Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vatikan: Muslimani brojčano pretekli katolike  (Pročitano 39524 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
40% katolika su ateisti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
pa i kod nas ne mozes da udjes u crkvu koliko ljudi ima Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa i kod nas ne mozes da udjes u crkvu koliko ljudi ima Smile
Smile

Mozes svaki dan ici po 10 puta u Crkvu ili DZamiju ali ako si ti los covjek dzaba ti je.........
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
istina  Smile

al ono sto mene nervira sto su svi Srbi veliki vernici a kad ih pitas kad su se zadnji put pricestili oni se ne secjaju ili kad su bili u crkvi da to nije Bozic, Vaskrs ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
istina  Smile

al ono sto mene nervira sto su svi Srbi veliki vernici a kad ih pitas kad su se zadnji put pricestili oni se ne secjaju ili kad su bili u crkvi da to nije Bozic, Vaskrs ... Smile Smile

Ma i kod nas Bosnjaka je ista situacija.....samo sto se kod nas zna dobro popljuvati....
Odes dva puta u DZamiju odmah te Vehabija zovu.........kad neides nikako onda
te nepikaju Muslimanom.........
« Poslednja izmena: 10. Maj 2008, 23:59:41 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
na jednom drugom forumu me neki musliman uvjerava da je iran jedina slobodna zemlja islama. daj se dogovorite.

nego, našao sam odličan tekst, koji govori o onome o čemu sam pisao...

Europe: No need to worry about Islamization

Muhammad is the second most popular name for newborn boys in Britain if you add together the various spellings. In the Seine-St-Denis suburb of Paris, Mohamed is number one. In the four biggest Dutch cities in 2005, either Mohamed or Mohammed came top.

Facts such as these have led some pundits to forecast the Islamicisation of Europe - a future "Eurabia". Bernard Lewis, a scholar of Islam, cited the immigration from Muslim countries and relatively high birth rates of immigrants as trends that mean "Europe will have Muslim majorities in the population by the end of the 21st century at the latest".

Most academics who have analysed the demographics dismiss such predictions.

Jytte Klausen, a professor of politics at Brandeis University who studies European Muslims, says: "It's being advocated by people who don't consult the numbers. All these claims are really emotional claims." Sometimes they are made by Muslim or far-right groups who share an interest in exaggerating the numbers.

Nominal Muslims - whether religious or not - account for 3-4 per cent of the European Union's total population of 493m. Their percentage should rise but far more modestly than the extreme predictions.

That is chiefly because Muslims in Europe and in the main "emigrating countries" of Turkey and north Africa are having fewer babies. "Nobody knows how many Muslims there are in Europe," says Ms Klausen.

Few European states ask citizens about religious beliefs. Estimates based on national origins suggest that 16m nominal Muslims live in the EU. There are about 5m in France, 3.3m in Germany and 1.5m-2m in the UK.

"Berlin is a Muslim city, Paris is a Muslim city, and even Madrid or Turin to some degree ," Jocelyn Cesari, an expert on European Muslims at Harvard University, has said.

The EU's most Islamic country is Bulgaria, where 1m Muslims account for about one-seventh of the population.

But the birth rates of Europe's Muslim immigrants, though still above the EU's average, are falling. The fertility rate of north African women in France has been dropping since 1981, say Jonathan Laurence and Justin Vaisse in their book, Integrating Islam. "The longer immigrant women live in France, the fewer children they have; their fertility rate app-roaches that of native-born French women."

At the last count, Algerian women living in France averaged an estimated 2.57 children, against 1.94 for French women overall.

The decline in birth rates is more dramatic in north Africa itself. Women there use contraceptives more and have babies later than they did. In Algeria and Morocco 35 years ago, the average woman had seven children. According to the United Nations, it is now 2.5 in Algeria (about the same as Turkey), 2.8 in Morocco, and falling in all of them.

The US Central Intelligence Agency's World Factbook has even lower estimates of Algerian, Tunisian and Turkish birth rates: below France's rate and below the replacement level of 2.1 children per woman. Emigrating countries are no longer exporting high birth rates to Europe.

Northern Europe has experienced a rebound in fertility.Several countries have introduced policies - such as more generous parental leave and better childcare - to encourage people to have babies.

France's birth rate is near the replacement level of 2.1. The UK's fertility rate is at its highest since 1980, thanks largely to older or immigrant mothers - only a minority of whom were Muslims. The number of babies born in Germany has rebounded since the post-war low recorded in 2005. Cash incentives appear to have helped, but birth rates in southern and eastern Europe remain low.

The US National Intelligence Council predicts there will be between 23m and 38m Muslims in the EU in 2025 - 5-8 per cent of the population. But after 2025 the Muslim population should stop growing so quickly, given its falling birth rate.

koda sam i sam pisao  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
srbija ima najmanji broj krštenih ljudi u prosjeku u europi. toliko o tome Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
na jednom drugom forumu me neki musliman uvjerava da je iran jedina slobodna zemlja islama. daj se dogovorite.

Predpostavljam da je on Sija..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Predpostavljam da je on Sija..........

Citat
Da skratim pricu i iznesem konacno:
Hezbolah je glasnik Irana a Iran je jedina slobodna islamska zemlja na planeti.
Nema tu Suni-Sije nego ili si musliman i podrzavas Iran ili si kolaboracionista i podrzavas sve ostale pupet rezime.
Primjera radi....u Egiptu 99% stanovnistva vidi Iran kao prijateljsku i muslimansku zemlju a vlastiti rezim Mubaraka vidi kao izdajnicki i koji ce zavrsiti u krvi. Sljedece sto ce Hezbolah uraditi je Jordan posto je Sirija OK.
Da bi se cionisticka tvorevina okruzila...ostaje Egipat. Ali sudeci po raspolozenju egipcana (osobno se uvjerio)...Hezbolahu za napad na 12 milionski Kairo ne treba vise od 500 vojnika. Takvo je raspolozenje u Kairu. Prakticno bi bio docekan kao sveta vojska.

PS. Da je Liban blizi Sarajevu sta mislite koliko bi trebalo vojnika Hezbolaha da osvoji Sarajevo? Mislim Sarajevo su Suniti koji, prema cionistickom tumacenju mrze Sije.
Moja je procjena da bi trebalo bar 5 Hezbolaha da okupiraju cijeli grad. Dva da "isprate" srpske predstavnike u vlasti na Pale, jedan da isamara kripto komunjare i ostala dva da se pojave na TV.
Eto koliko mrzimo Sije.

evo ga pa ti vidi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
evo još malo za čitati o rastu islama i kršćanstva. mirno spavajte, vi kršćani  Smile

http://www.bible.ca/islam/islam-myths-fastest-growing.htm

http://www.faithfreedom.org/oped/sina31103.htm
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.