« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 15:07:04 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

pa prijatelju, naziv video klipa je prilicno intuitivan, pise ti i o kojoj se osobi radi i sta se na snimku nalazi, a ti si ga ipak pogledao... i onda dao komentar kakav si dao... ja ga nisam pogledao upravo iz razloga sto ne zelim da gledam takve stvari (koje su, by the way, normalne i svakodnevne, ali ne moram da ih gledam...)... a ti si isto kao i ja mogao da naslutis o cemu se radi i preskocis ga... ali ne, ti si ga ipak pogledao i prokomentarisao... onako kako si prokomentarisao...

ako nesto ne volite, vrlo lako mozete to zaobici... ovo nije televizija pa da ne mozes da omasis, da bi dosao ovde, moras da kliknes na link ili ukucas adresu, a niko to nije umesto tebe uradio, vec ti sam... Znaci, tvoj licni izbor je bio da pogledas snimak...

najvise mrzim ljude kojima je hobi pljuvanje i mracenje... ako ti se nesto ne dopada ili te ne zanima, prosto ga zaobidji... na internetu bar imas mogucnost... ja ne mogu da stignem u toku dana da uradim i vidim 10% stvari koje zelim da uradim i vidim, odakle bre vama vreme da posecujete ono sto ne volite i ne zelite?!?!?! I jos stizete i da komentarisete!?!?! SVAKA CAST!!!!
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 15:33:09 od Dorian_serbia »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
i,znail neko kako snjimati livestream vb,tj pomocu kojeg programa,ajde naka kaze ko zna Smile pa da krenem sa postavljanjem klipova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Srma ga bilo u sta gleda na zadnjoj slici  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Indiana je najlepsa devojka u kuci najzgodnija i ima tako lep glas..mnogo sam popio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2
Sandra,tako bih te posedovao!!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:35:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.