2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolo: EP - Španija 2008  (Pročitano 24061 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Apple Iphone 5
Jedno pitanje. Kada ova generacija crnogorskih vaterpolista ode u penziju, kako misle da im nadu zamjenu u drzavi sa 600.000 stanovnika ? Od tog broja, preko 30% je Srba, nekoliko posto Hrvata...
neka su sve "srbi" oni se pisu kao crnogorci i to je vazno,inace u 3 grada u koja se i igra vaterpolo ima potencijala samo takvih,tako da ne brines ti za nas imacemo mi ekipu...

Pa sad sto igraju u reprezentaciji braca Janovic su Srbi... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Moj stari poznaje Gojkovica,a i Gojkovicev rodjak mi ide sa bratom u skolu.Vlado je Srbin.On je ucenjivan da igra za Cg,posto njegovi drze neke radnje po HN.Zlokovic je Srbin ali se prodao Milu njegov stari za brodogradiliste u Bijeloj.Ivovicevi su iz Hercegovine naravno Srbi,a i Vukcevic(Srbin Srbinu presudio).Neka im ovo zlato.Mene posebno brine sto su uneli razdor medju Srbima i Crnogorcima.Ipak Novljani su bili uz Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E71
Moj stari poznaje Gojkovica,a i Gojkovicev rodjak mi ide sa bratom u skolu.Vlado je Srbin.On je ucenjivan da igra za Cg,posto njegovi drze neke radnje po HN.Zlokovic je Srbin ali se prodao Milu njegov stari za brodogradiliste u Bijeloj.Ivovicevi su iz Hercegovine naravno Srbi,a i Vukcevic(Srbin Srbinu presudio).Neka im ovo zlato.Mene posebno brine sto su uneli razdor medju Srbima i Crnogorcima.Ipak Novljani su bili uz Srbiju.
ahahah jes jes sve im je milo ucerao strah u kosti aj makse casti ti,a za ovog drugog,majstore okle mislis da su sadasnji sampioni?iz ista ta 3 grada tako da pssst dok se ne informises malo
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Gledajuci utakmicu, ne bi se reklo da imaju ista srpsko.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Ma i mi smo debili, od 5 golova 4 smo dali sa 2.005 metara, ne moze ta fora da pali celu utakmicu. Crnogorci u par navrata nisu znali sta ce sa loptom a onda dodje iskljucenje......jedno, drugo, petnaesto........trebalo je rutinski zavrsiti utakmicu ali dzabe kad ti retardirani sudija svira kontra faul cim predjemo centar. Sve u svemu neko rece, crnogorci su bili manje losi, generalno nenormalna utakmica, sa umobolnim sudijama........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Kako su se Gojkovic i Vukcevic radovali,koda su im roditelji umrli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E71
Kako su se Gojkovic i Vukcevic radovali,koda su im roditelji umrli.
jes jes zato sto im je milo zaprijetio da moraju igrat za cg imate li obraza(inace poznajem licno jedno 10 momaka iz reprezentacije,tako da one rekla kazala price ne pale....)....,btw ocajna igra i jednig i drugih,a i nismo imali nesto previse iskljucenja vise no vi,a i kontrafaula...sudija nije normalan svaki cas kontrafaul daje,mi idemo napad kontrafaul vi krenete kontrafaul mi uhvatimo loptu kontrafaul i sve tako...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2008, 20:02:47 od peregy »
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
da i nama svira iskljucenje 8 puta za redom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Ajde reci koga to poznajes,pa da ti  odgovorim.Pogledaj slike u Vijestima pa vidi kako se raduju,xexe.Vlado je kralj.Njegov stari se bavi i ribolovom.Medju najboljima je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E71
Ajde reci koga to poznajes,pa da ti  odgovorim.Pogledaj slike u Vijestima pa vidi kako se raduju,xexe.Vlado je kralj.Njegov stari se bavi i ribolovom.Medju najboljima je.
vidio sam ih uzivo kako su se radovali i kroz pricu poslije doceka u kotor,a znam radica,brguljana,uskokovica,ivovica(mada njega ne previse,najvise zbog toga sto igra u jadran Smile),mladjana i nikolu janovica,danilovica,paskovica,vukcevica tu i tamo(isto jer igra u jadran,a kotorane sve znam),a gojkovic se veselio samo tako,a ti sto nisi bio tamo da vidis jbg
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.