Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vatikan: Muslimani brojčano pretekli katolike  (Pročitano 39392 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Uglavnom da ne bjezimo mnogo sa teme...

EU upravo zbog toga i ne zeli Tursku, da se ne siri islam sa svojih 100 miliona ljud...

@Zemo... ti stvarno mislis da nebi turci dolazili na zapad nego kurdi. Turci i dalje masovno zele da idu na zapad...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
mislim da je turskoj mjesto u europi, a to će i biti oko 2015, punopravan član, bar tako neki analitičari predviđaju...I nema te evropske zemlje koja će bit protiv toga, jer mora se odat veliko priznanje za sve reforme koje se tamo provode ili su provedene, zatim interes je golem...turska je drugo ili treće rastuće tržište u svijetu, imaju jako veliki ekonomski napredak u zadnjoj deceniji, a i primjetan je psihološko - mentalni napredak samih ljudi,zatim to je most prema islamskom svijetu uopće, tak da iskreno mislim da je europi vise potrebna turska , nego li turskoj europa...ak ništa turksa ima jako dobre i odnose sa rusijom , tokom ljeta u turskoj boravi minimum 2 miliona rusa...pa sad mislim da ni to nije u interesu europe ...mislim na te tursko ruske odnose, ako znamo da su europa i rusija rivali po mnogim pitanjima...
O cemu ti pricas...koji analiticari to predvidjaju.... turska nema sanse u toj godini da bude punopravan clan...pa prije turske ce i Srbija uci u EU...

Njemacka jedna od glavnih drzava koje vode politiku u EU, uz Franc,UK ne zele Tursku u Europi...Angela Merkel se takodje za to zalaze...
U Njemackoj,Svicarskoj,Spaniji,Francuskoj imas veoma velik broj rusa, koji se konstantno sa ruskim standardom koji takodje raste podize...
Turska jeste atraktivna zemlja tu nema price ali to uopce nema nikakve veze sa EU i sa time da rusi imaju sta da pricaju tko ce u EU a tko ne...prije bih rekao da USA kroz UK pridaje tome tko bi po njima bila dobra clanica EU...

Reforme u ljudskim pravima i dalje nisu dobre, isto tako i sudstvo...

@Simijon upravo to svaka cast!!!

U Turskoj se budi opet jaci islam... a to nikome u EU nije bas po volji..

pa tamo ta vlast i jest dovela do napretka zemlje...nijedna druga prije njih nije takve rezultate biljezila...erdogan je najjaci i najbolji drzavnik  koga je turska imala, a to što koketira sa islamistima nije uopće tako strašno kao što se misli...vi se bojite islama, a islam nije prijetnja, zar nije malo cudno da u po evrope muslimanke mogu hodat sa maramama,  a u turskoj ne mogu? Kod njih (turska) cim neko koketira sa islamom, kazu da rusi drzvano pravni poredak kakav je ataturk ostavio, podriva sekularni ustroj države...No, čim se tako što desi, javi se evropa koja kaže šta kršite ljudska prava, slobode, ovo ono...Znači evropa od njih insistira da se te slobode vrate u društvo (sloboda ispoljavanja vjere, sloboda govora)...njihov najveći problem je što vlast u suštini drži vojska, vojna elita, koja brani atakurkovo naslijeđe kao zjenicu oka svoga...i to bode oči mnogima, naročito u evropi, a i samoj sadašnjoj vlasti u turskoj...
« Poslednja izmena: 12. Maj 2008, 16:58:27 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
@zemomak
razlika je izmedju ja se plasim islama i ja se plasim da to nametanje islama ne dovede do nekog novog hitlera Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
@zemomak
razlika je izmedju ja se plasim islama i ja se plasim da to nametanje islama ne dovede do nekog novog hitlera Smile

pa to moze da se desi samo u okvirima turske, to je njihovo unutarnje pitanje...a turska nije atomska sila Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2008, 16:59:59 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
nisi me dobro razumeo ne bih voleo da u evropu koja je simbol Hriscanstva dodje 50 miliona Turaka i onda da zasmetaju kao sto su smetali Jevreji Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zemo jednostavno... Njemacki narod, a tako i vecina ljudi u EU, ne zeli tursku u okviru EU...

Ovdje su bila ispitivanja dali zele ili ne, u njemackoj nekoliko puta je se vec vidjelo da narod jednostavno ne zeli tu drzavu u clanici, a politicari to podrzavaju...

I dalje njemacka insistira da se radi na pravima manjina,da se sudstvo rijesi, zatvori itd...

Ovo koketiranje sa malo jacim islamom, nikako nije signal da to znaci to sto EU pruza ovdje muslimankama da nose marame oko glave, nego je to islamizacija koja zeli jacati odnose sa istokom, i vise graditi drzavu Tursku po nekim arapskim drzavama...

Ti ako mislis da Francuska,Njemacka,Nizozemska,italija,UK zele tursku u EU...onda se grdno varas..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
nisi me dobro razumeo ne bih voleo da u evropu koja je simbol Hriscanstva dodje 50 miliona Turaka i onda da zasmetaju kao sto su smetali Jevreji Smile
Hitler je volio muslimane, bar je tako napisao u svojoj knjizi... a sada mislim da u europi u glavama ljudi nije svijest od prije 50 godina, tako da mislim da se to neće ponovit...hehe to bi se jedino moglo desiti u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
Hitler je volio muslimane, bar je tako napisao u svojoj knjizi... a sada mislim da u europi u glavama ljudi nije svijest od prije 50 godina, tako da mislim da se to neće ponovit...hehe to bi se jedino moglo desiti u Srbiji  Smile
nemoj biti naivan .... tada muslimani nisu bili pretnja.....

znas za onu foru kad su dosli crnci iz amerike prvi put da igraju basket  svi su ih prihvatali i nije bilo rasizma niti bilo kakvih ispada, ali to nema veze sa tim sto su evropljani manji rasisti nego sto nisu imali problema sa istima...
Srbija je previse sitna za bilo sta  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2008, 17:05:43 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Zemo jednostavno... Njemacki narod, a tako i vecina ljudi u EU, ne zeli tursku u okviru EU...

Ovdje su bila ispitivanja dali zele ili ne, u njemackoj nekoliko puta je se vec vidjelo da narod jednostavno ne zeli tu drzavu u clanici, a politicari to podrzavaju...

I dalje njemacka insistira da se radi na pravima manjina,da se sudstvo rijesi, zatvori itd...

Ovo koketiranje sa malo jacim islamom, nikako nije signal da to znaci to sto EU pruza ovdje muslimankama da nose marame oko glave, nego je to islamizacija koja zeli jacati odnose sa istokom, i vise graditi drzavu Tursku po nekim arapskim drzavama...

Ti ako mislis da Francuska,Njemacka,Nizozemska,italija,UK zele tursku u EU...onda se grdno varas..

Od evropskih zemalja bojazan od turske imaju samo njemačka,fracuska i holandija, ali nije mi jasno kako na eurosongu bas te tri zemlje članice uvijek turskoj dadnu 12 bodova  Smile..UK kao vječni saveznik USA je za prijem turske bez obzira na sve...a ko zna možda se ta EU i uruši za par godina ko kula od karata...u zadnje vrijeme vidjeli smo nejedinstvo  članica EU po mnogim pitanjama (ustav, priznanje Kosova itd..)

a to za islamski svijet, ne vidim ništa loše u tome, turska je islamska zemlja i treba da ima dobre odnose i sa tim zemljama,nema potrebe da se dodvorava europi, a da pritom zaboravlja i ko su i šta su, svoje kulturno historijski identite, ali opet s druge strane mislim da niko ne zna pravu istinu tog koketiranja sa  islamistima...Ja mislim da nije cilj rusenje sadasnjeg poretka i ulazak islama na mala vrata u drzavne i političke institucije, te u samu vlast...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
nemoj biti naivan .... tada muslimani nisu bili pretnja.....

znas za onu foru kad su dosli crnci iz amerike prvi put da igraju basket  svi su ih prihvatali i nije bilo rasizma niti bilo kakvih ispada, ali to nema veze sa tim sto su evropljani manji rasisti nego sto nisu imali problema sa istima...
Srbija je previse sitna za bilo sta  Smile

ja sam druze mislio na tu radikalnu desnicu koja je oličenje hitlera i njegovih ideja...znamo da te partije u evropi trenutno nemaju neku značajnu podršku birača, za razliku od recimo od srbije gdje radikali redovno imaju trećinu biračkog tijela ...ali evo vidim i tamo se stvari mjenjaju hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.