Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaterpolista demolirao firmu!  (Pročitano 5375 puta)
22. Dec 2005, 10:46:03
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Dragi moji, mislio sam da ce ovo biti samo zezanje sa Vjesticom i ostalima, ali ispade da sam i ja dospeo u svetske zanimljivosti! Zashto u svetske? Pa zato shto sam u Belgiji, inache bih zavrshio u Crnoj Hronici Smile

Elem pre neki dan rekoh Veci da moram da uradim neke eksperimente! Pa to sam sve odlozio za jutros! A danas nije moj dan!

Doshao sam na posao u 6:30, nisam ukljuchio komp da vidim ko burekuje nego sam se odmah bacio na experimente! Shtampajuci neshto, hteo sam da napunim shtamparsku glavu novim mastilom koje sam napravio! Ona je bila povezana na protochni grejni sistem koji je odrzavao konstantnu temperaturu mastila na 45 oC. Nisam iskljuchio protok vode i veca kolichina se prosula na shtamparsko kolo, koje je za 2 sekunde izgorelo! To je jedna aparatura manje, more to go! Elem otishao sam u drugi lab, po novu aparaturu i da napunim shtamparsku glavu! Pri tome mi je ispala posuda sa 5 litara mastila koje sam napravio i prosula se po podu i po mom mantilu! Da zlo bude vece, pokushao sam da je uhvatim i u tom pokushaju mi je ispala shtamparska glava (cirka 1500 evra) i razbila se u param parchad! A nije josh ni 7 ujutru! 2. aparatura, more to go! Pokupivshi sve to, smutivshi opet isto mastilo krenuh da napunim novu glavu novim mastilom istog sastava kao i prethodno (prosuto)! Malo vishe pritiska nego shto je bilo potrebno i jedno 200 ml mastila je trajno ostalo na zidu laboratorije! Hmmmmm! Ajde nekako sam i to uspeo da prevazidjem. Nazad u prvi lab (znate onaj u kome je sve pochelo sa vodom!) Nema svetla, smrdi na izgorelo kolo ali ima i dima! Pa voda nije doshla samo u kontakt sa aparaturom, vec i produznim kablom! Pola osiguracha je iskochilo (cirka 10 od 20)! One more, and more to go! Ok! Nekako sam uspeo da u novom labu, na novoj aparaturi ishtampam novom glavom sa novim mastilom ono shto sam trebao! I? Pa da zashtitim termo folijom, ista se zapetljala oko laminatora i izbacila ga iz upotrebe neko vreme! Ok... novi lab, na novoj aparaturi shtampam novom glavom sa novim mastilom novi primerak i plastificiram ga na novom laminatoru!!! Juhuuuuuu napokon sam uspeo! Outcome - jedna A4 strana istrazivanja i par hiljada (priblizno 10) evra shtete! Hvala bogu pa firma placa! Koja je firma? Pa AGFA - Gevaert N.V. 2000 Antwerpen Belgium!

Sad je 10:45, necu vishe nishta danas da radim osim da burekujem!

Veco uspeo sam!

P.S> ovo mi se stvarno desilo! Nije moj dan danas! Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2005, 11:05:44 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ja svoj posao vjestice radim. Lijepo sam ti rekla da ce se to desiti, a i sarmi sam prizvala snijeg. Sta reci.

Firmi je isplativije da ti daje platu da ne dolazis na posao. Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2005, 11:30:28 od Vjestica »
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
slushaj, ja se ne pomeram sa ovog mesta do kraja dana!

mnogo je zjbn! Evo popravili su osigurache u labu, laminator ce biti sutra, a ona aparatura od sledece godine ponovo u f-ji!
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
ma da nije strasno, mogao si zgradu dici u vazduh Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
 Smile a ja u zgradi! Posle kazu vidi vatera sise, rekao da ce doci na okupljanje pa se digao u vazduh!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ne igraj, se zato sa haz-mat
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i posle daj detetu zvecku u ruke..  :blink: :shrug_no:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
sve je to zato shto nisam ukljuchio komp i osho na burek prvo  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa normaaaalno...
nikada neces nauciti mali veseljace...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
mala Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vaterpolista

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.