Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vatikan: Muslimani brojčano pretekli katolike  (Pročitano 39498 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ljud smo   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@Magic Master
Procitaj Kuran pa sam prosudi da li je to covjek napisao.....

Po nasem shvatanju, Muhamed s.a.v.s je zadnji boziji poslanik
Prije njega je bilo desetine poslanika a najvanzniju su :
Adem(adam)a.s,Nuh(Noj ili kako vec po vasem) a.s. Musa (Mojsije tako nesto po vasem) a.s
Ibrahim(Abraham)a.s. i Isa(Isus) a.s.
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Религија је опијум за масе.

или

Човек без религије је као риба без бицикла.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 23:53:40 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Christianity

* The U.S. Center for World Mission claimed a growth rate of 2.3% for the period 1970 to 1996, (slightly higher than the world population growth rate at the time). This increased the percentage of Christians from 33.7% to 33.9%.
    * The US Department of State estimates that Protestant Christianity may have grown 600% over the last decade in Vietnam.

Islam

Data for Islam reveal that the growing number of Muslims is due primarily to immigration (in the West) and higher birth rates (worldwide).

* In 2006, countries with a Muslim majority had an average population growth rate of 1.8% per year (when weighted by percentage Muslim and population size).[10] This compares with a world population growth rate of 1.12% per year.

* According to the "Pew Forum on Religion & Public Life"

“    Islam is already the fastest-growing religion in Europe. Driven by immigration and high birthrates, the number of Muslims on the continent has tripled in the last 30 years. Most demographers forecast a similar or even higher rate of growth in the coming decades.    ”

* According to the Carnegie Endowment for International Peace, the World Christian Database as of 2007 estimated the six fastest growing religions of the world to be Islam (1.84%), the Bahá'í Faith (1.7%), Sikhism (1.62%), Jainism (1.57%), Hinduism (1.52%), and Christianity (1.32%). High birth rates were cited as the reason for the growth.

http://www.foreignpolicy.com/story/cms.php?story_id=3835

evo prognoze rasta. 2025. 3 milijarde kršćana i 2 milijarde muslimana po john garyu. iako, ima naravno različitih projekcija.

http://www.religioustolerance.org/growth_isl_chr.htm

There is no agreement about future trends in Christianity and Islam:
bullet   Author Samuel Huntington predicts that Islam will overtake Christianity early in the 21st century. By the year 2025, Islam will have 5% more adherents than will Christianity.
bullet   The U.S. Center for World Mission estimated in 1997 that Christianity's total number of adherents is growing at about 2.3% annually. This is approximately equal to the growth rate of the world's population. Islam is growing faster: about 2.9% and is thus increasing its market share. At this rate, Islam would surpass Christianity as the world's main religion by 2023 CE.
bullet   Most Christian sources predict that Christianity will retain its numerical lead over Islam beyond the year 2025. For example, futurist John Gary stated in 1997: "In no probable statistical scenario reaching out to the year 2200, does Islam surpass Christianity in absolute number of adherents."
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Cekaj bre @uragan... Smile
Znaci da smo se mi svi zaebali sto mislimo da smo Pravoslavci i Hriscani...ustvari smo potomci...auuuu...
Sto ne rece ranije covece.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50202
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
@Magic Master
Procitaj Kuran pa sam prosudi da li je to covjek napisao.....

Po nasem shvatanju, Muhamed s.a.v.s je zadnji boziji poslanik
Prije njega je bilo desetine poslanika a najvanzniju su :
Adem(adam)a.s,Nuh(Noj ili kako vec po vasem) a.s. Musa (Mojsije tako nesto po vasem) a.s
Ibrahim(Abraham)a.s. i Isa(Isus) a.s.

Vidite, mi imamo Bibliju a vi Kuran; a zar nije to sve jedna istina zapisana u dvije forme; prema tome Adam nije bio zapečaćen bilo kojom vjerom... bio je svačiji jer sve vjere su iz njega nastale.

Poštujem Kuran, volim sve religije, ali prije svega važno mi je da razvijemo pravilan odnos prema svetim knjigama...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 23:58:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

или

Da li mislis da je moguce muslimanu pricati o religiji suprotno od onoga u sta on veruje?  Smile  Naravno da nije ...  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

или

Da li mislis da je moguce muslimanu pricati o religiji suprotno od onoga u sta on veruje?  Smile  Naravno da nije ...  Smile

Застрашујућа је та опчињеност измишљотинама непознатих аутора из дубоке прошлости...
Неко нешто затрабуња и човечанство се потом коље две хиљаде година без разлога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50202
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24

или

Baš me zanima kako glasi muslimanska verzija imena Teodora...

...koju bi sigurno nosila da nije bilo crkve koja je ponavljala ljudima da su Srbi nekada imali državu, da se nisu rodili kao robovi i da trpe i vjeruju da će je jednoga dana napokon obnoviti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
poanta tog istraživanja...

Islam

Growth rate*: 1.84 percent

Adherents: 1.3 billion

Behind the trend: High birthrates in Asia, the Middle East, and Europe- ovo za europu je već neistina

Christianity

Growth rate: 1.38 percent

Adherents: 2.2 billion

Behind the trend: High birthrates and conversions in the global South - a ovo je ono o čemu pričam

zapravo kad se shvati da je većina većinski kršćanskih zemalja završila demografsku tranziciju, ili završava, i to na 4 kontinenta, a da kršćanstvo unatoč tome lovi svjetski prosjek rasta stanovništva, onda je jasno o kakvoj se eksploziji radi u aziji i africi.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 00:06:11 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.