2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolo: EP - Španija 2008  (Pročitano 24233 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa nisu Madjari jaci od nas Smile Smile
dobro bez Danila mozda i jesu Smile
po meni su madjari bolji od vas al oni su nas dobili kad smo mi igrali katastrofa a oni odlicno a bilo samo 1 razlike...mi i vi smo terenutno tu negdje
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
videcemo ..... ja ne verujem da nasi mogu posle onakvog soka da igraju dobro jake tekme .... ali sve je moguce Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Srbija igrala neresseno sa Rumunijom

MALAGA, 6. jula 2008. (Beta) - Vaterpolo reprezentacije Srbije i Rumunije odigrale su danas u Malagi neresseno 6:6 (1:2, 2:1, 2:2, 1:1) u meccu trecheg kola Grupe A Evropskog prvenstva.

Po dva pogotka za Srbiju postigli su kapiten Vladimir Vujasinovich i Vanja Udoviccich, a jedan gol dali su Aleksandar Ssapich i Slobodan Nikich.

Kozmin Radu postigao je tri gola za rumunski tim, a po jedan pogodak dali su Aleksandru Matei, Kalman Kadar i Aleksandru Giban.

Reprezentacija Srbije je u prva dva kola na turniru zabelezzila ubedljive pobede protiv Nemaccke (17:5) i Makedonije (23:6).

Srbija sutra u ccetvrtom kolu igra protiv Rusije, a utakmica che pocceti u 18 sati.

Izabranici Dejana Udoviccicha na ssampionatu u Malagi brane titulu prvaka osvojenu pre dve godine u Beogradu.

Selektor Udoviccich nakon mecca izjavio je da je njegov tim losse pocceo mecc i da u nastavku nije uspeo da pronadje pravi ritam igre.

"Zabrinut sam ssto smo na poccetku bili lossi, a kasnije nikako nismo uspeli da udjemo u svoj ritam. Imali smo vodjstvo tokom vecheg dela mecca, medjutim, nekoliko puta smo propustili priliku da ga povechamo.
Svaki tim protiv Srbije igra izuzetno motivisano, a mi smo danas bili ispod occekivanja", rekao je Udoviccich.

Vaterpolista Srbije Vanja Udoviccich rekao je da je ekipa napravila previsse gressaka u napadu, ssto ju je na kraju kosstalo pobede.

"Bili smo suvisse opussteni i zbunjeni na poccetku mecca, a posle smo napravili mnogo gressaka u napadu i propustili priliku da se rezultatski 'odlepimo'. Ipak, verujem da chemo u sutrassnjem meccu ponovo odigrati na visokom nivou", kazao je Udoviccich.

Selektor Rumunije Korneliju Risu izjavio je da je ponosan na igru svog tima.

"U prva dva mecca smo bili veoma lossi, ali sam verovao u svoje igracce. Ponosan sam jer smo danas ccak propustili ssansu da savladamo Srbiju. Moji igracci su konaccno shvatili da prvenstvo mora da se igra do kraja i sada imamo priliku da se plasiramo u ccetvrtfinale", zakljuccio je Risu.

Vaterpolista Rumunije Kalman Kadar naveo je da je che remi sa Srbijom uliti ekipi dodatno samopuzdanje pred zavrssne mecceve u grupi.

"Posle dva lossa mecca, konaccno smo pokazali da imamo kvalitetnu ekipu. Ovaj rezultat che nam biti podstrek za preostale utakmice", dodao je Kadar.

Izvor: Beta

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Crna Gora-Hrvatska 6-7. Steta zbog peterca u poslednjoj sekundi. U svakom sluvaju momci cestitke...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Rezultati trećeg kola:

Grupa A:

Mađarska – Grčka 8:3
Hrvatska – Crna Gora 7:6
Španija – Slovačka 12:4

Tabela:

Mađarska 9
Hrvatska 6
Crna Gora 6
Grčka 3
Španija 3
Slovačka 0

Grupa B:

Srbija – Rumunija 6:6
Italija – Nemačka 12:6
Rusija – Makedonija 9:9

Tabela:

Italija 9
Srbija 7
Makedonija 4
Nemačka 3
Rumunija 1
Rusija 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Srbija danas u ccetvrtom kolu igra protiv Rusije

BEOGRAD, 7. jula 2008. (Beta) - Vaterpolisti Srbije igraju danas od 18 sati protiv Rusije u meccu ccetvrtog kola Grupe B Evropskog prvenstva u Malagi.

Srbija je u prethodna tri kola zabelezzila pobede protiv Nemaccke
(17:5) i Makedonije (23:6), dok je protiv Rumunije igrala neresseno (6:6).

Selekcija Rusije je osvojila je da sada samo jedan bod, u meccu sa Makednijiom, a porazzena je u duelima sa Italijom i Nemacckom.

Reprezentacija Srbije na ssampionatu u Malagi brani titulu evropskog prvaka osvojenu pre dve godine u Beogradu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Wildfire
Данас лагано против браће. Ипак смо ми најквалитетнија репрензетација на шампионату и акутелни Европски Шампиони.  Smile
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Rumuni iznenadili samo Srbe

Vaterpolo reprezentacija Rumunije pobrinula se u nedelju za veliko iznenađenje na EP u Malagi odigravši nerešeno sa evropskim prvakom Srbijom, ali već u ponedeljak zabeležila je još jedan, treći poraz na turniru.

Nemačka je u 4. kolu grupe B pobedila Rumuniju 8:4 (2:1, 1:2, 3:0, 2:1), a poraz je toliko iznervirao rumunskog selektora Kornelija Rusua da je novinarima samo rekao: "Toliko sam promukao da neću da kažem ništa!".

Igrač Kalman Kadar bio je samokritičan: "Koliko smo bili dobri protiv Srbije toliko smo bili loši protiv Nemačke. Nemci su kaznili svaku našu grešku. Golman Čigir nam je spustio rampu".

Nemačka na turniru u Malagi igra po sistemu hladno-toplo (poraoz od Srbije, potom pobeda nad Rusima, poraz od Italije, pobeda nad Rumunijom). Selektor Hagen Štam rekao je da je njegova ekipa protiv Rumunije bila skoncetrisana, za razliku od meča protiv Italije u nedelju. "Protiv Makedonije u utorak nam je biti ili ne biti".

Rumuni su se držali do poluvremena, ali su Nemci u trećoj deonici napravili ključnu prednost. Najbolji kod Nemaca bio je Tobijas Krojcman, strelac tri gola.

Nemačka ima skor od dve pobede i dva poraza, dok je učinak Rumuna skroman - jedan remi i tri poraza.

U Grupi A, Hrvatska je imala lakši trening protiv Slovaka. Rezultat 15:5 (4:0, 3:1, 5:2, 3:2) za svetske prvake govori o toku meča i o razlici u kvalitetu rivala.

Hrvati imaju tri pobede i jedan poraz, dok su Slovaci bez pobede.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jos jedna pobjeda
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jos jedna pobjeda

cestitke ali ipak mislim da bi trebalo vise analiza nego hvaljenja i ostalog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.