2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolo: EP - Španija 2008  (Pročitano 24207 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
stvarno su bili ocajni..15 puta igraca vise,dali mozda 2 ili 3 gola,ne vise Smile

a najsmesnije je ono..vraca se Ciric (,misilim) sa kazne..uplivava i u istom trenutku jos jedan nas..napolje,iskljucenje Smile Smile
Gledam tako vateropolo godinama,ali ono u zivotu nisam video Smile
ovo da nije smesno,bilo bi zalosno

ebo ti to neko "finale evropskog prvenstva"kad ti sudija odlucuje utakmicu..
tosto se sportske strane tice..i naravno,Cestitke Srbima na pobedi,pobedili smo ijopet Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
I sudije su nas ukopale, ali ne moze se reci i da smo mi blistali, 1 gol i to jedva u drugom poluvremenu i produzecima... I Crnogorci su bili ocajni, ali izgleda manje od nas.

hahhahhaha

ti pojma nemas
ko je ocajan
pa mi smo smapijoni evrope covjece
ko je ocajan
nego razumijem te, jedan tim iz male boke kotorske je osvojio evropu

Udarilo te je sunce u glavu. Saberi se malo  Smile i procitaj sta sam napisao (bili ste ocajni u finalu, ali smo mi bili jos ocajniji).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Re: Vaterpolo: EP - Španija 2008
« Odgovor #319 Danas u 13:22:44 »   

Jedan od najvecih trenera svih vremena Denesh Kemenji posle finala je izjavio: "Svih deset dana sudije su krojile rezultat pa i vecheras. Italija, Hrvatska pa i sad Crna Gora su imali neverovatnu pomoc sudija. Ne znam gde sve to vodi."

Vaterpolo je jedan lep sport,zna da bude i veoma atraktivan ali problem je da u njemu nema love..nije toliko popularan.Onda se tu stvara prostor za mahinacije jer ,svaka susa moze tu da uleti sa kofercetom punim para,kao:"sudi za nas" jer se u poslednjih 10-ak godina ovaj sport svodi samo na 3-4 zemlje sto opet navodi na neku dosadu-epilog-jos manje para.
Znaci,nas moraju da ostete ili madjare da bi sam LEN dalje postojao.I to ce se nastaviti i dalje dok ne dobijemo neku zdravu konkurenciju.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Denesh Kemenji posle finala je izjavio: "Svih deset dana sudije su krojile rezultat pa i vecheras. Italija, Hrvatska pa i sad Crna Gora su imali neverovatnu pomoc sudija. Ne znam gde sve to vodi

To je rekao Gospodin Vaterpolo.
Covek koji je osvojio sve.

Respect.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Apple iPhone
Bruka,sramota,... ne znam sta jos da kazem!
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Da smo iskoristili zicere pobedili bi sigurno i pored jebenih sudija koje su potplatili da sude za njih.I najbolji moraju da izgube jednom,dešava se.
U Pekingu zlato je naše,a crnogorce ce mrzeti da idu tamo,daleko je to a i mora da se odmore Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Sledeći post koji bude imao veze sa politikom ide u recycle...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Kao sto sam i ocekivao, Crnogorci se ponasaju kao da su u'vatili Boga za muda... Dobro, jeste zlato, ali ovo evropsko je jedno dosadno prvenstvo i jedino sto se meri u vatrepolu (po meni) su Olimpijske igre i eventualno Svetsko prvenstvo (ipak se ta takmicenja igraju na svake 4 godine)...

Ocekujem da nasi igraci svu energiju usmere na sto bolje pripreme (i Daca ce uskoro biti stabilan, tako da nece imati i tu brigu) i da osvoje Olimpjiadu, tu smo najveci favoriti... Crnu Goru ne vidim medju favoritima jer ce im medalja "zamagliti" oci... Mentalitet i kompleks nize vrednosti je to...  Smile

P.S. Ovim poslednjim nisam mislio na narod generalno, vec na ekipu...

I da, man'te se politike, zastava i ostalih sranja...
« Poslednja izmena: 14. Jul 2008, 17:51:16 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
LG 
Шта смо радили са зицерима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Sudije ce letovati do kraja života besplatno u Crnoj Gori...

gora mi kazna ne bi trebala.

Skroz zanimljivo, pola budzeta drzave otislo na Madonu, pola na sudije....i posle, zasto nema vode? E pa nema...
sve si rekao Smile

mada i pored sudija da smo iskiristili zicere mogli smo da pobedimo ali sta da se radi ...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.