Kad sam se ukljucio na net pre oko 2 godine prva zelja mi je bila da napravim sajt... I verovatno znate kako se prave te stranice... Sad sam slucajno video da radi strana www.geocities.com/nebojsa_radovic/ koja predstavlja verovatno prvu moju stranicu... Pa ako vas interesuje pogledajte... E sad mene interesuje da li vi posedujete iste, i da li ih ima negde na netu. Znaci vasi portfolio-i
Lepo, sa stilom. Imao sam dosta sajtova od 1997-2000 ali na xoom a to je popucalo slabo sta imam sacuvano. Imalo je sve ukupno oko 20ak pocetnickih radova. Sada... burek je home page, ostale stvari su vise posao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nista, to je otislo sa hardom koji su mi sjebali kad sam nosio komp na nadogradnju. Mozda uspem da nadjem neki screen shot... Par screen shotova radova iz 98-99.
bilo je tu i mnogo boljih radova... al ne mogu da nadjem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kad sam se ukljucio na net pre oko 2 godine prva zelja mi je bila da napravim sajt... I verovatno znate kako se prave te stranice... Sad sam slucajno video da radi strana www.geocities.com/nebojsa_radovic/ koja predstavlja verovatno prvu moju stranicu... Pa ako vas interesuje pogledajte... E sad mene interesuje da li vi posedujete iste, i da li ih ima negde na netu. Znaci vasi portfolio-i
Zar ovo nije uradjeno pomocu Yahoo PageMakera ili kako se vec zove? Mislim da to nema veze sa pravljenjem svog sajta, jer drugo je klikati na 'template' a drugo je sam izmishljati - zar ne? Ja nemam sajt...Imam al..Ma nemam
neće da se otvori geo.... meni je izrada web stranica samo zabava .. nikad nisam radio za lovu i mislim da nikad neću .. mada ko zna .. Za svoj sajt imam jedno 20 verzija koje nisam objavio .. pa mi glupo da prikazujem shotove .. valjda ću do Nove .. odraditi makar nešto ..