Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 21:17:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase i nase cenjene musterije!  (Pročitano 15492 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Opet ja...
Dosadan sam, znam, ali neke stvari nisu na mestu...

Prvo gresis u proceni koliko te ljudi na forumu ne gotivi...
One koje ne gotivim, sa njima se i ne upustam u raspravu...Generalno postujem tvoju pricu posto si jedan od retkih na forumu koji zna sta je DOS, sta su .bat fajlovi, secas se perioda kada je windows bio samo program, graficko okruzenje, u kome si mogao da crtas i pises, i nista vise...
Cenim ljude koji imaju malo vise staza za racunarom.

Ono sto mi nije jasno, neki tvoji stavovi...ok priznajem, neki su uslovljeni geografksom i intelektualnom razlikom u ljudima koji tebe okruzuju i koji su oko mene, ali grdno se varas ako mislis da informatickih "balvana" nema oko svakog od nas.

Balvan je balvan, kojim god recnikom se on sluzio.
Nisu svi rodjeni pametni, niti nacitani. Neki nemaju sposobnost normalne komunikacije, pa se sluze onim sto imaju u svom vokabularu... To postujem, dokle god ga razumem sta hoce, i dok me ne vredja...
Onaj ko pocne da vredja...e tu prestaje da mi bude musterija. A to da li prica kroz psovke, ili mi prica o kvarkovima, neutrinima, psiholoskom aspektu odrastanja posmatrano kroz oci roditelja...bog te pita o cemu...sve jedno... Neka prica kojim recnikom hoce...

I dalje mi nije jasan tvoj cenovnik...

Instalacija sistema je instalacija sistema... Ok, priznajem razliku u instalaciji XP-a i sedmice...

Sto se tice svega ostalog...to nisu instalacije, to su popravke...
Bad sector nikako nije i ne moze da bude faktor povecanja cene instalacije sistema.
Ili ces ga instalirati na takav hard, ili neces.
Kvar je kvar i njega drugacije tretiras i naplacujes...

Licno...meni ni iz dzepa ni u dzep, radi kako ti volja. Ti biras svoju klijentelu, ali shvati jednu stvar... Vrlo brzo ce svako od tih koje si ti probrao za svoje klijente imati nekoga u komsiluku ko ce im dici sistem za dz, za palacinke, za koka-kolu... Takva su vremena...svaki klinac zna da digne sistem...
Ostaces osudjen samo na one koji nemaju nikoga ko to moze da im odradi...a to su isti oni koje si resio da odbacis...
Sta ces onda?
Da li ces i onda odabrati da ne radis ljudima koji nisu tvoj intelektualni nivo klijentele?

Mislim da si previse izbirljiv...trenutno ti to tvoja sredina prasta time sto nema puno koji znaju, ali to ce se vrlo brzo promeniti...

Kaze nas narod...od biraca nema je**ca...
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 23:03:04 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Bulma

aj okači neko pitchkaranje preko telefona.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ali ovde jeste mozda 60% forumasa protiv mene! Smile(

Dramis. Ljudima je samo smesna ogromna nelogicnost tvojih postova.

Edit/Edit:  A posebno mi je zanimljivo sto niko ali NIKO od Vas nije prokomentarisao kako to jedino BulmaSoft NE RACUNA CENU IZLASKA NA TEREN! Naime - ja NE naplacujem dolazak! Da li to Vas vodoinstalater tako radi?
I opet ne valjam, i opet sam za kritiku!

Jedino ti takav? Evo ja nikad u zivotu nikome nisam naplatio dolazak/izlazak na teren. Moj vodoinstalater takodje ne naplacuje dolazak. Bas je pre 2 meseca radio kompletnu vodu u stanu. Za konsultacije i dolazak pre toga nije nista trazio.

Ljudi koje ti pogrdno nazivas balvanima su najbolje musterije. Onaj ko zna, sam ce odraditi reinstalaciju, ostaju samo oni koji malo znaju ili nemaju blage veze.

Citat
Ako ima lose sektore pa Chkdsk -e to je 30KM.

Ovim varas ljude. Instaliras OS na HDD sa bad sektorima? Da je moj hdd, ja bih instalirao, kod drugih mi ne pada na pamet iz razloga sto ce im sistem raditi 2,3,5 ili 55 dana i neminovno dolazi do kraha.

Instalacija treba da ima jedinstvenu cenu, da svako, cak i coban zna koliko to kosta kod tebe;
Spasavanje podataka ili bekap pre instalacije treba da ima svoju cenu;
Dolazak i konstatacija "kvara" ili konsultacija treba da bude besplatna, bar je tako kod mene i u 90% slucajeva izaberu neko od mojih ponudjenih resenja i mene da im to sprovedem u delo.
Instalacija dodatnih paketa programa ili igrica se dodatno naplacuje, itd.

Instalacija OS-a je sirok pojam i moze da traje od pola sata pa do X sati u zavisnosti sta sve radis pre i posle instalacije.

Ti ovaj posao radis 10-12 godina, ja ga radim 14-15 i garantujem ti da sam video milion i jednu suludu stvar i ljude za koje nisi verovao da postoje.

I zato ja umirem od smeha na tvoju konstataciju da recimo ova drzava ne zasluzuje da ti ovde radis, ne zasluzuje tvoje znanje, a ljudi ne zasluzuju da im ti popravis nesto, pa makar jeo samo suvog hleba.

To vise nije ni ponos, to je fanatizam.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2011, 12:57:48 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
   Kada me neko nazove ciji racunar ja jos nisam video i ne znam sta je pravi problem sa njim - a vlasnik preko telefona u 99.9% slucajeva kaze (jer je njemu tako receno da kaze - prim.prev!) da mu treba "dizanje sistema" jer naprosto on ne zna sta drugo da mi kaze preko telefona...
   I zaista, u Zvorniku trenutno imamo 8 servisa racunara (ne racunajuci mene) koji ama bas svaki problem koji moze da Vam nastane na racunaru - uvek resavaju formatom i reinstalacijom Windowsa Smile

Medjutim - ja radim malo drugacije!

To znaju oni koji mi povere svoj racunar, a nakon cega obicno zaista postanemo i prijatelji u zivotu.

Moja logika je da ustanovim sta je razlog problema sam po sebi, i da isti otklonim (ako je to moguce) te da na taj nacin resim problem a reinstalaciju Windowsa ostavljam bas kao "krajnju meru" ako mi sve ostalo "padne u vodu".

S tim u vezi bas sam pre 2 dana bio u Ceru. Jedan decko me zvao tamo zbog problema koji se manifestovao tako da mu "Start" dugme od WinXP-a uopste ne radi (kliknes na Start, i nista se ne desi, ne otvori se Windowsov meni). Takodje - ne moze pokrenuti vise od pola ikonica na ekranu!
   Dobro - definitivno ce biti reinstalacija Windowsa posto pretpostavljam da je doticni toliko urnisan virusima i ko-zna-cime-vec da bi reinstalacija bila i najbolja solucija za njega na dugorocnom planu.

Medjutim, kad sam dosao kod njega - video sam da on ima instalirana DVA AntiVirusna programa (Eset i Avast). Problem je uklonjen "kao rukom odnesen" kada sam uklonio Avast (a ostavio Eset).
   Posle sam uklonio i Eset (a nisam to morao da radim, samo ja mrzim Eset), i stavio Aviru free Smile naplatio mu svega 10KM (5eura) uz obrazlozenje da nikakav krupan problem nije imao (ali ne sme da ima vise od jednog antivirusnog programa u isto vreme) te da mu je racunar u dobrom stanju i da zaista nema potrebe za planiranom reinstalacijom Windowsa.

Takav decko (A ON NIJE BALVAN!) je shvatio da sam se poneo fer prema njemu. On ce zvati ponovo, kad bude potrosio kretridze od stampaca da mu se isti napune, on ce zvati opet - kad bude "skupio lovu" da kupi Web kameru, i slicno. Tako sam, igrajuci posteno - stekao (mislim barem) jednu novu musteriju za koju VREDI raditi.

S druge strane - na pocetku price vec pomenutih osam drugih servisa racunara ovde u Zvorniku - u ovoj stiuaciji (100% provereno!) nece ama bas ni zucnuti o pravom uzroku problema - konkretno ovde - postojanje dva AntiVirusna programa. Doci ce na adresu (naplatiti i dolazak uz to) i zaista uraditi WinXP reinstal! Naplatice FIKSNU CENU reinstalacije Windowsa koja kod njih varira od servisa do servisa, a najjeftinija je 12KM (oko 6Eu) do 50KM (oko 25Eu) i otici dalje. Znaci u Zvorniku najjeftiniji servis radi WinXP reinstall za 12KM a najskuplji za 50KM. Takodje, ako musterija nema D particiju na svom hard disku - oni se zaista nece ni truditi da izvuku ikakve podatke. Samo kazu "nisu u mogucnosti da spasavaju podatke" i kraj.

Opet - ponavljam - ja se reinstalacije "prihvatam" samo ako vidim da coveku bas nema drugog izbora. A tada uzimam u obzir stanje konkretnog korisnika i planiram metod reinstalacije kakav bi na konkretnom racunaru bio najpodobniji.
   Primera radi - pre 2 godine imao sam masinu koja nikako nije mogla u BIOSu da se podesi da joj CD rom bude butabilan. Znaci mogla se butovati sa FLoppy diskete ili sa njenog hard diska. A da instaliram WInXP treba mi ili butabilan CD rom ili Upgrade kroz opcije vec podignutog sistema, sto u ovom slucaju nije bila opcija jer je sistem bio "pao".
   Olakasavajuca okolnost je bila to sto na tom racunaru nije bilo nikakvih korisniku bitnih podataka, ali opet - kako da najjednostavnije instaliram WInXP na recimo "praznom" ne-butabilnom Hard Disku, a da sad ne ulazim u opcije flashovanja BIOSa.
   Onda se setim pa mu lepo "za cas" instaliram Win98, a onda (ne gnjaveci se sa drajverima za Win98-cu) kroz meni podignute 98-ce samo izaberem "upgrade" za WinXP Smile

E, takva instalacija sistema je naplacena onomad 50 maraka (25Eura) jer sam mu naplatio I Win98 (koji je "pregazen kasnije sa instalacijom WinXP-a) i sam WinXP s tim u vezi.

Ova prica je zanimljiva iz dva razloga:
   Prvi - ja sam tom coveku dosao kao zadnja opcija, on je PRE mene vec obisao svih osam servisa u Zvorniku i bio odbijen od istih uz obrazlozenje da je njegov racunar suvise zastareo da "gura" WinXP Smile
   Drugi - sa njim sam i dan danas prijatelj, cujemo se, poneke sitice tu i tamo - uradim mu i ni ne naplatim mu (ali je on od karaktera, pa casti bar sa kafom!) Smile

Otprilike sam Vam do sada opisao musterije kakve volim da imam.

A sada sledi opis musterija kakve NE volim da imam Smile

Pre nekoliko godina (davno bilo, neponovilo se!) kod mene dolazi covek sa Scemlije (brdo kod Zvornika). Pocinje razgovor sledecom recenicom:
   "Ja ne znam zasto ali svake nedelje moram da obaram i ponovo instaliram sistem!" (On ume da uradi reinstalaciju WinXP-a, prim.prev, i to radi sam sebi svake sedmice).
   U dodatku - trazi od mene neko resenje s kojim vise ne bi morao to da radi sedmicno! Smile
   Na moje pitanje koji AntiVirusni program on koristi - odgovara da nema ni jedan Smile
   Dobro, mislim da mi je jasan razlog vasih reinstalacija Windowsa - najverovatnije fasujete nekakvu viruscinu koja vam za 7 dana napravi dar-mar. Nista - instaliracu Vam Norton2005 (AntiVirus) i Norton GoBack. Sa AntiVirusnim programom cete biti bezbedni u smislu da vam virusi vise nece moci "upasti" u racunar, a ako iz bilo kojeg razloga vi pozelite da vratite racunar na ranije stanje - mozete se za to posluziti Norton GoBack-om. Ali kad vam instaliram GoBack - necete moci reinstalirati WinXP dok predhodno ne iskljucite GoBack. Da li vam odgovara tako, da uradim?
   Uradi tako - bio je njegov odgovor, i ja sam mu instalirao NSW05 sa GoBackom.
   Prolazi 10 dana - eto njega ponovo kod mene.
   Ulazi besan, suta nogom prvi monitor na podu (monitor je ostetio - prim.prev) i obraca mi se recima:
   "Sta si mi ono stavio, sada nikako ne mogu da reinstaliram Windows!?!"
   "Kako, zasto, a zbog cega zelite da ga reinstalirate... Jel' pao (pored Nortona?!) ili sta..?"
   -" Ma ne, sada radi lepo, nego moj sin navikao kad mu je dosadno da reinstalira Windows!!!"
   - "Jel' to razlog da mi sutiras monitor na podu? Mars iz moje radnje!" - bio je moj odgovor njemu.

Sada, kada sam Vam ilustrovao primer musterije koju ne zelim da imam - preostaje mi da treniram svoj "nos" (ovo mislim u figurativnom smislu) da jos iz daleka mogu da "nanjusim" ko je kakav, po stilu, govoru, ponasanju, da mi se ne ponovi situacija da mi neko udje i nogom sutne monitor! Ili nesto drugo!

Iz tog razloga sam poceo ljude da delim na "normalne korisnike" koji se ne razumeju - ali pa sta, i one druge koji... bas - i nisu tako puno normalni! Smile

Sama reinstalacija WIndowsa je jednostavna stvar :mrgren:
   Ona se uradi za 40-tak minuta (ili zavisno od toga koliko je brz racunar na kojem se ona radi).
   Dalje se situacija "grana" u pravcima da li vlasnik ima ili nema potrebne drajvere (obicno ih NEMA!)
   Onda (ako ih nema) se situacija grana na to da li drajveri zauzimaju par megabajta, ili su "all in one" solucije teske 200 do 600 Megabajta Smile
   Takodjer - zavisi i od toga da li musterija kuci ima uveden Internet ili moram da se setam i rezem CD za njega s tim u vezi.
   A kada smo "prebrodili" reinstalaciju drajvera - onda ide podesavanje programa i eventualno vracanje podataka (ako ih je prvobitno i bilo!).
   U zadnje vreme koristim DoubleDriver da me postedi traganja za drajverima nakon reinstalacije sistema na odredjenim racunarima. Nisam (jos!) imao losa iskustva sa ovim programom!
   Koristim poseban hard disk za backup korisnickih podataka (ako nema D particiju i ako uopste i ima kakve podatke!) Kacim ga kao IDE (implicira otvaranje kucista). U tom procesu ako procenim da ima tonu prasine na RAM memoriji i CPU hladnjaku - ocistim je. AKo prasine nema - naravno da je onda NE cistim (ali tada to ni ne naplacujem!)
   Na kraju celog posla reinstalacije - obicno sistem Backupujem sa nekim od programa za backup (u zadnje vreme koristim Acronis) da ga mogu vratiti u tacku kada sam zadnji put bio kod te musterije a da ne prolazim kroz celu tu "proceduru" sve iz pocetka! Smile

Dakle, ja ne znam da sada formulisem jasan koncizan cenovnik reinstalacije Windowsa koji bi uzeo u obzir sve ove ovde izlozene parametre. Zato pojednostavljujem i kazem da je u rasponu od 20 do 30KM.
   Ako koristim svoj Hard Disk za backup/restore korisnickih podataka i pri tom sa ocistio racunar od prasine - eto mu skuplje solucije.
   AKo pak vi imate bolju sugestiju za utvrdjivanje normativa vrednosti reinstalacije sistema - zaista bih voleo da je znam Smiley
   Medjutim, ja NECU da pojednostavim celu ovu stvar i da naplacujem ISTO i za racunar kod kojeg WinXP sAm prepozna sve potrebne drajvere, kao i sa onim za koji ostanem na DriverGuide-u po dva dana Smile
   AKo Hard Disk ima lose sektore - ja to obavezno kazem musteriji (mada me uvek doceka zid nerazumevanja!) Popravak losih sektora zna da bude veoma vremenski zahtevan, tada se obicno ili celo kuciste nosi ili sotavlja ukljuceno po par dana, ili samo Hard Disk nosim pa ga cesljam sa Hirensom koliko moze Smile I to ulazi u cenu kao posebna stavka (ako bude uspesna, ako ne - nikom nista!) Dakle, "krpljenje hard diska" je obavezna zasebna stavka, i cena instalacije Windowsa na losim sektorima zahvacenim hard diskom nikako ne moze biti dovoljna u takvom slucaju (koji nije redak).   

Jos jedanput - ako vi imate bolju sugestiju u utvrdjivanju vrednosti iznosa cene reinstalacije Windowsa - stvarno bi voleo da je znam. Ali da je kratka, i da ju je lako objasniti preko telefona! Mislim da kraca od ove moje ne moze da bude - ako cemo da uzimamo u obzir sve navedene moguce parametre!

@Gottago: Zaista me ne cini sretnim da drzim u posedu TAKVE snimke Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
na pocetku price vec pomenutih osam drugih servisa racunara ovde u Zvorniku

јбт...ти овде говориш о некој заосталости зворника и да су сви балвани,дегенерици и цепанице (наравно,изузимајући тебе) а имате 8 сервиса рачунара...у факинг зрењанину који је бар 5 пута већи од зворника не постоји толико сервиса Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Da ali svi su isti! Ne postoji nista sto bi realno opravdalo potrebu da ih bude toliko mnogo! I ne znam kako uopste ko-egzistiraju (mada, prosle godine ih je bilo 13, nekoliko ih je ipak zatvoreno!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Sretno u daljem poslovanju, toliko od mene...

Ne vidim potrebu za daljom pricom, ti mislis da si iznad svoji klijenata zato sto su po tehnoloskom obrazovanju ispod tvog nivoa a sebi dozvoljavas da sudis o njima na osnovu jednog takvog stava i misljenja...

I rest my case...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Nista bulma, stari vuce, ako nastavis da radis kako radis, uskoro ces imati masu ljudi kojima ces raditi reinstalacije, a oni cete cascavati kafom u gradu.

Razgranici bezobrazne musterije koje ti sutiraju monitore po prodavnici od ljudi koji jednostavno ne znaju nista o racunarima, pa samo spominmju "dizanje" sistema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
   Pa da, ja to i pokusavam da razgranicim!
E sada (samo na osnovu razgovora, covek nikad nije dosao kod mene niti me ponovo zvao) ja mogu samo da PRETPOSTAVIM da je OVAJ (prilozeni) cova u kategoriji "bezobraznih" musterija (?)
   Procenu sam radio na osnovu njegove govorne terminologije kao i na osnovu kolorita njegovog glasa Smile
   Mozda i gresim - mozda on u stvarnosti nije takav, mozda se samo tog dana napio stvarno dosta ladne koka-kole pa mu glas otisao malo previse ka "basovima"...

Inace, to oko "dizanja sistema" je stvarno zanimljiva oblast oko koje se mnogo moze polemisati.
   U principu "dizanje sistema" se smatra kao da je svojevrstan "carobni stapic" koji ce da resi sve probleme korisnika (cak i ako je monitor recimo suzio sliku). Pisao sam vec na tu temu pa necu da se ponavljam...
   U pravu ste da danas prosecan tinejdzer (samo ako hoce) - moze sAm da digne sistem za flasu coca-cole Smile
   Ali (a uvek ima ono ALI) da li ce to on kao samouk, postupajuci po nekom uputstvu - uspeti da uradi isto tako kao neko ko to radi za zivot zadnjih desetak godina?
   Ako je vlasniku cilj da ustedi ili da prodje za dz - nek' zove klince iz igraonice Smile Stvarno nemam nista protiv toga Smiley
   Ali ako je vlasniku iole stalo da to "drzi vodu" i nakon sto klinci odu Smile - ja sam uvek tu Smiley

Ja ne zelim da odbijam ljude, zelim samo da usvojim neku vrstu filtera pomocu kojeg bi sebe postedio eventualnih neugodnosti (koje sam takodjer ranije vec ilustrovao, te necu ovde opet da se ponavljam) i da odvojim stvarnu potencijalnu musteriju od nekoga ko uzima racunar samo da se njime hvali komsijama (nije vic, dosta ljudi ovde ima takvih!)

Snimak koji je ovde prilozen (na pocetku ovog posta) ima primarni cilj da ilustruje kakav mentalni nivo naroda oko mene postaje "ponosni" vlasnik racunara kao uredjaja. I dalje ga smatram sarkasticnim, kao da su ga Nadrealisti snimili! Smile

Takodjer i dalje ne vidim gde sam se lose (u okviru prilozenog razgovora) sa ovim covekom poneo? Koliko sam Vas ovde na forumu shvatio - jedina"zamerka" mi je to sto nemam FIKSNU cenu za dizanje sistema, sto sam ja pokusao da Vam ilustrujem sarenilom situacija i samih racunara na kojima zapocinjem posao...
   Moj odgovor "od 20 do 30KM" ima za cilj da pojednostavi situaciju "neukom" korisniku. Sad koliko je to u ovom konkretnom slucaju situaciju pojasnilo ovom coveku (ili ga zbunilo jos vise!) nemam nacina da proverim jer vise nismo u kontaktu Smile

Ili drugim recima receno - neuka persona nazove, pita za cenu, ja budem ljubazan (moja politka je raspon cena od-do), potrudim se da objasnim sto jednostavnije i krace, i cvrc-opet nisam dovoljno dobar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
@Gottago: Zaista me ne cini sretnim da drzim u posedu TAKVE snimke

pa zasto ih snimas ?
ajde kaci prvo sledece.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 21:17:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.