Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:51:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase i nase cenjene musterije!  (Pročitano 15648 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Samo meni još uvek nije jasno šta je kod Bulme 20 maraka a šta 30.

па вероватно ако само уради систем онда је 20 марака...ако приде одради драјвере,програме му инсталира и тако то онда је вероватно 30

Citat
A narod informatički nepismen.

нема то везе са информатичком неписменошћу...довољно је само прочитати туторијале којих има и на овом форуму и само следити упутства па ћеш сам одрадити реинсталацију система без проблема
није подизање икс пеа или седмице нека наука па да мораш бити експерт за компјутере да би то урадио

али...као што рекох...нека клепа стоку Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ajde brate, ja kad radim montazu pa da kazem "cena postaljvanja tende zavisi od uslova prilaza i tezine posla zbog povrshine na koju se ugradjuje". Al ti da prichash kako to zavisi od uslova kvara...

Mislim, kad dizesh sistem - ti dizesh od nule. Ako ima tehnichkih problema ti sigurno to ne mozesh da mu reshish to reinstalacijom sistema.

Savet ti je da shodno takvom poslu odmah cepnesh jednu fixnu cenu, a ako ti je cilj da shto vishe zaradish, nemoj da im dajesh raspon pa tamo da smisljash priche, nego daj im odmah vishu, pa ako pochnu da se neckaju, ti polako smanjuj (kao - izlazish u susret)...

I da... kachenje razgovora na netu - not cool dude, not cool...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S
Vidi Mrgi.
Delim tvoje mišljenje da je vrlo jednostavno podići sistem... zapravo, verujem da bi se drogirani majmun mogao uspešno obučiti za tako nešto... posebno pored gomile tutorijala za koje znaš da postoje i saam sam video da su lepo i uredno urađeni.
Međutim s jedne strane... stvar se višestruko zakomplikuje kad virus ili neka druga pošast (najverovatnije klinac mali gremlin) razjebe OS do te mere da se ne može više podići a gomila podataka ostane zarobljeno. Pa to treba sačuvati. Pa se jebavati s time. E onda potencijalne muke sa izgubljenim CDovima i drajverima. I na kraju fino štimovanje i ostale pizdarije koje ljudi traže da im se pronađu i instaliraju.
A sa druge strane... nemoš da veruješ koliko su neki ljudi nesposobni za računare (zapravo neiskusni). Mene bre iziritira kad posmatram šta radi.  Smile (videti sliku u attachment-u Smile taj neki fazon  Smile) Često se desi da su to stariji ljudi koji su kupili računar za klinca i takve slične stvari.
E sad, dal' su lenji što ti kažeš... ili ih jednostavno ne interesuje da se bakću s time što mi je mnogo razumljivije... ne znam, ali znam da su informatički nepismeni. I to je ok. Ni ja ne znam da popravim cev i pre bih zvao čoveka koji to ume nego da se sam s time bakćem i napravim još veću štetu. I poplavim pola vertikale.  Smile
Pritom mnogi pored nepoznavanja rada na računaru (Keva pre mesec dana: a kako da zatvorim ovo, oću ono drugo.  Smile Ja:Imaš gore ovaj iks, klikni Smile  Smile ) ne znaju ni engleski itd itd.
Sasvim razumljivo da ne žele da se mlate s time. Niti poseduju sve alate.

A sve to mi je poznato jer sam u srednjoj servisirao računare honorarno.
Svakakvih bre mentola ima... prosto traže od tebe da ih odereš.  Smile
Mada, može da se izgubi i po pola dana ako se stvar zakomplikuje i ako nameravaš da uradiš kako treba. Malo je bre Bulma 1500...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

6ETb4.gif
(467.34 KB, 957x3998)
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 15:27:07 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma sve je to ok (znam da si pisao mrgecu, ali da dodam) i razumljivo. Prichao sam ja choveku (bulmasoft) da je u pravu kada se zalio da je popravljao u nekoj firmi transfer novca i nisu hteli da ga isplate jer je to trajalo "svega par minuta" i nije nishta radio do "tipkao neshto na tastaturi".

Ili znash ili ne znash da radish odredjeni posao. Ako ne znash - plati da ga odradi onaj ko zna. A ako ti se ne chini teshko - probaj sam da ga odradish.  Smile

Ja sam tipovao za cenu - bash zato shto je rech o takvim ljudima, lakshe ces proci da mu kazesh neku fiksnu, nego i da se trudish da se objashnjavash sa njim zashto ta cena varira kada on nema pojma shta sve tu moze da se desi pa mu se pre svega chini da ga jednostavno zeza i pljachka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Ja samo vidim da on zajebava coveka koji nema veze sa tim...
Sta vise... ispada da on coveku cini uslugu sto ce mu uzeti pare...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Samsung Galaxy S III
A vidji strucnjaka sto jezikom oblizuju svoje a pljuju tudje neznanje...

Zasto su odmah moroni , majmuni i nepismene budale ljudi koji ne znaju kako u biosu da promjene primarnost particija pri bootovanju ?

Hajde Goa strucnjace veliki uzdigni se jos malo nad tim ljudima ...  Smile

Mozda tebi nije pojmljivo, ali postoje ljudi kojima sve u zivotu nisu kompjuteri. A takvu su vecina ovog drustva i to ogromna. Prema tome nista cudno nije u tome sto malo ko zna da reinstalira windows ili formatira hd. Upravo zbog toga sasvim je opravdano da se i taj servis naplacuje.

Meni bi recimo bilo cudno da ti, koji se podrugljivo iscudjavas tudjoj neinformisanosti, takodje ne znas nista dalje u tom polju, sem ovo sto ti je kao najvecem idiotu dato u obliku - stepbystep internet tutriala... A realno, za svaki softwerski problem se moze naci rijesenje na netu ( i to u par sekundi ). Pa prema tome, Goa brate, ne smatraj sebe genijalcem ako znas na internetu da nadjes tutorial za instalaciju grafickih drajvera, jer nisi daleko od idiota koji ne umije da promjeni wallpaper.  Smile

« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 17:28:05 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S
Da li ti ikad čitaš šta ja pišem...  Smile ... ili samo imaš tu konstantnu i iritantnu potrebu i uzbuđenje da me nerazumno opljuješ svaki put kad vidiš moj nick.  Smile Laska mi.. al' postaješ naporan...  Smile

Citat
Mozda tebi nije pojmljivo, ali postoje ljudi kojima sve u zivotu nisu kompjuteri. A takvu su vecina ovog drustva i to ogromna. Prema tome nista cudno nije u tome sto malo ko zna da reinstalira windows ili formatira hd. Upravo zbog toga sasvim je opravdano da se i taj servis naplacuje.

Apsolutno se slažem. Smiley
Gde si ti pročitao da ja tvrdim drugačije.. ne'am pojma. Smile

Inače. Studiram informatiku. Smiley Al' ajd... nek' budem idiot...  Smile Ne marim. Zovi ako bude trebao da se promeni wallpaper. Uvek sam spreman da pomognem.  Smile
A za bolje i nisam... eto... srećan?  Smile

Ja sam tipovao za cenu - bash zato shto je rech o takvim ljudima, lakshe ces proci da mu kazesh neku fiksnu, nego i da se trudish da se objashnjavash sa njim zashto ta cena varira kada on nema pojma shta sve tu moze da se desi pa mu se pre svega chini da ga jednostavno zeza i pljachka...

Yup.
Bolje lepo reći fiksnu i završiti s time. Slažem se.
Bolje i to nego kasnije da se prebijaš oko 500, 1000 dinara... dal' jeste ili nije.

Al' opet. Potrebno je konstatovati problem na vreme. (što ume da bude malo problem ako čovek-laik nema drugo objašnjenje do "Ne radi jbg" ) Jer ako ćeš izgubiti ceo dan za male pare (da se ne lažemo, neko će izdvojiti pare za servis sad i miran je sledećih nekoliko meseci, godina. Neće svaki dan, mesec davati pa da mu je mnogo 1500 ili 30 maraka koliko je Bulma tražio) ne isplati se. A ako se već dogovoriš, kasno je da kažeš .... e znaš šta, ja sam proveo ceo dan za računarom, oću još novca. Tad je kasno.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 18:11:31 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
Da li ti ikad čitaš šta ja pišem...   ... ili samo imaš tu konstantnu i iritantnu potrebu i uzbuđenje da me nerazumno opljuješ svaki put kad vidiš moj nick.   Laska mi.. al' postaješ naporan...

Sto svaljujes temu na privatno  Smile

Ko te pljuvao ? Ko te uzbudjivao ? Zrtvica.... informaticka... pobrkao si me sa nekim svojim intimusom. Ovo je prvi, mozda drugi put da ti se diretkno obratim, bez da me zoves i pricao sam o temi. Tako da, ili odgovori ili me prijavi za zlostavljanje.  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S
I like turtles.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Međutim s jedne strane... stvar se višestruko zakomplikuje kad virus ili neka druga pošast (najverovatnije klinac mali gremlin) razjebe OS do te mere da se ne može više podići a gomila podataka ostane zarobljeno.

и за то има једно златно правило које свако може научити : не чувати никакве податке на партицији на којој је ОС Smile

реално...може се на десетак листова папира написати све оно што би требао знати на компјутеру исподпросечни корисник истих (ти маторци које заболе,онда ликови "упалио га данас да видим шта је на фејсу и ко зна кад ћу опет" и слични )
мислим да то свако може научити...а и не мора...нека стави тих десетак листова у фасциклу и нека му стоје поред компа
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:51:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.