Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vatikan: Muslimani brojčano pretekli katolike  (Pročitano 39376 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
pa pitam te imas li podatke pre 1500 godine vidim ja sta si ti postavio nisam slep Smile

pa to je prije 1500. godine. valjda znaš kad turci dolaze u bosnu  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Хришћанство је један од узрока пропасти античких цивилизација, довољан разлог за негативну оцену.

toliko o tvom poznavanju rimske civilzacije. kršćanstvo je naprotiv pomoglo da od te civilizacije ostane nešto i danas, inače pod naletom barbara od svega toga ne bi ostao kamen na kamenu.

Помогло како?

Па Католичка црква није хтела да чује за било шта што има везе с античком уметноћу и културом до ренесансе, а чак су и тад били подељени што се тога тиче.

Хтели ми то да прихватимо или не, али за највећи део невоља које нас сналазе су и дан-данас одговорне три вере, које немају ништа заједничко с европским народима.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:58:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zamoljava se pucanstvo da ne siri temu na neku drugu, za ono na sta ste vi presli ima posebna tema i vi znate koja je   Smile

off obrisan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Mene svrstavaju u hriscane a ja sebe smatram aboridzinom. Ja mislim da su te cifre glupe.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 23:08:58 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Citat: Теодора l :Pink=topic=328710.msg5409009#msg5409009 date=1210775448
Све је то лук и вода... Smile

У Риму ми рекла жена- водич да су скидали камен са античких споменика и правили цркве.

Meni je najjače bilo kada sam u Egiptu vidio kip raspetog faraona na krstu;

Od faraona pravili Isusa, istrgli ga iz hrama i raspeli na krst  Smile  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

cijeni sebe cijeni ce te i drugi...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola nemam pojma
ma u egiptu ima vise pravoslavaca nego u srbiji.  druga su po velicini vjerska zajednica. Svi ti podatci o broju muslimana su irelevantni. medjutim islam je najvitalnija religija svijeta i ima najbrzu tendenciju sirenja. moguce je sve. samo u njemackoj svake godine primi oko 20 000 ljudi islam. U par evropskih zemalja su muslimani manjina sa milionskim brojem stanovnika.
IP sačuvana
social share
Ori Djidji
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6030
Nije slučajno papa Benedikt već neko vreme u otvorenoj ofanzivi za ujedinjenje hrišćana, naravno pod njegovim plaštom.
Римокатолици нису хришћани, они су јеретици!
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koliko ja znam prvi Papa bio je sv.Petar.Isus mu je dao "ključeve" Crkve.Ubijen je u Rimu.NJega u Rimu nasljeđuju druge pape do danas.Tko je otpadnik zaključi sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko ja znam prvi Papa bio je sv.Petar.Isus mu je dao "ključeve" Crkve.Ubijen je u Rimu.NJega u Rimu nasljeđuju druge pape do danas.Tko je otpadnik zaključi sam.
Otpadnici ste vi jer ste učinili neoprostiv greh izmenivši do neprepoznatljivosti Hristovo učenje svojim dogmatskim novotarijama i izmišljotinama kao što su:Filiokve (oživljena jeres iz 4.veka koja je osuđena kao duhoborstvo na 2.vaseljenskom saboru,tj. kao vrsta polu-savelijanstva osuđenog još mnogo ranije!),bezgrešno začeće Presv.Bogorodice,čistilište,indulgencije,upotreba pričešća pod jednim vidom(od 9.veka još)i to beskvasnim hlebom kao judejci,i ta bolesna težnja za zemaljskim primatom pape koga još smatrate i nepogrešivim! Ključ carstva nebeskog je dat "veri Petrovoj",koju ispovedaju svi apostoli i njihovi naslednici episkopi a ne jednoj ličnosti! Titulu "pape" ima i Aleksandrijski arhiepiskop od najstarijih vremena takođe i to svedoči o centralističkoj upravi Aleksandrije kao i Rima,za razliku od svih ostalih postojećih crkvenih dijaceza gde je vladao i vlada princip "prvog među jednakima".Nemate vi više ni "H" od Hrišćanstva...vi ste papisti i bespravno i neosnovano prisvajate pojam "Katoličnost" koja je rezervisana za Pravoslavnu Crkvu! Vi ste "jeretici nad jereticima" i na delu ste pokazali svu zloćudnost koja se rađa neminovno udaljenjem od istinskog izvornog učenja "jedne,svete,saborne(=katoličke) i apostolske Crkve".Vi ste svojim,u "teološko ruho zaodenutim" idiotizmima i porodili protestantizam i tako još više odvojili duše ljudske od Hrista i Njegove Crkve,vi ste zatvorili milionima ljudi vrata Raja i spasenja i nema broja vašim nepoćudnostima i zločinima u istoriji,sve zbog svoje pohlebe za "hlebom zemaljskim"! Ako se vratite Pravoslavlju,što je praktično nemoguće,ali se uvek nadam tome,ja ću prvi ispovediti Rimskog episkopa kao "prvog po časti" ali nikada kao "prvog po vlasti",jer to nije izvorno Hrišćansko učenje! Bilo je u istoriji velikih papa i ja mnoge poštujem kao svetitelje,ali od vremena prihvatanja lažnih učenja,vi ste izgubili blagodat Božiju i pravo da se smatrate Crkvom! Možete vi kako hoćete sebe zvati ,ali važno je da to nema nikakve ozbiljne i istinite temelje i mi to znamoi Bog to vidi! Vi ste postali država,za Boga miloga,i to svedoči i o još jednoj drevnoj jeresi koja se posredno uvukla kod vas papista a praktično manifestovala u istoriji...o jeresi hilijazma koja zamišlja Hristovo carstvo kao nekakvi zemaljsko carstvo gde će do dolaska Hristovog vladati vaš "vicarius fili dei".Mogao bih o vašim teološkim lažima i istorijskim nepodopštinama govoriti do Sudnjeg dana i nazad jer ih toliko i ima,ali zaista neću gubiti vreme sa neukim,indoktriniranim,intelektualno i teološki oduvek slabim latinskim umovima,raspravljajući o nečemu što je više nego Hrišćanska i istorijska istina,a i ne želim da "bacam bisere pred svinje"! Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2008, 19:47:54 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sam broj od 1,3 milijarde vjernika sve govori.Tvoje tvrdnje su uglavnom besmislene i plod su političkog gledanja i razmišljanja.Ti si osobno indoktriniran i od politike si zasljepljen.Tvoje teološke eksibicije nemaju veza sa bilo kojom vjerom.Po svakom tvom pisanju vidim da si daleko od bilo kakve duhovnosti.Ne želim te uvrijediti ali to je moj osjećaj .Nigdje skromnosti,poniznosti,snošljivosti,ljubavi i prema drugčijima.Sve su to osobine vjernika bilo koje vjere.Kod tebe ih nisam primjetio.Baš će te beskvasni kruh spasiti.Spasit će te ljubav prema svakom bližnjem i tebe i mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.