2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolo - Svetsko prvenstvo Melburn 2007!  (Pročitano 31214 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
1. Losa realizacija igraca vise nije los dan nego neuigranost tih situacija.
2. "Hrvatima ne ulazi sve"(sto bi rekao komentator RTS-a) zato sto su srecni vec sto su vredno uvezbavali takve situacije na treninzima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Nije losa bronza,ali i za nju se treba boriti a spanci takodje nisu za potcenjivanje... Smile

VATERPOLO: "Hrvati nas rasturili"
Petak, 30. mart 2007. 13:23

Vaterpolisti Srbije besni su sami na sebe zbog bolnog poraza od Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva u Melburnu (10:7). Svesni su da su sami kumovali trijumfu velikog rivala, koji je posle dugog niza godina sruši, po njega, neugodnu tradiciju.

"Dobili smo što smo zaslužili. Haos, bolje da ništa ne pričam", reči su kapitena Vladimira Vujasinovića, koji je jedini bio iznad proseka u srpskom timu u polufinalnom meču..

Selektor Dejan Udovičić uzrok poraza takodje vidi u svojim vaterpolistima i lošoj realizaciji sa igračem više. "Nervozno smo igrali, najviše zbog slabe realizacije igrača više. Taj loš učinak se uvukao u druge segmente igre. Sami smo krivi za poraz".

Dejan Savić, takodje, nije bio bio raspoložen za priču. "Prava katastrofa i u odbrani i napadu. Sami smo sebe pobedili".

Danilo Ikodinović bio je vrlo kritičan prema srpskom timu. "Održali su nam čas kolektivne igre.O ni su bili ekipa a mi... Mogli su da nas još više ponize i dobro smo prošli ovim rezultatom. Sada treba da se zamislimo".

Vanja Udovičić: "Desilo se ono čega smo se najviše plašili. Odbrana koja je do sada bila odlična, sada je bila slaba sa puno grešaka. Sami smo sebe savladali, uvek sam govorio da smo najveći protivnici sami sebi. To nije opravdanje. Ostaje nam utakmica ze treće mesto i to je najvažniji meč u sezoni".

Golman Denis Šefik upotrebio je pravi izraz za igru Srbije. "Rasturili su nas tri četvrtine.Kasno smo počeli da igramo.Mnogo grešaka u odbrani .Možda smo mogli da se u poslednjem delu vratimo,ali...."

Selektor hrvatske reprezentacije Ratko Rudić rekao je da je napravio odličnu ekipu, koja igra sve bolje iz utakmice u utakmicu.

"Kontrolisali smo meč sve vreme. Pali smo u poslednjem delu, znali smo da će Vujasinović pokušati da preokrene meč. Šapiću to nismo dozvolili. Vratili smo se brzo i utakmica nije bila u pitanju. Ova ekipa je odlično pogodjena, raste iz utakmice u utakmicu".

Za Hrvate je ovo bila ne samo pobeda za prvu medalju na svetskim prvebstvima u istoriji, već i "najsladja pobeda", "vreme za naplaćivanje dugova", "trijumf nad "strašnim" srpskim delfinima", kako pišu u izveštajima hrvatski internet sajtovi.

Samir Barać je u pozitivnom šoku. "Ne mogu da verujem.Čekao sam celu karijeru da dobijem meč poput ovog. Nisam verovao da će se to dogoditi .Da budem pošten nismo bili favoriti, bojali smo se da ćemo izgubiti prednost.Igrali smo protiv snažnog tima, pokazali smo šta možemo".

Mile Smodlaka smatra da ulazak u finale nije kraj mogućnosti hrvatskog tima, već da može i to titule svetskog prvaka.

"Perfektno, nismo ih dobili toliko dugo. Odigrali smo najbolju utakmicu protiv Srbije, ali to nije sve. Idemo na titulu".

(MONDO)
« Poslednja izmena: 30. Mar 2007, 14:05:43 od dox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Вера у радост готово је иста као и сама радост.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11175
Zastava Zeljena...
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 6101
Udovičić: Sami smo krivi za poraz

Vaterpolo reprezentacija Srbije zasluženo je poražena u polufinalu Svetskog prvenstva od Hrvatske rezultatom 10:7. Naš tim za bronzanu medalju i plasman na Olimpijske igre 2008 u Pekingu boriće se u nedelju, sa poraženim iz duela Mađarska - Španija.

"Nervozno smo igrali, najviše zbog slabe realizacije igrača više. Taj loš učinak se uvukao u druge segmente igre.Sami smo krivi za poraz," smatra selektor Dejan Udovičić.         

Vladimir Vujasiniović i Dejan Savić su samo kratko prokomentarisali poraz: "Dobili smo što smo zaslužili. Haos, bolje da ništa ne pričam. Prava katastrofa i u odbrani i napadu. Sami smo sebe pobedili."

Najbolji golman na svetu Denis Šefik smatra da je naš tim kasno počeo da "igra": "Rasturili su nas tri četvrtine. Kasno smo počeli da igramo. Mnogo grešaka u odbrani. Možda smo mogli da se u poslednjem delu vratimo,ali..."

Vanja Udovičić je imao snage da uđe i u neke dublje analize: "Desilo se ono čega smo se najviše plašili. Odbrana koja je do sada bila odlična večeras je bila slaba sa puno grešaka. Sami smo sebe savladali, uvek sam govorio da smo najveći protivnici sami sebi. To nije opravdanje. Ostaje nam utakmica ze treće mesto i to je najvažniji meč u sezoni."

"Održali su nam čas kolektivne igre.Oni su bili ekipa a mi... Mogli su da nas još više ponize i dobro smo prošli ovim rezultatom.Sada treba da se zamislimo," rekao je Danilo Ikodinović.

trofejni trener i selektor Ratko Rudić uspeo je u onome što brojni njegovi prethodnici nisu: "Kontrolisali smo meč sve vreme.Pali smo u poslednjem delu, znali smo da će Vujasinović pokušati da preokrene meč.Šapiću to nismo dozvolili. Vratili smo se brzo i utakmica nije bila u pitanju. Ova ekipa je odlično pogodjena, raste iz utakmice u utakmicu."

Samir Barać je bio presrećan: "Ne mogu da verujem.Čekao sam celu karijeru da dobijem meč poput ovog.Nisam verovao da će se to dogoditi.Da budem pošten nismo bili favoriti, bojali smo se da ćemo izgubiti prednost.Igrali smo protiv snažnog tima, pokazali smo šta možemo."

"Perfektno, nismo ih dobili toliko dugo. Odigrali smo najbolju utakmicu protiv Srbije, ali to nije sve. Idemo na titulu," samouveren je bio Mile Smodlaka.

Izvor: B92

Smile
IP sačuvana
social share
Усамљеност није у томе што смо сами, него у томе што не постоји ништа за чим чезнемо.

Nemoj traziti ljubav. Trazi i razbi sve barijere u sebi koje si izgradio protiv nje.

Не показујемо своју величину кад се нађемо у једној крајности, него кад одједном додирнемо две.

У великим стварима људи се показују онаквима какви би хтели да буду, а у малим онаквим какви јесу.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
VATERPOLO: Bez većih incidenata u Melburnu
Petak, 30. mart 2007. 12:36

Iako su organizatori Svetskog vaterpolo prvenstva u Melburnu strahovali od žestokih sukoba srpskih i hrvatskih navijača, tek po koji manji incident dogodio se pre, za vreme i posle polufinalnog meča, koji je Hrvatska dobila 10:7.

Poučena ne baš prijatnim iskustvom sa teniskog turnira kada su se sukobili navijači dve zemlje, australijska policija ovog puta dovela je brojne snage oko i na tribine bazena, postavivši se izmedju dve grupe fanova.

Prema izveštajima iz Australije, najmanje pet navijača izbačeno je sa bazena tokom meča, mada nisu baš jasni razlozi zašto je to učinjeno. Jedan navijač je izbačen sa tribina zato što je upalio baklju.

Bilo je i manjih koškanja pre i posle meča, ali bez težih posledica.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
VATERPOLO: Madjari i Hrvati za zlato!
Petak, 30. mart 2007. 14:38

U finalu Svetskog prvenstva u vaterpolu u Melburnu u nedelju igraće Madjarska i Hrvatska.

Majdari su u uzbudljivom meču, posle produžetaka pobedili Španiju 12:11 (u regularnom delu meča bil je 10:10). Španci su odigrali odlično, imali su prednost tokom većeg dela mečla, ali su Madjari uspeli da se vrate.

Centar Španije Ivan Peres imao je šansu utakmice kada mu je tri sekunde pre kraja meča ispala lopta iz ruke, a bio je u više nego dobroj poziciji.

U drugom polufinalu Hrvatska je pobedila Srbiju 10:7.

Meč za treće mesto, kao i finale igra se u nedelju, s tim što borba za bronzanu medalju znači i borba za direktan plasman na Olimpijske igre u Pekingu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mess with the best, die like the rest!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 3100
E, jbt, ja ne odem na čas da bih ih gledala i oni ovako... Po meni ovo je jedna od najlošijih utakmica koje smo odigrali u zadnjih 5-6 godina, Hrvati su nas nadigrali na svakom polju - realizaciji napada, odbrani, igranju sa igračem više, ama u baš svemu...  E, da su nama trebale gotove dve četvrtine da bismo dali gol... to mi nikako nije ličilo na najjači tim na svetu... A, ton mi je bio isključen da ne bih još više gubila živce zbog ispada naših komentatora koji na baš bedan način pokušavaju da nas koliko toliko "izvade"... Kaže moja profesorka biologije : "Loš dan"...ma dajte kakav loš dan, toga u ovakvim situacijama ne treba i ne sme da bude... Ostajem pri tome da je titula izgubljena zbog neuigranosti naših igrača koji se danas nisu "videli" nigde sem kad su bivali isključivani... Ostaju Španci i borba za bronzu, ali opet zlato je zlato, jbg... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I, ma kako me trovali mržnjom, ja vas volim
i to me čini boljim...
Lažne ljubavi i lažni ortaci premotajte uspomene... i dalje tu stojim..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kaže moja profesorka biologije : "Loš dan"...ma dajte kakav loš dan, toga u ovakvim situacijama ne treba i ne sme da bude...
Svi, ma koliko bili neprikosnoveni u svom sportu, imaju nekad los dan...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Sva sreca pa mi celo jutro nije radila kablovska, inace bi razbio tv...  Smile

Citao sam na b92 kako ide tok utakmice i nisam mogao da verujem... Smile
No, dobro, bicemo na postolju, ni bronza nije losa...

aha Smile

Ni ti spanci nisu amateri pogledaj utakmicu sa Madjarima danas Smile

Jedva ih pobjedise

Citat
Kaže moja profesorka biologije : "Loš dan"...ma dajte kakav loš dan, toga u ovakvim situacijama ne treba i ne sme da bude...
Svi, ma koliko bili neprikosnoveni u svom sportu, imaju nekad los dan...

tacno tako ostale su cetiri ekipe od kojih svak svakog moze pobjediti tu nema price

i ko god osvoji zlato zasluzeno je osvojio!

Bice tesko protiv Spanaca,gledam sad snimak,ako odigraju kao danas bice bar 3 razlike za Spance danas su extra igrali protiv madjara
« Poslednja izmena: 30. Mar 2007, 17:44:57 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
 Smile Nisam stigao da pogledam utakmicu, mislio sam kad dodjem sa posla radovacu se ali ... aaaaaaaaaa

grrrhrh
Ali dobro imamo sanse za trece mesto ... ne treba gubiti nadu. Vaterpolisti su jedini do sad koji su uvek ostavljali srce u vodi i ne treba se ljutiti na njih Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ako nasi bubu protiv Spanaca igrali kao juce nemaju sta da traze u toj utakmici,al opet nadam se da su se malo otreznili i da ce ozbiljno shvatiti sta ima znaci pobeda...
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.