2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolo: EP - Španija 2008  (Pročitano 24118 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 210
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Ovu gubite Smile

Aha sa 23-6    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Cestitke! Ko u Srbiji prenosi utakmice? Jutros sam pokusavao da nadjem na kablovskoj ali nisam uspio...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Galaxy CORE
Za doručak smazani Makedonci

Srpski vaterpolo reprezentativci dobro su doručkovali u subotu ujutro. Jeste da su morali da se probude rano, ali su za malo sna ceh platili Makedonci, odnosno bolje reći vaterpolo selekcija Makedonije, koja je savladana čak sa 23:6 (7:1, 6:1, 4:2, 6:2)!

Nastavili su srpski vaterpolisti u istom ritmu mlevenja protivnika. U petak su nastradali Nemci, u subotu, uslovno rečeno, Makedonci ili bolje reći "reprezentacija SFRJ u malom".

"Makedoncite ke bidat hit vo Malaga", pisalo je u jednim makedonskim novinama uoči šampionata. Prvi meč u petak, kada su neočekivano savladali Rumune (10:6), ulio je makedonskim vaterpolistima snagu i dodatno samopouzdanje i opravdao pomenuti naslov, ali su se u subotu namerili na vaterpolo velesilu.

"Srbija je glavni favorit za zlato iako je nesrećno ostala bez Danila Ikodinovića. I bez njega, Srbija ima kvalitet za prvo mesto", rekao je uoči meča selektor Makedonije Ljuba Mečkić.

Sve se to potvrdilo i u bazenu u Malagi. Sitan vez srpskih vaterpolista, sve je išlo kako treba. Makedonska reprezentacija je povela, ali je od tog trenutka evropski prvak počeo da melje. Odbrana jaka, napad efikasan. Rečju, pucački trening srpskih "delfina".

Aleksandar Šapić ponovo je bio najefikasniji - pogodio je osam puta, a sledio ga je Andrija Prlainović sa četiri gola.

Selektor srpskog tima Dejan Udovičić rekao je da je bio oprezan i zabrinut pred meč, jer nije znao kako će igrači pristupiti meču sa, uslovno rečeno, autsajderom, ali sve je prošlo u najboljem redu. "Makedonci su, čak, postigli više golova nego što smo očekivali. U svakom slučaju, naš prvi cilj sada je polufinale. Idemo korak po korak".

Golman Denis Šefik rekao je ono što su svi videli. "Bila je ovo neka vrsta treninga za nas. Zadovoljni smo kako smo igrali".

Selektor reprezentacije Makedonije Ljuba Mečkić rekao je da je njegova ekipa ušla u meč unapred znajući ishod. "Mi smo u meč i ušli shvatajući ga kao trening za meč protiv Rusije u nedeljzu. probali smo neke stvari. Srbija je očigledno za klasu bolja i na višem nivou od nas".

Saško Popovski (jedini igrač u makedonskoj reprezentaciji čije se prezime završava na ski): "Nismo imali ni gram šanse protiv Srbije! Jednostavno, Srbija je mnogo jaka za nas. Mislim, ipak, da je rezultat malo previsok".

U nedelju od 11 časova protivnik je Rumunija. (RTS je najavila prenose svih utakmica srpske reprezentacije na EP u Malagi, ali u subotu utakmica nije prenošena, a najverovatnije neće ni meč protiv Rumunije u nedelju. Razlozi za sada nisu poznati).

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 210
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Cestitke! Ko u Srbiji prenosi utakmice? Jutros sam pokusavao da nadjem na kablovskoj ali nisam uspio...

Niko nije prenosio jutrasnju utakmicu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Apple iPhone
Jadnici nisu prenosili utakmicu!
Strasno.

Samo gazite momci,svi smo uz vas,za Dachu,za Srbiju,...
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ono najjace mi je kad vidim da neko psuje a da nema pojma na koga  Smile Smile Smile

lokalna televizija nije ni snimala utakmice tako da ni RTS ne moze da prenosi ono sto nije ni snimano Smile Smile Smile

dobra je Crna Gora ima dobre sanse da se bori za prvo mesto sa madjarima  Smile
zaboravio si Srbiju... Smile
prvo mesto u grupi .... mada ja mislim da nasi nece osvojiti ovo prvenstvo  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 13:56:16 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Galaxy CORE
a ko ce ako mi necemo?da nece madjari mozda?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
a sto ne bi madjari ? ili cak crnogorci?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Galaxy CORE
zato sto igramo za dacu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
EP: U nedelju sa Rumunijom

Posle dve ubedljive pobede, nad Nemačkom, 17-5, i Makedonijom, 23-6, vaterpolo reprezentacija Srbije nastavlja u nedelju takmičenje na Evropskom prvenstvu u Malagi utakmicom protiv selekcije Rumunije, od 11 časova. Rumuni su u prvom kolu poraženi od Makedonije, 10-6, a selektor Dejan Udovičić upozorava da ne sme da bude opuštanja.

"Imamo iskustva sa Rumunima.Pobedili smo ih ove godine dva puta u Svetskoj ligi.Međutim ne sme da bude opuštanja.U Portugaleteu su brzo poveli 2:0 da bi mi uspeli da preokrenemo rezultat. Ne znam zašto ali su nekom padu, što ne znači da će nam biti lako", kaže Udovičić.

"Važan je pristup. Rumuni su nepredvidljiv rival. Mogu svakoga da namuče tako da nema razloga da im dajemo bilo kakav prostor, bilo kakvu šansu. U tom slučaju može da bude gusto", rekao je Aleksandar Šapić.

"Nije važna samo pobeda već i način na koji je ostvaruješ. Zato očekujem maksimalno zalaganje svih igrača i trijumf koji će ostaviti i utisak", rekao je Filip Filipović.

"Uvek odbrana drži sve. Nema opuštanja i na isti način treba da se igra do kraja", kaže Aleksandar Ćirić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.