Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 08:42:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase misljenje o prostitutkama  (Pročitano 17455 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
koliko ti znas o sexu?  Smile mozes se prati od jutra do sutra nema to nikakve veze ako tvoj sex partner ima herpes najebao si,a svaka 4 normalna zena ga u usa ima.
a sad malo vedrija tema.Zasto sex workers?
http://www.sexdreams.com.br/acompanhantes.php
http://www.abusa.com.br/capa.htm
ovo je visa srednja klasa brazilskih dama noci pa kad ih uporedim sa mali milon djevojaka i zena koje znam,stvarno zasto?
wild sex sa brasilerom pa to je stvarno nesto posebno i preporucljivo svakom muskarcu
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Herpes je virus..
Btw, koristis kondom i ne brigas brigu.  Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Znam djevojku iz Cleavlanda, približno mojih godina koja iako je imala samo dva spolna partnera je pozitivna. Na taj virus nažalost naletiš lako te uopće ne moraš biti promiskuitetan.
Vidim da ti se amerikanke više manje gade, al' trebas misliti na budućnosti i kad ćeš trebati nešto što fina i skupa brazilska kurva neće moć nadomjestiti. Kad si toliko nepovjerljiv pa zaštiti se onda predbračnim, meni to nema nikakve veze sa nedostatkom ljubavi već sa korištenjem zdravog razuma jer ljudi se mogu promjeniti za 15 god, dok prolaze kroz krizu srednjih godina itd...

Što se tiče sponzoruša htjela sam naglasiti da su i muškarci i žene zapali u jebeno začarani krug. Znam dosta primjera kad se cura zapali za muškarca koji ima po njoj puno kvaliteta on će prvo pomisliti da je to zbog njegovog novca te će bit sam svoja žrtva jer su mu na ponašanje prema ženama utjecale sponzoruše.
Nebi baš rekla da žene pale agresivni već sposobni muškarci. one koja se pale na agresiju i same imaju nekih problema Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD

Citat
Nebi baš rekla da žene pale agresivni već sposobni muškarci.
a shta danas znachi sposoban nego imucan?
Citat
on će prvo pomisliti da je to zbog njegovog novca
i na zalost verovatno ce biti u pravu,jer chesto devojke nisu dovoljno iskrene ni prema sebi u vezi toga shta ih privlachi na mushkarcu.

Da ne bojim situaciju previshe u crno...ima naravno i drugachijih primera,veza na zdravim osnovama ali ove druge vishe upadaju u ochi pa i vishe utichu na formiranje mishljenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
Sposoban i imućan nisu sinonimi!!!!!!!!
Puno njih voze tatine aute, koriste prijateljev stan te se foliraju da je to njihovo. Zapravo neznaju što bi sa svojim životom, besposličare i hvataju plitke žene koje ne shvaćaju ništa osim materijalizma.
Sposoban muškarac teži tome da postane kompletna, zrela ličnost! Zna da nije sve u novcu jer on ne kupuje ljubav ni trajno zadovoljstvo koje donose prave životne vrijednosti. Ima cilj u životu te jednako snažnu ženu pored sebe sa kojom ide kroz život. Ima povjerenje u nju te su jedno drugome oslonci.
Ima puno žena koje znaju što treba gledati u muškarcu no zasjene ih sponzoruše.

Da ne bojim situaciju previshe u crno...ima naravno i drugachijih primera,veza na zdravim osnovama ali ove druge vishe upadaju u ochi pa i vishe utichu na formiranje mishljenja.

The Word
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 16:37:34 od Tajčixy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
GirlInTheCrowd
Genital ulcer diseases can occur in both male and female genital areas that are covered or protected by a latex condom, as well as in areas that are not covered. Correct and consistent use of latex condoms can reduce the risk of genital herpes only when the infected area or site of potential exposure is protected. Since a condom may not cover all infected areas, even correct and consistent use of latex condoms cannot guarantee protection from genital herpes.
Sto se tice amerikanke ima i njih finih i to su one koje su putovale i imale ozbiljnih dodira sa drugim kulturama. Problem usa zena je taj me me me me atitude i sto su izgubile dodir sa zenstvenoscu.. One second she wants to be one of the guys and behave as such and next she wants lady treatment. If you wanna be treated as lady behave as such. You can not behave as hoe and expect lady treatment.One u principu i ne znaju how to treat a man like a men.They expect from man to be a pussywhiped puppy and  cater to her every whim.
A to da cu se ja zastiti prenup om u slucuju braka pa to je za mene sveto pismo. Sto se tice Brazila ja tamo imam vise non pro veza sa normalnim djevojkama koje su sretne i zadovoljne sa svojom zenstvenoscu i vole da je muskarac pravi muskarac.
Tajčixy vidim ja da si dobronamjerna i primi ovo kao pozitivnu kritiku- tako me podsjecas na mnogo mojih bivsih koje su uvijek zeljele da me promijene po nekom njihovom imaginarnom kalupu. I uvijek sam se pitao sto treba zeni  da mijenja svog muskarca.Zasto ga ne moze prihvatiti onakvim kakvim jeste ,ja njih nisam zelio mjenjat one su meni bile dobre onakve kakve jesu
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
obedujes iz kontejnera
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Sposoban i imućan nisu sinonimi!!!!!!!!
nisu ali se u realnom svetu chesto svede na isto,ja ne govorim o klincima koji voze caletova kola vec o zrelim odraslim  ljudima.
Mislim,to shto je neko kompletna zrela lichnost ga u svakom sluchaju nece automatski uchiniti pozeljn(ij)im (shta god ti tvrdila) od nekoga ko je pun para nebitno kakva je lichnost.Lepo je teoretisati o iskrenim osecanjima i slichno ali dovoljan je samo osvrt na pravi svet pa da dobijesh drugachiju (realniju?) sliku.

Citat
The Word
??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Iron Lion Zion

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola v3
@arlekin
Da, ja imam tek 20 i nemam još tvoje životno iskustvo al' jbg nisam slijepa i znam kakvu osobu želim pored sebe.
Nije privlačniji onaj muškarac sa više para (nije!!!!!!!!) ako znam da samo iskorištava žene, nezna ni razgovarati sa njima ako nisu sponzoruše te nezna što bi od obijesti. Upoznala sam ih te ih se klonim.
Hoću normalnog lika koji voli svoju curu te želi sa njom skupa stjecati  imovinu. To je za mene stvaran svijet, a ne lova stečena preko tuđeg kreveta.
@superbrko
Zašto bi ga mjenjala ako bi upoznala osobu koja djeli moje stavove? Znam da ih ima.
ako su ti odgovarale zašto si ih tolike ostavio? možda si im trebao ukazati na neke promjene.

ja gledam praktično ne materijalistički. materijalizam samo diše kroz novac dok pratičnost zna da je bitan ali nije
najvažniji
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja se moram nadovezati na ove rasprave o spolnim bolestima.
Ne mogu da verujem da neko moze reci da imas hpv jer se ne peres  Smile
I da ce te kondom spasiti od herpesa  Smile
Kondom ne spasava ni od herpesa ni od hpv, dovoljno je da se dodirnu genitalije, ne mora doci ni do penetracije da bi se prenele te bolesti, tj virusi.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
prica iz ugla pute [kurve}
what made the Puta special was her insight into the art of whoredom.The Puta used to have a regular job in a factory, working 12 hours per day, 6 days a week, since she was 17 yo, and earning 300 R$ per month. The nightmare went on for 2 years, she even started to have some back problems because of the physically demanding and repetitive job, then one day she discovered the world of whoring: she found out thanks to a friend that there were some discos were foreign guys went in search of some fun, and they paid some serious money for it, so she gave it a try and she hasn’t looked back since then.
She said the whoring scene had provided her liberation as a human being: before she was an alienated slave killing herself for a miserable wage that led nowhere, now she was earning big bucks, supporting her entire family and having a fun lifestyle.

She said the day she discovered she was a puta was as if she had been born again: it was the most important day in her life.

She used to repeat the word ‘puta’ a lot while talking.
Becoming a puta meant getting back control over her own life, becoming a person again and quitting the factory hell. It was the light at the end of the tunnel.

I could feel her excitement for that light, between her curvy eyelashes.

At 20 yo, she was now a happy puta, a fulfilled girl.
She thought that all girls in fact are putas, but many of them haven’t realised it yet, they haven’t yet received the revelation, they are dormant putas or, more often, amateurish putas. In that sense, she as a conscious puta had an advantage over all the others who hadn’t yet become aware of their true nature. She was happy to be a puta, because becoming a puta was the best thing that could ever happen to a lower-class girl in a city.
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
obedujes iz kontejnera
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 08:42:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.